2019 MART Ayında Tüp bebek tedavisine başlıcaklar heyecanımızı hep birlikte paylaşalım

Amin canım inşallah Allah isteyen herkese versin hepimizin kucaklarını doldurur inşallah

Lelya sen iğneleri bıraktıktan kaç gun sonra regl oldun? Ben cumartesi son yaptım iğneyi ama hala olmadım adet. Hiçbir belirtim de yok

Lelya sen iğneleri bıraktıktan kaç gun sonra regl oldun? Ben cumartesi son yaptım iğneyi ama hala olmadım adet. Hiçbir belirtim de yok
Transferden sonra benim kullandığım sadece birkaç hap şeklinde ilaçtı onları bıraktıktan 2
gün sonra adet oldum, bugün dahil tam 10 gün sürdü bitti. Senin de değerlerin düşmüştü değil mi

Evet en son cmtesi baktım 59 dan 40 a düşmüştü. Ben progrstan ve oksapar igne kullanıyordum. Bugun dr a sordum 2 hafta kadar surebilir dedi.

Evet en son cmtesi baktım 59 dan 40 a düşmüştü. Ben progrstan ve oksapar igne kullanıyordum. Bugun dr a sordum 2 hafta kadar surebilir dedi.
Benim kullandığım iğne olmadığı için belki bu kadar erken geldi, bekle bakalım doktorun 2 hafta demiş vardır bir bildiği ama muhtemelen 2 hafta içinde gelir o kadar gecikeceğini sanmıyorum. Bu senin ilk denemenmiydi

Evet ilk denememdi

Evet ilk denememdi
Benim de ilkti malesef olmadı, 2. tedavi için şimdi yeni adet dönemini bekliyorum bugün farklı bir doktorda ön görüşmemiz var büyük ihtimalle buna devam edicem. Doktorun size birşey söyledimi 2. tedavi için ya da sen devam edicekmisin

Ben gorusmedim dr la, ne diyebilir ki . Ben 2. Düşünmüyorum. Adet olup hayatıma devam edecegim

İnşallah doğal yolla kalırsın ya umudu yitirmek yok ☺ Allah hepimizin gönlüne göre versin arkadaşım
Hayırlısı bakalım artık. Benim yaşım da 38 zaten, dogal yolla olacak zamanı gectim sanki Boylesi hayırlıymış hakkımda diyorum artık. Uzulup kendimi yıpratsam da birsey degismeyecek. Kabullenmek en saglıklısı diye düşünüyorum.

Merhaba arkadaşlar 7 gün oldu transfer yaptıralı. İkinci gün kabızlıktan dolayı biraz zorlanma oldu, bu durumda olupta pozitif sonuçlanan oldu mu? Rica etsem yardımcı olur musunuz

Yaş konusunda hiç öyle düşünme, benim bir yakınım 42 yaşında doğal yolla hamile kaldı şimdi 5 yaşında bir kızı var. Kendini yıpratma ama vazgeçmede, dediğin gibi oluruna bak hayırlısı ise olur inşallah

Merhaba arkadaşlar 7 gün oldu transfer yaptıralı. İkinci gün kabızlıktan dolayı biraz zorlanma oldu, bu durumda olupta pozitif sonuçlanan oldu mu? Rica etsem yardımcı olur musunuz
Merhaba tedaviniz hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlanır, Transferden sonra ilerleyen günlerde bende de olmuştu ama 8. gün idrarda pozitifi görmüştüm tabi uzun sürmedi kendiliğinden düştü ama bu konuda bende çok düşündüm kendimi fazla mı zorladım acaba o yüzden mi tutunamadı dedim ama alakası yokmuş. Transferin ilk günleri kayısı tükettiğim için rahat geçirmiştim ama sonrasında yemek istemedim sıkıldım ama hemen kabızlık yaptı tabi. Varsa elinde bir su bardağı ılık suyun içine 3 tane falan gün kurusu kayısı koy yumuşasın biraz sonra aç karnına kayısıları ye ardından o suyuda iç bana iyi geliyodu

Kızlar bende başladım tedaviye iğnenin dördüncü günü Cumartesi kontrolüm var zeki akkumda yaptırıp ilk denemede gebe kalan var mı

Canim sana tavsiyem ıkinciyide düşün derim benimde ilk tedavim negatifti ikincisi tuttu genelde ilkler tutmayıp ikincisi tutabiliyor diye çok yazı okumuştum
Düşünmüyorum ben 2. Yi, zaten tek deneme yaparız demiştik oyle de kalacak muhtemelen. Psikolojik olarak yorucu ve yıpratıcı bir surec. Bu sure zarfında oglumu da cok ihmal ettigimi farkettim ve bu da beni üzdü. Artık tüm enerjimi ogluma verecegim.
Allah sizlerin kucagını inşallah boş koymaz ve isteyen herkese cocuk verir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…