Yüzümde benimde böyle küçük küçük sivilce desen değil bişeyler çıktı etli butlu bi kadın oldum çıktım vallaSanırım ilaçlar ya da stresartık şişlikten nefesim bile kesik kesik. Progestanın yan etkileri böyle ağır oluyormuş. Hele yüzümmm kabardı kabardı
Neredeyse yok kolemendi yok tüp bebekti derken neredeyse 1 yıldır hırmon ilaçları yüzünden 10 kilo aldım. Hedefe ulaşımca vericem inşallah:)Yüzümde benimde böyle küçük küçük sivilce desen değil bişeyler çıktı etli butlu bi kadın oldum çıktım valla
Moralini bozma bence hiç . Bunları hep ilaçlar yapıyor diye düşünüyorum hormonlarımız alt üst oldu zaten hep adet öncesi belirtilerimiz gibi bence tedaviye başladığımızdan beri bence öyleBen de kasık agrısı ve batma yok. Sadece şişlik var. Hatta benim adet olmadan once karnımda hafif batma olurdu o hafiften başladı gibi moralim bozuldu. Hiç stresim yoktu o kadar rahattım ki ama bugun moralim bozuldu
Verirsin ya inşallah valla güzel haberi alalım kilo falan hepsine razıyımNeredeyse yok kolemendi yok tüp bebekti derken neredeyse 1 yıldır hırmon ilaçları yüzünden 10 kilo aldım. Hedefe ulaşımca vericem inşallah:)
Ben de anlayamıyorum ki ilaçlardan mı, normal mi yoksa hamilelik belirtisi mi? Gerci belirti için cok erken suanda. Dengemiz altust oldu artık, hayırlı sonuclar alsak da bitse herseyMoralini bozma bence hiç . Bunları hep ilaçlar yapıyor diye düşünüyorum hormonlarımız alt üst oldu zaten hep adet öncesi belirtilerimiz gibi bence tedaviye başladığımızdan beri bence öyle
Aminnnn inşallah isteyen herkeseee nasip olsunVerirsin ya inşallah valla güzel haberi alalım kilo falan hepsine razıyım
Yine bitmiyormuş hamile kalsanda iğne vs devam edenler varmış ya hayırlısı ama normal hamile kalanlar bu kadar zorlanıyor mu iğne ilaç kullanıyorlar mı bizim olsun diye uğraşırken zor olunca da bi süre böyle devam Allah hayırlısını versin hakkımızda. Ama ben 8. Günde falan bi test yapmak istiyorum bilmiyorumBen de anlayamıyorum ki ilaçlardan mı, normal mi yoksa hamilelik belirtisi mi? Gerci belirti için cok erken suanda. Dengemiz altust oldu artık, hayırlı sonuclar alsak da bitse hersey
Merhaba,
Bugün transferimin 3. Günü ve çok fena halde şişmiş durumdayım. Midem karnım nefes alamıyorum. Böyle olan var mı aranızda?
transferimden önce bakıldı ultrason ile sıkıntı yaratacak bişiy yok dedi yaptılar. Zaten çok yumrtamda yoktu 5 tane vardı. Belki de herşeyi okuyup kfayı taktığım için hayırlısı bakalımYumurta fazla uyarıldığı için toplama sonrası ben öyle oldum transferim ertelendi doktorunla konuş bence muayene ol arkadasım
Kullanılan iğne ilaçlar yapıyor o zaman sende. Benim bünye de o konuda hassas bi opu oldum altı üstü şiştim kaldımtransferimden önce bakıldı ultrason ile sıkıntı yaratacak bişiy yok dedi yaptılar. Zaten çok yumrtamda yoktu 5 tane vardı. Belki de herşeyi okuyup kfayı taktığım için hayırlısı bakalım
Benim normal yolla olan bir oglum var ve hersey o kadar kolaydı ki, sadece vitamin alıyorsun yediklerine dikkat ediyorsun o kadar. Tup bebek işi cok yorucuymuş megerYine bitmiyormuş hamile kalsanda iğne vs devam edenler varmış ya hayırlısı ama normal hamile kalanlar bu kadar zorlanıyor mu iğne ilaç kullanıyorlar mı bizim olsun diye uğraşırken zor olunca da bi süre böyle devam Allah hayırlısını versin hakkımızda. Ama ben 8. Günde falan bi test yapmak istiyorum bilmiyorum
Yumurta fazla uyarıldığı için toplama sonrası ben öyle oldum transferim ertelendi doktorunla konuş bence muayene ol arkadasım
Sabır sonu güzel olacak allahın izniyleKullanılan iğne ilaçlar yapıyor o zaman sende. Benim bünye de o konuda hassas bi opu oldum altı üstü şiştim kaldım
Sabır sonu güzel olacak allahın izniyle
Bizde böyle sınanacakmışız demekki kader. Allah bağışlasın kardeşide olur inşallahBenim normal yolla olan bir oglum var ve hersey o kadar kolaydı ki, sadece vitamin alıyorsun yediklerine dikkat ediyorsun o kadar. Tup bebek işi cok yorucuymuş meger
Evet bende de oluyor ve mide bulantimda oluyorMerhaba ilaçların 7. Günündeyimn çok Fena kasik ağrım oluyor sizde de oluyor muydu böyle?
Sende belirtiler oldumu arkadaşım yazmışsındır belki ama hatırlayamadım şuan çarpıntı falan da başladı bende yerleşme belirtileri gördün müHadi bakalim yeni transfer olan arkadaslar cok guzel sonuclarla ve cok guzel haberlerle gelin sizde
Yok cnm benm isim agir biraz yoruluyordum. Birgun kasik agrim oldu. Gogusume dokununcada aciyordu. Ama hassasiyet cok yoktu. gogus ucu etrafindaki gozenekler sisti benim. O kdr. Bel agrim falan yoktu. Ya 5.gun ya 6. Gunde alt karnim hafif agridi. Birde sag tarafimda sanki lif war boylee cekiliyor birsey ordan cekistiriyor gbi birsey oluyordu. Bu da belirtiyse boyle oldu arkadasimSende belirtiler oldumu arkadaşım yazmışsındır belki ama hatırlayamadım şuan çarpıntı falan da başladı bende yerleşme belirtileri gördün mü
Dikkat et kendine bebişler kıymetliYok cnm benm isim agir biraz yoruluyordum. Birgun kasik agrim oldu. Gogusume dokununcada aciyordu. Ama hassasiyet cok yoktu. gogus ucu etrafindaki gozenekler sisti benim. O kdr. Bel agrim falan yoktu. Ya 5.gun ya 6. Gunde alt karnim hafif agridi. Birde sag tarafimda sanki lif war boylee cekiliyor birsey ordan cekistiriyor gbi birsey oluyordu. Bu da belirtiyse boyle oldu arkadasimsuan iste nefes darligi. Yorgunluk. Halsizlik. Cabuk yorulma ve kasik agrisi. Egilip kalkarsam cokk kasiklarim agriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?