2019 MART Ayında Tüp bebek tedavisine başlıcaklar heyecanımızı hep birlikte paylaşalım

Ben 10.gun ergen gebelik yapmistim cikmisti. 11.gunde kan testi vermistim. Normali 12. Gün du kan testinin ama sabredemedim
aslında kararlıydım yapmayacaktım bekleyecektim 12. günü ama evi temizlerken bir kutudan çıktı. ben hepsini attım diye biliyordum. dayanamadım yaptım. Normal testi, erken olanlardan değil. Ama ne bileyim işte. Geçen seferde hamilesin demişlerdi 2. gün kimyasal dediler. Kafam karışıyor

Aklini bulandirma o zmn hemen eczaneye git ve erken gebelik testi al. Strese girme bosuna. Normallerde cogu kiside cikmiyor bende burda ogrendim erken gebelik testi diye birsey oldugunu. Her forumlarda normal gebelik testinde cikmadigini yazmistilar. Bence mral bozma iyi dusun cnm. Bence erken gebelik testi al hatta. Yarin yap. Kacinci gun embriyosuydu snn. Bnm 3.gun embriyosuydu 10.gun pozitifi gormustum

benimde 3. gün embriyosu 8 hücreli. 4 Nisan kan testi yaptıracağım. Belkide beklemek en iyisi. senin ne gibi belirtilerin vardı?

benimde 3. gün embriyosu 8 hücreli. 4 Nisan kan testi yaptıracağım. Belkide beklemek en iyisi. senin ne gibi belirtilerin vardı?
Bende belirti sadece bastirinca gogus ucumun acimasi oldu cnm. Onun disinda bir gun cok calismistim o zaman kasik agrim baskada hic bir belirtim olmadi. Suan goguslerim sis ve damarlarim var ama benm transfer olali 22.gunum.

Son adet tarihinden hesaplanıyor

Bende belirti sadece bastirinca gogus ucumun acimasi oldu cnm. Onun disinda bir gun cok calismistim o zaman kasik agrim baskada hic bir belirtim olmadi. Suan goguslerim sis ve damarlarim var ama benm transfer olali 22.gunum.
Bende de sadece göğüs acısı var dediğin gibi bastırınca. Onun dışında bende de bişiy yok. Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Şu mübarek günlerde isteyen herkesin duaları kabul olsun.

Amin amin cnm insallah Allah herkese nasip etsin. Isteyen herkes er yada gec insallah evladini kucagina alir. Baskasinda bel agrisi kasik agrisi vs. Bir suru sey cok olmus ama. Bnde hic olmadi cnm inanki. Her vucut farkliya. Ondan bence. Hayirlisi olsun bakalim hepimiz hakkinda bende bugun insallah gecici kimlik belgesi cikarabilirsem kesem olusmus mu diye doktora gidicez.

ilkinde çok ağrım olmuştu. yada kendimi çok dinlemiştim ondan olabilir. Şuan sanki transfer yapılmadı da adet olacakmışım gibi. Hayırlısı bakalım. Geçici kimlik derken? Oluşmuştur kese hatta kalp atışlarını duyman için seni bekliyordur bebişin.

Canim kimligimi kaybettimde hayatimda hic yapmadigim birseyi yaptim yani 2 saat icinde kimligimi kaybettim dusurdum mu artik aradim taradim yok.ozel klinige gidicem ama onlarda kimliksiz yapmiyorlar. Ehliyetimdede kizlik soyadim yaziyor elim warip degistirememistim falan fistan yani bu arada kendini dinleme cok herkes diyor ki ignelerde yapiyormus ilaclarda yapiyormus. Hayirlisini dile. Iste smdi kahwalti yaptim daha bakalim halledebilirsem insallah oglen gbi falan gidicem

İstanbuldamı oldun tedavini eğer özel değilse?

Gunaydin herkese, ben bugun yani 8. Gun kan testini tekrarladım ve 29.78 cikti. Ufak adımlarla ilerliyorum ama artıyor.
4. Gun 4 cıktı
6. Gun 8 cıktı
8. Hun 29.78

Umarım hersey guzel gider sonuna gider
Çok sevindim ay maşallah valla bende gidicem az sonra vericem:)

Benim bu gün iğnelerin 7. Günü az önce dr geldim e2 71 çıktı yumurtalar gelişmiyormuş iki gün daha kullan böyle giderse tedavi iptal dedi morelim çok kötü neden böyle oluyor benim gibi tedavi iptal olan var mı

Gunaydin herkese, ben bugun yani 8. Gun kan testini tekrarladım ve 29.78 cikti. Ufak adımlarla ilerliyorum ama artıyor.
4. Gun 4 cıktı
6. Gun 8 cıktı
8. Hun 29.78

Umarım hersey guzel gider sonuna gider
Bence gayet güzel erken başladığın için biraz stresli oldu sabredemiyoruz hiçbirimiz günümüzü beklemedik

Bence gayet güzel erken başladığın için biraz stresli oldu sabredemiyoruz hiçbirimiz günümüzü beklemedik
Sen de bugun tekrarlayacaksın degil mi?
Bu arada bugun hastaneyi aradım ve ignelerin 16. Haftaya kadar devam edecegini soylediler
Ben bu hafta biter artık diye düşünmüştüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…