- 7 Nisan 2019
- 203
- 126
- 103
- 28
Canım mrb eşim genetik testini fakültede yaptırdı biz özelde Bi üroloji doktoruna gitmiştik o istedi testi hatta burda yaptırmayın pahalı gidin fakülte de yaptırın o sonuç gelmeden de tüp bebek yaptırmayın dedi Eşimde yaptırdı ücretsiz yalnız sonuç bir buçuk aya yakın çıkıyor bilgin olsun
Amin canım inşallah Allah hepimizin gönlüne göre versin
Mrb canım kayseri deyim ben erciyes üniversitesi nde yaptırdıkMerhaba canım bisey sorabilirmiyim hangi fakültede yaptırdınız acaba testi?
Teşekkür ederim canımMrb canım kayseri deyim ben erciyes üniversitesi nde yaptırdık
Ne kadar zamanda çıktı sonuçların canım?Mrb canım kayseri deyim ben erciyes üniversitesi nde yaptırdık
Tam bir buçuk ay sürdü canımNe kadar zamanda çıktı sonuçların canım?
Teşekkür ederim canımTam bir buçuk ay sürdü canım
Canım merhaba tedavin hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlarla devam edersin. benimde 3.gün embriyosu konuldu 1 tane 8.gün idrarda çok silik 2.çizgi ve zamanı dolduktan sonra çıktı 10.gün daha net hemen çıktı. 11.gün kan değerim 228 di. ümidini kesme sakın bu işin günle çokda alakası yok bundan önce 2 sefer 5.gün embriyosu konuldu biri kimyasal biri hiç tutmadı.Allah yardımcın olsun .Kızlar yarın transferim var 3. Gün iki embriyo transfer edilecek 5. Güne kadar gidemezlermiş doktor bugün şansımız 5. Güne göre biraz daha azaldı dedi. 3. Gün transfer olup hamile kalanlar var mı acaba
Şu an yoldayım hastaneye gidiyorum içime su serptin canım çok teşekkür ederim Allah razı olsun. Sende inşallah sağ salim bebişini kucağına alırsın. Amin canım Allah hepimizin yardımcısı olsunCanım merhaba tedavin hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlarla devam edersin. benimde 3.gün embriyosu konuldu 1 tane 8.gün idrarda çok silik 2.çizgi ve zamanı dolduktan sonra çıktı 10.gün daha net hemen çıktı. 11.gün kan değerim 228 di. ümidini kesme sakın bu işin günle çokda alakası yok bundan önce 2 sefer 5.gün embriyosu konuldu biri kimyasal biri hiç tutmadı.Allah yardımcın olsun .
Merhaba 8. Gúnden ónce belirtilerin var mıydı acabaCanım merhaba tedavin hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlarla devam edersin. benimde 3.gün embriyosu konuldu 1 tane 8.gün idrarda çok silik 2.çizgi ve zamanı dolduktan sonra çıktı 10.gün daha net hemen çıktı. 11.gün kan değerim 228 di. ümidini kesme sakın bu işin günle çokda alakası yok bundan önce 2 sefer 5.gün embriyosu konuldu biri kimyasal biri hiç tutmadı.Allah yardımcın olsun .
Canım naptın gittin mi hastahaneyeŞu an yoldayım hastaneye gidiyorum içime su serptin canım çok teşekkür ederim Allah razı olsun. Sende inşallah sağ salim bebişini kucağına alırsın. Amin canım Allah hepimizin yardımcısı olsun
Şimdi çıktım odaya canım transferim oldu çok şükürCanım naptın gittin mi hastahaneye
Benim de 3. gün 2 embriyo konulmuştu ben hamile kaldım, transferin 8. günü idrarda öğrendim 11. günü kanda kesinleştirdim ama 1 hafta içinde değerler düşmeye başladı ve düşük yaptım malesef ama hamile kalmıştım umudum yokken. Sizin de hayırlısı olur inşallah sağlıkla tutunur sağlıkla ilerler merhabaKızlar yarın transferim var 3. Gün iki embriyo transfer edilecek 5. Güne kadar gidemezlermiş doktor bugün şansımız 5. Güne göre biraz daha azaldı dedi. 3. Gün transfer olup hamile kalanlar var mı acaba
Insallah bi dahakine kavusursun bebegineBenim de 3. gün 2 embriyo konulmuştu ben hamile kaldım, transferin 8. günü idrarda öğrendim 11. günü kanda kesinleştirdim ama 1 hafta içinde değerler düşmeye başladı ve düşük yaptım malesef ama hamile kalmıştım umudum yokken. Sizin de hayırlısı olur inşallah sağlıkla tutunur sağlıkla ilerler merhaba
İnşallah, teşekkür ederimInsallah bi dahakine kavusursun bebegine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?