Önemli olam yumurtalarin tedaviye cevap vermesi ben 300 doz igneler vuruyordum.sen kac doz vuruyorsunBenim ilk gittiğimde 2 3 folikül dedi inşallah artar ya bi daha ki kontrollüm Pazartesi biraz endişeliyim
Bende ilk iki gün 150 dr beklediğim gelişme olmamış dedi artırdı 2 gündür 300 vuruyorum Pazartesi tekrar gidicezÖnemli olam yumurtalarin tedaviye cevap vermesi ben 300 doz igneler vuruyordum.sen kac doz vuruyorsun
Kac tane yumurta oldugu onemli degil, 1 tane olsun kaliteli olsun. O yuzden hic caninizi sikmayin. Benim de asilama oldugum ay 2 tane yumurtam gelismisti. Biriyle hamile kaldim. O yuzden sonuc onemli. Sayiyi bosverin.Sizin şansını benden yüksek pocs çok yumurta oluyor genelde benim çok az sizin iğne dozu 175 benim iki gündür 300 artırdı inşallah yumurtalar cevap verir
Hic endiselenme canim bana ilk gunden 300 verdi. bize 1 folikulun olgunlasmasi yeter.hayirlisi olsun insallah ☺Bende ilk iki gün 150 dr beklediğim gelişme olmamış dedi artırdı 2 gündür 300 vuruyorum Pazartesi tekrar gidicez
Çok teşekkür ederim inşallahCanim moralinin yüksek olmasi önemli bisey, insallah ikinci denemende bebegini sağlıkla kucağına alirsin. Hakkinda hayirlisi olsun. Biz cok güçlü kadinlariz sakin unutma
Çok güzel bir haber ve değerin 7. güne göre gayet iyi inşallah artarak devam eder arkadaşım dualarım seninleKızlaar şimdi aldım sonucu 35.18 çıktı bugün 7. Günüydü transferin ne diyosunuz bebeğim benimle mi
Amin inşallah arkadaşım Allah razı olsun❤Çok güzel bir haber ve değerin 7. güne göre gayet iyi inşallah artarak devam eder arkadaşım dualarım seninle
İnşallah hayrlı haberlerinizi alırız. Bir de genetik tahlilden bahsettiniz sanırım önceki mesajlarınzda. Nasıl bir sıkıntı çıktı sizde
Bizde sadece 4 gene bakıldı bende de 677 heterozigot çktı. Diğer yazdıklarınız bakılmadı biraz endişe ediyorum açıkçası. Şimdilik sadece aspirin kullanıyorum.İnşallah hepimiz hayırlı haberler alırız. Genetik testlerde sıkıntı çıkmadı benim. Trambofili kan testlerinde mthhfr c677t, pai 1 ve faktör xıı heterozigot çıktı. Bu da kan pıhtılaşması demekmiş
2. Cizgi var, hayırlısı olsun bakalımKızlar 6.günüm sabah yaptım sizce olabilir mu:)
Ben de bu genler heterozigot çıkmış olmasına rağmen bana da sadece kan sulandırıcı hap verildi. Doktorum iğnelerin bişeyi değiştirmediğini tutacaksa zaten tutar tutmaycaksa iğnelerin de bir işe yaramayacağını söyledi. O ve bazı doktorlar bu şekilde düşünüyormuş. Bana da çok riskli geldi başta. Ama sonra dinlemeye karar verdim.Yarın inşallah pozitiif sonuç alırım. İnanın pozitiften sonrası daha çok endişe ettiriyor beni 8. Haftadan sonrasını hiç göremedimBizde sadece 4 gene bakıldı bende de 677 heterozigot çktı. Diğer yazdıklarınız bakılmadı biraz endişe ediyorum açıkçası. Şimdilik sadece aspirin kullanıyorum.
Bu benim ilk tedavim daha önce kendiliğinden olan 5.haftada düştü yani ben 8 i de göremedim henüz. Benim dr da iğneye gerek yok dedi ama yine de endişe ediyor insan biraz. İnşallah hayrlı sonuçlar alırız yarınBen de bu genler heterozigot çıkmış olmasına rağmen bana da sadece kan sulandırıcı hap verildi. Doktorum iğnelerin bişeyi değiştirmediğini tutacaksa zaten tutar tutmaycaksa iğnelerin de bir işe yaramayacağını söyledi. O ve bazı doktorlar bu şekilde düşünüyormuş. Bana da çok riskli geldi başta. Ama sonra dinlemeye karar verdim.Yarın inşallah pozitiif sonuç alırım. İnanın pozitiften sonrası daha çok endişe ettiriyor beni 8. Haftadan sonrasını hiç göremedim☹☹☹
İnşallah hep beraber sağlıklı hamileliklerle alırız bebişleri kucaklaraBu benim ilk tedavim daha önce kendiliğinden olan 5.haftada düştü yani ben 8 i de göremedim henüz. Benim dr da iğneye gerek yok dedi ama yine de endişe ediyor insan biraz. İnşallah hayrlı sonuçlar alırız yarın
Oo maşallah siz doğal yoldan hamile kalabiliyorsunuz o zaman ne güzel. O hamileliklerde aspirin kullanmış mıydınız?İnşallah hep beraber sağlıklı hamileliklerle alırız bebişleri kucaklaraBenim de doğal yolla 5 hamileliğim oldu hepsi de 6. 7. Ve 8. Haftalarda düştü.Benim de ilk tedavim bu.
Oo maşallah siz doğal yoldan hamile kalabiliyorsunuz o zaman ne güzel. O hamileliklerde aspirin kullanmış mıydınız?
Normalde yarın 12.gün müydüBgn biraz lekelenme oldu akşama doğru hastaneye gittim hem iğne vuruldu hem betahcg bakıldı değer 0 ın altı çıktı regl ağrısına benzer ağrılarım vardı ne diyim kısmet değilmiş
Yarın 11. Gün test günümdüNormalde yarın 12.gün müydü
Hayırlı olsun canım kat kat artsın innşallah..benim de 5.gün embriyosu tek transfer. 7.günü akşam 59...9.gün akşam 290 çıktı.başka test yapmanıza gerek yok dediler..transferden hemen sonra hep adet ağrısı yaşadım hatta sivilcem çıktı hep aynı yerde çok üzülmüştüm olmadı diye o yüzden 7.günü test yaptırdım.hakkımızda hayırlsı olsun inşallahKızlaar şimdi aldım sonucu 35.18 çıktı bugün 7. Günüydü transferin ne diyosunuz bebeğim benimle mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?