2019 MART Ayında Tüp bebek tedavisine başlıcaklar heyecanımızı hep birlikte paylaşalım

Kızlar ben perşembe günü genetik testi yaptırdım daha doğrusu yeni gittiğim doktor hemen bu testi sordu tekrarlayan düşüklerin var yapılması gerek dedi ve benim bugüne kadar AMH değerime bile bakılmamış öğrendim ki yumurta rezervim çok düşükmüş ilk tüp bebek denememde 26 yaşında sadece 3 yumurta oluşmasının sebebi buymuş malesef kimse bakmadı bu değerime, şimdi ki doktorum eksik olan her tetkiki yaptı amh değerim düşük olduğu içinde tedaviye başlanıcak ama tüp bebek tedavisi için hemen başlamıycaz özellikle genetik testi bekliyoruz 10 güne kadar çıkar dedi doktor eğer eşimde veya bemde DNA'da sorun çıkarsa tüp bebek tedavisine geçicez oluşan embriyolara biyopsi yapılıp sağlıklı olanı transfer edicez dedi ama 2-3 ay zaman tanıdı şuam sadece eşim ve bana vitaminler verdi onları kullanıyorum bir de uyku sorunum olduğu için çocuk dozunda uyku hormonu salgılayan ve yine çocuk dozunda antidepresan verdi bir zararı yokmuş rahatlaman için önemli dedi gerçektende iyi geliyor ve en önemlisi hergün 5 km yürümen ve eşinle kendini sıcaktan koruman gerek dedi, keşke çok önceden bulsaydım bu doktoru çok memnunum bir çok eksiğim varmış yapılmayan tahlil olarak

Tüp bebek tedavisinde istedikleri ilk tahlillerden biri amh değeri normalde benden ilk gün bunu istedi zeki akkum sizden istenmemiş olması normal değil

Tüp bebek tedavisinde istedikleri ilk tahlillerden biri amh değeri normalde benden ilk gün bunu istedi zeki akkum sizden istenmemiş olması normal değil
Evet ben de öyle düşündüm ve çok kızdım üstelik az yumurta toplanmasına rağmen yine de bu bilgi verilmedi, maddi yönden zar zor toparlayıp uğraşıyoruz böyle sebeplerden ihmalmi edildi düşüncesi sinirlerimi bozuyor, psikolojik yönden yaşadığımız zaten anlatılamaz bile

Kesinlikle haklısınız zaten yeterince zorluyor maddi manevi bide böyle olması kötü

Kızlar benim de yarın adetimşn 2. Günü ve istanbulda gidicem doktorla görüşüp muayene olmaya tüp bebek için. Netten edindiğim bilgiye göre 35 yaş altı olanlarda ilk deneme de tek embriyo transferi oluyomuş doktormuun sayfasında da böyle yazıyor. Bu esnemez mi ki ben madrm yaptırıyorum 2 tane transfer edilsin istiyorum gerçi henüz yumurtalarım sağlam mı değil mi bilmiyorum ama aklımdan geçen iki. Siz nasıl yaptınız yani doktorunuzun tutumu neydi bu konıda tek embriyo mecburi mi 2 olmaz mı

Canim öyle kurallar var vs. Diyorlar ama. Doktora kalmis. Israr et 2 koysun. Ben 27 yasindayim bana da 2 koyalim dedi bende ona daha hazir degilim tek konulsun dedim. Ilk dogumum olcak çünkü. Is hayatimda cok yogun ikiz bebek olursa en az 2 yil eve kapanmam gerekir. Onu goze alamadim. Doktorunla konus ama insiyatifine kalmis. 2 istersen 2 1 istersen 1 koyuyorlar.

Ben 30 yaşındayım 2 yaşında da bir oğlum doğumdan beri de korunmuyorum ama olmuyor sebebini de bulamadılar amh 1.46 çıktı sedat kadanalıya danıştık amh değerimin düşük olduğunu söyledi biz de gidicez işte bi umutla . Ben çalışmıyorum doğumdan sonra yardım alabileceğim kişiler de var etrafında ikiz okırsa zaten havalara uçarım . İnşallah sedat bey tek embriyoda ısrar etmez yoksa memlete dönüp gürcistan da yapmayı planlıyorum. Madem ödemesi aynı isteyene 2 tane de konulabilmeli. Teşekkür ederim cevap verdiğin için en azında. Olabiliyo öğrenmiş oldum

Canim doktorun adini hic duymadim huyunu suyunu bilmiyorum ama madem 1 cocugun var o zaman 2 koyabilirler sana. Ama hep ikiz gebeligi tehlikeli diyorlar vs diyor doguran nasil doguruyor. Tasiyan nasil tasiyor. Ona kanma israr et ozellikle. Heleki gittigin hastane ozel bir hastane iste genelde sen ne istiyorsan onu koyuyorlar yani bnm ogrendigim bu. Hayirlisi olsun tedawin canm. Insallah hersey cok yolunda gider ve istedigin gibi olur

Bende hiç duymadım adını ama burda. Bi doktor tavsiye etti. Profmuş. Hastaneye bağlı değil kendi muayenehanesi var sanırım kadıköyde. Başka bilgim de yok zaten başka doktor sa tanımıyorum gidip görücez artık umarım işinde iyi birisidir

Canım bende doktoruma sordum 35 yaş altı yasal değilmiş uymayanlar varmış ama biz uyuyoruz dedi ama sanırım yumurta rezervi filan kötüyse transfer edebiliyorlar çift embriyo

Canım bende 27 yaşındayım banada çift koyduk doktora sormuştum çift koyabilir miyiz diye o da olur demişti yasak ama koyuyorlar kişi isteyince

Canım bende doktoruma sordum 35 yaş altı yasal değilmiş uymayanlar varmış ama biz uyuyoruz dedi ama sanırım yumurta rezervi filan kötüyse transfer edebiliyorlar çift embriyo
Umarım benimki kurallara uyan bi doktor değildir 1 46 çıktı benim amh sonucım çok düşük değil gibi normalin biraz altında

Kızlar çarşamba günü tedaviye başladım gonal f 200 ünite kullanıyorum dün yani adetimin 7. Gününde kontrole gittiğimde en büyüğü 12 en küçüğü 7 mm olan toplamda 8 yumurta görüldü az değil mi sizce? Zaten 7 8 mm civarı olanlar zaten olgunlaşmamış çıkacaktır. Bana ilaç mı az geldi acaba sizinkiler nasıldı

Benimki gibi 26 yumurta da çıksa sonuçta elde kalan bir oluyor o yüzden hiç bunları düşünme iyi düşün

Merhaba 10 yumurtadan 2 si dollendi 2 tranafer oldu 1 i tutmamis diger tutanda ikiye bolundu tek yumurta ikizlerine hamileyim.bende sayiya cok takiliyordum sansim dusucek saniyodum ama rabbim 1 i de 2 yapti.dua edin gerisini allaha birakin arkadaslar yoktan var eden o.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…