aslında kararlıydım yapmayacaktım bekleyecektim 12. günü ama evi temizlerken bir kutudan çıktı. ben hepsini attım diye biliyordum. dayanamadım yaptım. Normal testi, erken olanlardan değil. Ama ne bileyim işte. Geçen seferde hamilesin demişlerdi 2. gün kimyasal dediler. Kafam karışıyorBen 10.gun ergen gebelik yapmistim cikmisti. 11.gunde kan testi vermistim. Normali 12. Gün du kan testinin ama sabredemedim
Aklini bulandirma o zmn hemen eczaneye git ve erken gebelik testi al. Strese girme bosuna. Normallerde cogu kiside cikmiyor bende burda ogrendim erken gebelik testi diye birsey oldugunu. Her forumlarda normal gebelik testinde cikmadigini yazmistilar. Bence mral bozma iyi dusun cnm. Bence erken gebelik testi al hatta. Yarin yap. Kacinci gun embriyosuydu snn. Bnm 3.gun embriyosuydu 10.gun pozitifi gormustumaslında kararlıydım yapmayacaktım bekleyecektim 12. günü ama evi temizlerken bir kutudan çıktı. ben hepsini attım diye biliyordum. dayanamadım yaptım. Normal testi, erken olanlardan değil. Ama ne bileyim işte. Geçen seferde hamilesin demişlerdi 2. gün kimyasal dediler. Kafam karışıyor
benimde 3. gün embriyosu 8 hücreli. 4 Nisan kan testi yaptıracağım. Belkide beklemek en iyisi. senin ne gibi belirtilerin vardı?Aklini bulandirma o zmn hemen eczaneye git ve erken gebelik testi al. Strese girme bosuna. Normallerde cogu kiside cikmiyor bende burda ogrendim erken gebelik testi diye birsey oldugunu. Her forumlarda normal gebelik testinde cikmadigini yazmistilar. Bence mral bozma iyi dusun cnm. Bence erken gebelik testi al hatta. Yarin yap. Kacinci gun embriyosuydu snn. Bnm 3.gun embriyosuydu 10.gun pozitifi gormustum
Bende belirti sadece bastirinca gogus ucumun acimasi oldu cnm. Onun disinda bir gun cok calismistim o zaman kasik agrim baskada hic bir belirtim olmadi. Suan goguslerim sis ve damarlarim var ama benm transfer olali 22.gunum.benimde 3. gün embriyosu 8 hücreli. 4 Nisan kan testi yaptıracağım. Belkide beklemek en iyisi. senin ne gibi belirtilerin vardı?
Uff aksamdan beri bakiyorum resmen beynim yandi. Smdi transferimin 22.günü benim. Ee smdi bu bebis 22 gunluk mu yoksa adetten mi hesapliycaz yoksa 3.gun ebriyosuydu benim. Yoksa 25 gunluk mu oluyor. Nasi oluyor. Kese kc gun sonra gozukuyormus acaba. Aksamdan beri heryer farkli yaziyor ya
Bende de sadece göğüs acısı var dediğin gibi bastırınca. Onun dışında bende de bişiy yok. Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Şu mübarek günlerde isteyen herkesin duaları kabul olsun.Bende belirti sadece bastirinca gogus ucumun acimasi oldu cnm. Onun disinda bir gun cok calismistim o zaman kasik agrim baskada hic bir belirtim olmadi. Suan goguslerim sis ve damarlarim var ama benm transfer olali 22.gunum.
Amin amin cnm insallah Allah herkese nasip etsin. Isteyen herkes er yada gec insallah evladini kucagina alir. Baskasinda bel agrisi kasik agrisi vs. Bir suru sey cok olmus ama. Bnde hic olmadi cnm inanki. Her vucut farkliya. Ondan bence. Hayirlisi olsun bakalim hepimiz hakkinda bende bugun insallah gecici kimlik belgesi cikarabilirsem kesem olusmus mu diye doktora gidicez.Bende de sadece göğüs acısı var dediğin gibi bastırınca. Onun dışında bende de bişiy yok. Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Şu mübarek günlerde isteyen herkesin duaları kabul olsun.
ilkinde çok ağrım olmuştu. yada kendimi çok dinlemiştim ondan olabilir. Şuan sanki transfer yapılmadı da adet olacakmışım gibi. Hayırlısı bakalım. Geçici kimlik derken? Oluşmuştur kese hatta kalp atışlarını duyman için seni bekliyordur bebişin.Amin amin cnm insallah Allah herkese nasip etsin. Isteyen herkes er yada gec insallah evladini kucagina alir. Baskasinda bel agrisi kasik agrisi vs. Bir suru sey cok olmus ama. Bnde hic olmadi cnm inanki. Her vucut farkliya. Ondan bence. Hayirlisi olsun bakalim hepimiz hakkinda bende bugun insallah gecici kimlik belgesi cikarabilirsem kesem olusmus mu diye doktora gidicez.
Canim kimligimi kaybettimdeilkinde çok ağrım olmuştu. yada kendimi çok dinlemiştim ondan olabilir. Şuan sanki transfer yapılmadı da adet olacakmışım gibi. Hayırlısı bakalım. Geçici kimlik derken? Oluşmuştur kese hatta kalp atışlarını duyman için seni bekliyordur bebişin.
İstanbuldamı oldun tedavini eğer özel değilse?Canim kimligimi kaybettimdehayatimda hic yapmadigim birseyi yaptim yani 2 saat icinde kimligimi kaybettim dusurdum mu artik aradim taradim yok.ozel klinige gidicem ama onlarda kimliksiz yapmiyorlar. Ehliyetimdede kizlik soyadim yaziyor elim warip degistirememistim falan fistan yani bu arada kendini dinleme cok herkes diyor ki ignelerde yapiyormus ilaclarda yapiyormus. Hayirlisini dile. Iste smdi kahwalti yaptim daha bakalim halledebilirsem insallah oglen gbi falan gidicem
Çok sevindim ay maşallah valla bende gidicem az sonra vericem:)Gunaydin herkese, ben bugun yani 8. Gun kan testini tekrarladım ve 29.78 cikti. Ufak adımlarla ilerliyorum ama artıyor.
4. Gun 4 cıktı
6. Gun 8 cıktı
8. Hun 29.78
Umarım hersey guzel gider sonuna gider
Hadi bakalım, senin de 7. Gun sonuctaÇok sevindim ay maşallah valla bende gidicem az sonra vericem:)
Bence gayet güzel erken başladığın için biraz stresli oldu sabredemiyoruz hiçbirimiz günümüzü beklemedikGunaydin herkese, ben bugun yani 8. Gun kan testini tekrarladım ve 29.78 cikti. Ufak adımlarla ilerliyorum ama artıyor.
4. Gun 4 cıktı
6. Gun 8 cıktı
8. Hun 29.78
Umarım hersey guzel gider sonuna gider
Merhaba, sonuç pozitif olduğundu en son ki adet tarihininin ilk gününden hesaplanıyor gebeliğinHayırlı olsun darısı başımızapeki biz ilk öğrendiğimizde kaç haftalık olarak hesaplanıyor ki?
Sen de bugun tekrarlayacaksın degil mi?Bence gayet güzel erken başladığın için biraz stresli oldu sabredemiyoruz hiçbirimiz günümüzü beklemedik
Aynı gün olmuş transferimiz hayırlı olsunMerhaba kizlar mart 23 de transverin gerçekleşti dün sonucumu aldım pozitif allah isteyen herkese versin çok güzel bir duygu eğer soru sormak isterseniz bekliyorum sorularınızi
Teşekkür ederim sen ogrendinmi sonucunuAynı gün olmuş transferimiz hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?