Sanada hayırlı olsun canım senin değerin çok daha iyi çıkmış benim iki embriyo transfer edilmişti yarın bende tekrarlıcam bakalım benimde 9. Gün yarınHayırlı olsun canım kat kat artsın innşallah..benim de 5.gün embriyosu tek transfer. 7.günü akşam 59...9.gün akşam 290 çıktı.başka test yapmanıza gerek yok dediler..transferden hemen sonra hep adet ağrısı yaşadım hatta sivilcem çıktı hep aynı yerde çok üzülmüştüm olmadı diye o yüzden 7.günü test yaptırdım.hakkımızda hayırlsı olsun inşallah
Yaaa arkadasimm cok uzuldum o kdr yogundum ki giremedim. Ilk musait zamanda girdimKızlar sonucum çıktı yazmaya fırsat bulamadım çarşamba günü 33 olan değerim bugün 10,5'e düştü, doktorum düşük yaptığımı söyledi, özellikle bugün tekrar test istedim eğer 60 üzeri bir değer çıksaydı gebelik devam ediyor diyebilirdik ama düştüğü için düşük yapıyorsun dedi ilaçları bıraktıktan birkaç gün içinde adet kanaman başkar kanamayla o parça atılır dedi bu ay dinlenmemi istedi bir daha ki adet kanamasıyla 2. deneme için start vericez kızlar. Moral olarak çok kötü değilim tabi insanda bir burukluk oluyor ama zaten 33 değerini gördükten sonra ben kendimi bu sonuca hazırlamıştım yapıcak birşey yok hayırlısı buymuş inşallah 2. denemede mucizemiz tutar. Benden bu ay geçti inşallah sizlerin güzel sonuçlarını okurum burdan yine takipteyim gösterdiğiniz destek içinde teşekkür ederim:)
Canım ben 7.gün saat 22:55 te verdim kanı,o yüzden seninkine göre yüksek.saat farkı çok değiştiriyor bence sonucu..inşallah seninki de artacaktırSanada hayırlı olsun canım senin değerin çok daha iyi çıkmış benim iki embriyo transfer edilmişti yarın bende tekrarlıcam bakalım benimde 9. Gün yarın
İnşallah 10. Gündü test tarihim ama zaten belli olur bi gün daha beklememe gerek yok bende biraz geç mi gitsem napsamCanım ben 7.gün saat 22:55 te verdim kanı,o yüzden seninkine göre yüksek.saat farkı çok değiştiriyor bence sonucu..inşallah seninki de artacaktır
İnşallah 10. Gündü test tarihim ama zaten belli olur bi gün daha beklememe gerek yok bende biraz geç mi gitsem napsamne kadar yüksek çıkarsa insan o kadar mutlu oluyo emin oluyo
Neyse aynı saatler en doğru sonucu verir demi bende yarın gideyim bakayım inşallah çokçaa yükselmiştirben kesin olumsuz olur diye aniden karar verip yaptırdım o yüzden geç saatte yaptırdım.9.gün yine aynı saattte yaptırmak zorunda kaldım
Bence varKızlar 6.günüm sabah yaptım sizce olabilir mu:)
İyiym çok şükür toparladım kendimi bir de şu regl kanaması gelse daha çok rahatlıycam çünkü hala o bebişleri taşıyorum ama eğer keseyi görüp kalp atışını duyduktan sonra bunu yaşasaydım çok daha kötü olurdum ama gebeliğin başlamasıyla bitmesi bir oldu ya o yüzden hissetmeden gitti bebişler ama iyiyim buna da şükür, birkaç güne daha da toparlarım inşallah :) bir daha ki adete kadar zaten dinlenme zamanı ve 2. denemeye bomba gibi başlıycam umudum her zaman var :)Yaaa arkadasimm cok uzuldum o kdr yogundum ki giremedim. Ilk musait zamanda girdimoff yaa kiyamam. Iyisin demi bir sıkıntın yok. Ben de nasipse yarin doktora gidicem.
Wayyy enerjinee hayran kaldim suan canimBence var
İyiym çok şükür toparladım kendimi bir de şu regl kanaması gelse daha çok rahatlıycam çünkü hala o bebişleri taşıyorum ama eğer keseyi görüp kalp atışını duyduktan sonra bunu yaşasaydım çok daha kötü olurdum ama gebeliğin başlamasıyla bitmesi bir oldu ya o yüzden hissetmeden gitti bebişler ama iyiyim buna da şükür, birkaç güne daha da toparlarım inşallah :) bir daha ki adete kadar zaten dinlenme zamanı ve 2. denemeye bomba gibi başlıycam umudum her zaman var :)
Eşim sağolsun sevgisiyle öyle güzel sarıp sarmaladı ki kendimi daha çabuk toparladım, inşallah o güzel haberleri bende veririm :) Evert birçok arkadaşın sonuçları pozitif çıktı bende çok sevindim inşallah sağlıkla ilerler hamilelikleriWayyy enerjinee hayran kaldim suan canim
Cok sevindim boyle pozitif dusunmene. Bir suru arkadasta pozitifi gormus onlarada cok sevindim. Senin kendini toparlamanada cok sevindim. Hayirlisi olsun bakalim o zmnbende buralara oldukca sık bakmaya calisacagim takip edecegim bakalim. Senden de guzel haberler bekliyorum o zaman
Doktorum cumartesi (dün) icin gel dedi ama ben isten gucten malesef gidemedim. Bakalim yarin herhangi bir ozel klinige gidicem bakalim kesem gorunmeye baslamis mi. Kesem görünüyor ise gore haftaya bir gun yada obur hafta istanbula gidicem bakalim canim. Islerim yogun bu ara. Kendimi bile unutuyorumEşim sağolsun sevgisiyle öyle güzel sarıp sarmaladı ki kendimi daha çabuk toparladım, inşallah o güzel haberleri bende veririm :) Evert birçok arkadaşın sonuçları pozitif çıktı bende çok sevindim inşallah sağlıkla ilerler hamileliklerisen nasılsın nasıl gidiyor doktor kontrolün ne zaman
Hadi bakalım inşallah hayırlı haberler verirsin, kendini unutma sakın tam aksine kendini şuan önemse aksatma hiç kontrollerini kendini de fazla yorma sonra bebişin alınmasınDoktorum cumartesi (dün) icin gel dedi ama ben isten gucten malesef gidemedim. Bakalim yarin herhangi bir ozel klinige gidicem bakalim kesem gorunmeye baslamis mi. Kesem görünüyor ise gore haftaya bir gun yada obur hafta istanbula gidicem bakalim canim. Islerim yogun bu ara. Kendimi bile unutuyorumumarim hafifler
Bebisimin masallahi var insallahta boyle dewam eder. Hayirlisi ile bir keseyi gorebilirsemHadi bakalım inşallah hayırlı haberler verirsin, kendini unutma sakın tam aksine kendini şuan önemse aksatma hiç kontrollerini kendini de fazla yorma sonra bebişin alınmasın
Hayırlısıyla o minicik keseyi görüceksin inşallah dualarım seninleBebisimin masallahi var insallahta boyle dewam eder. Hayirlisi ile bir keseyi gorebilirsemhersey daha guzel olucak Allahin izniyle. Bebek rizkiyla gelirmis ya. Bir ay önce inan ki bu kdr yoğun değildim. Ne olduysa maşallah su 1 ay icinde islerimiz cok guzel gidiyor. Insallahta böyle devam eder. Kendimi cok yormadan dinlene dinlene birseyler yapmaya calisiyorum bakalim. Yarin kontrole gidersem burayada yazarim. Ne yazik ki kimligimi kaybettimde gecici kimlik belgesi cikartabilirsem insallah gidicem. Kimliksiz hicbir islem yapilmiyor cunku
Uff aksamdan beri bakiyorum resmen beynim yandi. Smdi transferimin 22.günü benim. Ee smdi bu bebis 22 gunluk mu yoksa adetten mi hesapliycaz yoksa 3.gun ebriyosuydu benim. Yoksa 25 gunluk mu oluyor. Nasi oluyor. Kese kc gun sonra gozukuyormus acaba. Aksamdan beri heryer farkli yaziyor yaHayırlısıyla o minicik keseyi görüceksin inşallah dualarım seninleBebiş daha gelmeden bereketi geldi desene :) Allah daha da güzel kazançlar versin bebiş hep uğurlu gelsin :) Yine bir meraklı bekleyiş olucak desene inşallah kimlik işini halledebilirsinde gidersin şimdiden merak ettim ama büyük ihtimalle kese gözükücek yine de hayırlı haberlerle gel duam seninle diyorum
Uff aksamdan beri bakiyorum resmen beynim yandi. Smdi transferimin 22.günü benim. Ee smdi bu bebis 22 gunluk mu yoksa adetten mi hesapliycaz yoksa 3.gun ebriyosuydu benim. Yoksa 25 gunluk mu oluyor. Nasi oluyor. Kese kc gun sonra gozukuyormus acaba. Aksamdan beri heryer farkli yaziyor ya
Bildiğim kadarıyla son adet döneminin ilk gününden hesaplanıyor zaten beta hcg değerleri haftalık değerlere göre adetin ilk gününden hesapladığında aynı haftaya denk geliyorUff aksamdan beri bakiyorum resmen beynim yandi. Smdi transferimin 22.günü benim. Ee smdi bu bebis 22 gunluk mu yoksa adetten mi hesapliycaz yoksa 3.gun ebriyosuydu benim. Yoksa 25 gunluk mu oluyor. Nasi oluyor. Kese kc gun sonra gozukuyormus acaba. Aksamdan beri heryer farkli yaziyor ya
Cnm erken gebelik testi alip yaptin insallah. Normal gebelik testinde cikmiyordayanamadım dün idrar testi yaptım. 2. çizgi silik bile olsa çıkmadı.bugün transferin 9. günü.artık hiç umudum kalmadı2. kez bunu yaşamak zor olacak.
Ben 10.gun ergen gebelik yapmistim cikmisti. 11.gunde kan testi vermistim. Normali 12. Gün du kan testinin ama sabredemedimdayanamadım dün idrar testi yaptım. 2. çizgi silik bile olsa çıkmadı.bugün transferin 9. günü.artık hiç umudum kalmadı2. kez bunu yaşamak zor olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?