2019 MART Ayında Tüp bebek tedavisine başlıcaklar heyecanımızı hep birlikte paylaşalım

Birde pinar sabahları belim cok ağrıyor sende oluyor mu
Sabahları degil de gun icinde ara sıra agrıyor ama o da iş yogunlugundan mı bilmiyorum. Sadece alt karnımda cok hafif sislik var ama o da cok degil, başka bişey yok. Acaba tutmadı mı diyorum bazen

Sabahları degil de gun icinde ara sıra agrıyor ama o da iş yogunlugundan mı bilmiyorum. Sadece alt karnımda cok hafif sislik var ama o da cok degil, başka bişey yok. Acaba tutmadı mı diyorum bazen
Hiç belirtisiz hamile kalanda çok yani bu gerçekten bünye ile alakalı bende hep seni merak ediyorum süreç aynı ya hep :)

Birde pinar sabahları belim cok ağrıyor sende oluyor mu
Sabahları degil de gun icinde ara sıra agrıyor ama o da iş yogunlugundan mı bilmiyorum. Sadece alt karnımda cok hafif sislik var ama o da cok degil, başka bişey yok. Acaba tutmadı mı diyorum baze

Transfer gunu sayılıyor mu peki acaba ? Yani benim transfer pazar sabah oldu, bugun 3. Gun mu 4. Gun mu acaba? Benim bir arkadaşım 4. Gun idrarda ogrenmiş, bir digeri de 6. Gun ogrenmiş
İdrarda o kadar erken öğrenilir mi ki acaba kanı bile 10 12 gün arası istiyorlar doktorlar idrarda daha geç oluyormuş ya gerçi bizim normal zamanlamalarla bir olmaz heralde

İdrarda o kadar erken öğrenilir mi ki acaba kanı bile 10 12 gün arası istiyorlar doktorlar idrarda daha geç oluyormuş ya gerçi bizim normal zamanlamalarla bir olmaz heralde
Ben de sunu anlayamadım. Mesela benim 5. Gün embriyosu ya normal yolla olsa zaten 5 gundur rahimde olacaktı bir de ustune 4 gun gecse 9 gun eder ki o zaman da çıkar kanda. Esim çok ısrar ediyor kan aldıralım bugun diye, onu kırmak da istemiyorum ama çıkmazsa çok yzulecek çıkar da ilaçların etkisinden olursa ve negatif olursa sonrasında daha cok uzulecek. Bilemiyorum

Bi kaç gün daha bekle bence aslında dediğin çok mantıklı normalde o süreç içerde gelişecekken zaten hazır bi şekilde var şuan tutunduğunda zaten belli olur gibi geliyo bana ama bilemiyorum bende yapsam mı diye düşündüm meraktan sonra moralimi de bozmak istemedim. Eğer yaparsan değer düşük çıkarsa olumsuzluğa kapılmam erken diye düşünürüm diyosan yap ama çok üzüleceksen bence biraz daha dayan moral önemli sonuçta

Aslında burda da erken yapıp öğrenenler var

Beklemek en mantıklısı, en azından 6. Gun falan

Bir gün var aramızda ben transfer gününüde sayıyorum sonuçta o günde rahimde bilemiyorum
Burda başka bir konuda okudum o arkadaşada doktoru söylemiş transfer günü sayılmıyormuş aklınızda bulunsun görünce mesajını söyleyim dedim :)

Burda başka bir konuda okudum o arkadaşada doktoru söylemiş transfer günü sayılmıyormuş aklınızda bulunsun görünce mesajını söyleyim dedim :)
Tüh 4. Gün mü yani paylaştığın için sağol bir gün bir gündür diyorum bende güya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…