2019 MART Ayında Tüp bebek tedavisine başlıcaklar heyecanımızı hep birlikte paylaşalım

Bu testi de bu sabah yaptım 5.gun embriyosu 8.gunum bugün ince bir çizgi var gibi sanki yada ben öyle görmek istediğim için öyle görüyorum bilmiyorum inşallah vardır diye dua ediyorum Eki Görüntüle 2251472
Erken gebelik testi mi yaptın canım fotoğrafta pek belli olmuyor ama sen görmüşsen vardır ama en iyisi kan bence bunlar bizi hep yanıltıyor

Bu testi de bu sabah yaptım 5.gun embriyosu 8.gunum bugün ince bir çizgi var gibi sanki yada ben öyle görmek istediğim için öyle görüyorum bilmiyorum inşallah vardır diye dua ediyorum Eki Görüntüle 2251472
Hayırlı olsun bence de var 2. Çizgi. Akşama doğru tekrar bak. Benim bekledikçe daha da belirginleşmişti. =)

M Mayagizem17 55Umut55 55Umut55 11. gün değerim 107,1'di bugün 14 gün değerim 33'e düştü. Doktorumu aradım ilaçları kullanmaya devam etmemi 48 saat sonra da testi tekrarlamamı istedi
Ne diyeceğimi bilemedim ama inşallah yükselir tekrar Rabbim yardımcınız olsun çok zor gerçekten

M Mayagizem17 55Umut55 55Umut55 11. gün değerim 107,1'di bugün 14 gün değerim 33'e düştü. Doktorumu aradım ilaçları kullanmaya devam etmemi 48 saat sonra da testi tekrarlamamı istedi
Yaa düzelme şansı var demekki yoksa ilaçlara devam et demezdi canım Allahtan ümit kesilmez bol bol dua edelim değerin yükselsin inşallah

Belli ki tutunamadı ya da kimyasal gebelik hiç bir fikrim yok zaten umudum da kalmadı
Yaaa 😩 deme arkadasim öyle demee. Belki testte yanlislik oldu. Allahtan ümit kesilmez. Bekle bakalim 48 saati smdi ne olucak bakalim 😍 olumlu ve pozitif dusun lutfen. Kimyasal olsa ilk basta daha cok dusuk cikmasi gerekmiyor mu

Back
X