2019 MART Ayında Tüp bebek tedavisine başlıcaklar heyecanımızı hep birlikte paylaşalım

Merhaba canım bisey sorabilirmiyim hangi fakültede yaptırdınız acaba testi?

Merhaba bende yaptirmistim genetik testi Ankara da oturuyorum ben numune hastanesinin tıbbi genetik bölümüne gittim eşimle birlikte kan verdik bende kan pıhtılaşması varmış onu öğrendim diğer genetik sonuçlar temiz çıktı şükür pıhtılaşma testi 1,5 ayda felan çıktı diğer genetik sonuçlar da 2 ayda çıktı bence tedaviye başlamadan herkes baktirmali düşüğü olsun olmasın zaten tedaviyle zor bir şekilde hamile kalıyoruz sonra doktor başta bunlara bakmadığı için zorla bulduğumuz bebeğimizi pıhtılaşmadan dolayı kaybediyoruz başta bakılsa iğnesini kullanır tedbirimizi alırız o yüzden herkes gidip baktirsin bence iki düşükten sonra bakıyoruz diyor çoğu yer sizde yaptım deyin iki düşük sizden belge istiyecek halleri yok ya sonuçta

Merhaba kızlar bisey sormak ıstiyorum tüp bebek tedavisi olan varmı içinizde benim tedavimden kullanmadigim sıfır açılmamış saklama koşullarına gore saklanan ilaclarim var ve aldigim fiyattan vermeyi düşünüyorum cok çok altinda pisada baya veya eczanelerden eger oyle bi durum varsa mesaj atin yardimci olayım elimde olan ilaclar;
Gonaf-f 450 ml 2 kutu
Crinone vajinal jel %8 1 kutu
Gonaf-f 300 Enjeksiyon ve hepsi sifir kutulur 1 kutu

Kızlar yarın transferim var 3. Gün iki embriyo transfer edilecek 5. Güne kadar gidemezlermiş doktor bugün şansımız 5. Güne göre biraz daha azaldı dedi. 3. Gün transfer olup hamile kalanlar var mı acaba
Canım merhaba tedavin hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlarla devam edersin. benimde 3.gün embriyosu konuldu 1 tane 8.gün idrarda çok silik 2.çizgi ve zamanı dolduktan sonra çıktı 10.gün daha net hemen çıktı. 11.gün kan değerim 228 di. ümidini kesme sakın bu işin günle çokda alakası yok bundan önce 2 sefer 5.gün embriyosu konuldu biri kimyasal biri hiç tutmadı.Allah yardımcın olsun .

Şu an yoldayım hastaneye gidiyorum içime su serptin canım çok teşekkür ederim Allah razı olsun. Sende inşallah sağ salim bebişini kucağına alırsın. Amin canım Allah hepimizin yardımcısı olsun

Merhaba 8. Gúnden ónce belirtilerin var mıydı acaba

Kızlar yarın transferim var 3. Gün iki embriyo transfer edilecek 5. Güne kadar gidemezlermiş doktor bugün şansımız 5. Güne göre biraz daha azaldı dedi. 3. Gün transfer olup hamile kalanlar var mı acaba
Benim de 3. gün 2 embriyo konulmuştu ben hamile kaldım, transferin 8. günü idrarda öğrendim 11. günü kanda kesinleştirdim ama 1 hafta içinde değerler düşmeye başladı ve düşük yaptım malesef ama hamile kalmıştım umudum yokken. Sizin de hayırlısı olur inşallah sağlıkla tutunur sağlıkla ilerler merhaba

Insallah bi dahakine kavusursun bebegine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…