- 31 Ağustos 2016
- 1.033
- 749
- 123
- 33
Yok o uykular bebiş kaynaklı bende hiç bir iğne falan olmadığı için ordan belli yaniAyy ben cizim falan yapiyorum hic sormaa bir halsizlik bi uyku demek ki ondan yapiyormus.ben hep ignelere yoruyordum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok o uykular bebiş kaynaklı bende hiç bir iğne falan olmadığı için ordan belli yaniAyy ben cizim falan yapiyorum hic sormaa bir halsizlik bi uyku demek ki ondan yapiyormus.ben hep ignelere yoruyordum
Sende aramiza hoşgeldin canıminsallah hayirlisi ile transfer islemin cok guzel olur ve sende de pozitifi goruruz
![]()
Aynı sorun bende de oldu karnım şiş şuan yumurtalıklarım su toplamış transferim 5 hafta sonraya ertelendi ama ilk adetle atacaksın o yumurtaları dedi aşırı uyarılma olmuş dedi doktorum 187,5 vurunmuştum doz yüksek değildi ama baktım hala yumurta var hiç alınmamış gibi ilk adeti bekliyorum zaten o kadar hormon aldım ilaç kullanmak da istemiyorum. Hayırlısı böyleymiş arkadasım me yapalımBenim yumurta toplama islemim yapildi canim, yani gonal fin etkisi devam ediyormus vücudum yumurta uretiyormus halayani sen tedaviye yeni basliyorsan böyle bir sıkıntın olmaz merak etme
Aynen arkadasim, belki böylesi daha iyi olur bizim icin. Vücut hormonlari atar , temizlenir. Dondurulmus embriyonun tutunma sansi daha yüksek diye okudum hakkimizda hayırlısıAynı sorun bende de oldu karnım şiş şuan yumurtalıklarım su toplamış transferim 5 hafta sonraya ertelendi ama ilk adetle atacaksın o yumurtaları dedi aşırı uyarılma olmuş dedi doktorum 187,5 vurunmuştum doz yüksek değildi ama baktım hala yumurta var hiç alınmamış gibi ilk adeti bekliyorum zaten o kadar hormon aldım ilaç kullanmak da istemiyorum. Hayırlısı böyleymiş arkadasım me yapalım
Tutunmayla ilgili bi fikrim yoktu bak. Hayırlısı olsun da inşallah sağlıklı bi şekilde.Aynen arkadasim, belki böylesi daha iyi olur bizim icin. Vücut hormonlari atar , temizlenir. Dondurulmus embriyonun tutunma sansi daha yüksek diye okudum hakkimizda hayırlısı![]()
Aynı sorun bende de oldu karnım şiş şuan yumurtalıklarım su toplamış transferim 5 hafta sonraya ertelendi ama ilk adetle atacaksın o yumurtaları dedi aşırı uyarılma olmuş dedi doktorum 187,5 vurunmuştum doz yüksek değildi ama baktım hala yumurta var hiç alınmamış gibi ilk adeti bekliyorum zaten o kadar hormon aldım ilaç kullanmak da istemiyorum. Hayırlısı böyleymiş arkadasım me yapalım
Bu ödemi agrilari atlatmadan bi de transfer olacaktı düşün, kendine gelirsin mis gibi transferin yapilir sonucu da hayirli olur inşallahTutunmayla ilgili bi fikrim yoktu bak. Hayırlısı olsun da inşallah sağlıklı bi şekilde.
Ya ne güzel okuyorum sadece sızı oldu diyenleri transfer için değil de ağrılar zor oldu benim. Opu sonrası antibiyotik filan vermişlerdi onları da kaldırmadı bünye afedersin hepsini kustum onları bıraktım sadece bol sıvı alıyorum.. çok zormuş bu işler transfer sonrası bu karına nasıl iğne yapcam onu düşünüyorum Allah yardımcımız olsun.
Benim esim vuruyor canim da bir sure sonra hissetmiyorsun bende yanma manmada kalmadi artik ilacin yakmasini falan hissetmiyorum. Recete almamisim ben almadigim icin ne acilde ne de saglik ocaginda vurdurabiliyorum. Babam sagliktan emekli. Bi kere babama vurdurdum. Bir kerede hatir rica saglik ocagina vurdurttum daha da yok yani.Acilde iğnenizi vurdurun insan kendine zorlanıyor nede olsa can tatlı eşim de yapamamaya başladı acıyo diye çekindi. Biz acilde iğneyi vurdurup yürüyerek eve geliyorduk ilaç dağıldıkça yakma etkisi de azalıyor temiz hava da iyi geliyor bence
Amin seninde inşallah canım :)Bu ödemi agrilari atlatmadan bi de transfer olacaktı düşün, kendine gelirsin mis gibi transferin yapilir sonucu da hayirli olur inşallah![]()
Benim esim vuruyor canim da bir sure sonra hissetmiyorsun bende yanma manmada kalmadi artik ilacin yakmasini falan hissetmiyorum. Recete almamisim ben almadigim icin ne acilde ne de saglik ocaginda vurdurabiliyorum. Babam sagliktan emekli. Bi kere babama vurdurdum. Bir kerede hatir rica saglik ocagina vurdurttum daha da yok yani.
Benimde test günüm 4 nisan. Hayırlı haberler inşallahhhKızlar transferim bu sabah 7.30 da yapıldı 2 tane cok iyi kalite transfer edildi. Test tarihim 4 nisan. Anestezisiz yaptırdım cok da acı hissetmedim ama transfer sonrası sıkışıklık cok zorlaadı beni. 20 dk yattım wc ye girip hastaneden çıktım. Toplamda iceri gecmemle çıkmam 1 saat sürdü.
Insallah guzel haberler veririm
Ben de şişim ve garip hissediyorum, tarif edemiyorum. Halsizim bir de. Ama tum bunlar iğne ve ilaçlardan mı bilmiyorum, o kadar cok ilaç kullanıyoruz ki hersey birbirine karıştıMerhaba,
Bugün transferimin 3. Günü ve çok fena halde şişmiş durumdayım. Midem karnım nefes alamıyorum. Böyle olan var mı aranızda?
Bende de batma var karnımın altında transferden sonra pek dinlenme vs yapamadım normal devam nasıl bi hareketlilik acaba seninki öyle birşey yok bende ama ağrı var 2 gündür hiç beli sıkı lastikli birşey giyemiyorum. Ve o kadar şiştim ki karnım göğüslerim acayip hiç böyle olmamıştım yüzümde boynumda da sivilceye benzer şeyler çıktı transferden sonra vücudum çok değişti. Bazıları hissediyormuş hamile kaldığını yerleştiğini ama bilmiyorum sen ne hissediyosun. Stres yaparım gün geçmez sanıyordum kalabalıkta anlamadım bile bugün 4. Gün oldu55Umut55 sen ne yaptın? Ben hep seni takip ettim. Ne durumdasın. Ben bugun cok halsizim ve alt karnımda tarif edemedigim hareketlilik var. Agri degil sizi degil, sislik de var zaten.
Seni merak ettim
Progestan kullanıyor musunuz o da çok yapıyor halsizlik uyku haliBen de şişim ve garip hissediyorum, tarif edemiyorum. Halsizim bir de. Ama tum bunlar iğne ve ilaçlardan mı bilmiyorum, o kadar cok ilaç kullanıyoruz ki hersey birbirine karıştı
4. Gündeyim benim tüm vücudum şiş gerçekten ilaçlar mı Böyle yapıyor bilmiyorumMerhaba,
Bugün transferimin 3. Günü ve çok fena halde şişmiş durumdayım. Midem karnım nefes alamıyorum. Böyle olan var mı aranızda?
Ben progestan fitil ve folik asit kullanıyprum. Bu benim ikinci denemem ilki biokimyasal gebelikti am hiç böyle şişlik ağrı hissetmemiştim. Umarım hepsine değecekBen de şişim ve garip hissediyorum, tarif edemiyorum. Halsizim bir de. Ama tum bunlar iğne ve ilaçlardan mı bilmiyorum, o kadar cok ilaç kullanıyoruz ki hersey birbirine karıştı
Sanırım ilaçlar ya da stres4. Gündeyim benim tüm vücudum şiş gerçekten ilaçlar mı Böyle yapıyor bilmiyorum
Ben de kasık agrısı ve batma yok. Sadece şişlik var. Hatta benim adet olmadan once karnımda hafif batma olurdu o hafiften başladı gibi moralim bozuldu. Hiç stresim yoktu o kadar rahattım ki ama bugun moralim bozulduBende de batma var karnımın altında transferden sonra pek dinlenme vs yapamadım normal devam nasıl bi hareketlilik acaba seninki öyle birşey yok bende ama ağrı var 2 gündür hiç beli sıkı lastikli birşey giyemiyorum. Ve o kadar şiştim ki karnım göğüslerim acayip hiç böyle olmamıştım yüzümde boynumda da sivilceye benzer şeyler çıktı transferden sonra vücudum çok değişti. Bazıları hissediyormuş hamile kaldığını yerleştiğini ama bilmiyorum sen ne hissediyosun. Stres yaparım gün geçmez sanıyordum kalabalıkta anlamadım bile bugün 4. Gün oldu