2019 MART Ayında Tüp bebek tedavisine başlıcaklar heyecanımızı hep birlikte paylaşalım

Canım maalesef 5 haftalık düşük yaptim bugün çıktım hastaneden hcg 800 den 574 dusmus ama dr 4 mm kese gozukuyor supheli düşük diyor kafam yine allah bullak saka gibi son 1 aydir yasadiklarim

Canım maalesef 5 haftalık düşük yaptim bugün çıktım hastaneden hcg 800 den 574 dusmus ama dr 4 mm kese gozukuyor supheli düşük diyor kafam yine allah bullak saka gibi son 1 aydir yasadiklarim
Geçmiş olsun. Kasım ayında bende aynı durumu yaşadım değerim 500 lere düşmüş. İnsan ne beklerken ne ile karşılaşıyor. Kürtaj olacağım korkusu yüzünden bebeğimin düşmesine üzülemedim bile. Allahım sabır versin kötü bir durum.

55Umut55 H Haceeerr kızlar gunlerdir soracagım hep unutuyorum. Afedersiniz ama idrarınızda cok agır bir koku var mı? Transferden once de vardı bende ama bu aralar arttı. Progestandan olabilir mi acaba?

Son düzenleme:
55Umut55 H Haceeerr kızlar gunlerdir soracagım hep unutuyorum. Afedersiniz ama idrarınızda cok agır bir koku var mı? Transferden once de vardı bende ama bu aralar arttı. Progesterandan olabilir mi acaba?
Bende koku yok sadece gaz çıkarırkende böyle azıcık tutsam yada aynı şekilde idrarda biraz tutsam sonra ani bi sancı yapıyo ve çok sık idrara çıkıyorum ama koku yok bende

Bende koku yok sadece gaz çıkarırkende böyle azıcık tutsam yada aynı şekilde idrarda biraz tutsam sonra ani bi sancı yapıyo ve çok sık idrara çıkıyorum ama koku yok bende
Koku normalde iltihapta oluyor ya benim öyle oluyordu iltihaplandığımda ağır bi koku oluyordu idrarda ama bu dönemde hiç öyle bişeyle karşılaşmadım

Kizzz giremedim yaa bakamadim valla ya. Anca sonuc gozuktu. Barkod nomu alip netten bakmaya ugrastim da ondan 4082 cikti cnm gene yaninda yuksek yaziyor
Maşallaahh yaa çok güzel değerin kaç günde bu değer çıktı, bir de seninde 3. gün embriyosumuydu ve tek embriyomu

Maşallaahh yaa çok güzel değerin kaç günde bu değer çıktı, bir de seninde 3. gün embriyosumuydu ve tek embriyomu
Dondurulmus 3.gün embriyosu. 10 hucreli cnm 1.kalite dedi doktorum. Gecen carsamba yaptirdim 11.gün 139 iste smdi 18.gün 4082 cikti bilmiyorum ki c.tesi gel keseyi gorelim dedi. Bende uygun degilim isim cok war. Haftaya erteledim bakalim

Dondurulmus 3.gün embriyosu. 10 hucreli cnm 1.kalite dedi doktorum. Gecen carsamba yaptirdim 11.gün 139 iste smdi 18.gün 4082 cikti bilmiyorum ki c.tesi gel keseyi gorelim dedi. Bende uygun degilim isim cok war. Haftaya erteledim bakalim
Benim taze 3. embriyosuydu ama kalite olarak bilgim yok 3 yumurtadan sadece 2 embriyo oluşmuştu doktorda sağlıkları hakkında bilgi vermemişti biz de sormadık, ama değerin çok güzel olması gereken değer, benim yarın 14. günüm bakalım en az 300'lerde olması lazım. Ertelediysen aen hem keseyi görüp hem kalp atışını duyarsın inşallah

Canım idrar testi yapmış mıydın yaptıysan kaçıncı gün yaptın

Öyle birsey mi war yani 14.gun 300 mu olmasi gerekiyormus ben anlamiyorum ki cok cnm iste yaninda yuksek yaziyor ona baktim. Degerde 4082 bnm 1tane transfer oldu.daha 2 tanede dondurulmus var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…