2019 Mart'ta Dondurulmuş Embriyo Transfer Tedavisine Başlayanlar Gelin Beraber Başlayalım

Hepinize çok teşekkür ediyorum arkadaşlar Belki de aranızdan birinin yaptığı dua sayesinde olumlu sonuç aldım. Allah hepinizden razı olsun İnşallah sağlıkla da kucağıma alırım Rabbim bekleyen herkese nasip etsin bu heyecanı, dualarım hepiniz için

Tamam gununden erken yaptm tahlil ama bakalim cumartesi ne gelicek

Canım geç döllenme olabilir benim arkadaşım transfer sonrası her gün kan verdi sağlıkçıydı 11. Gün bile negatifti dr ilaçları kesmek için gitti hamile olduğunu öğrendi lütfen pozitif düşün biliyorum çok zor bir süreç hep tedirginiz ama evrene güzel Mesajlar yolla bebişin seninle

Heyecanla bekliyordum . Hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağına al . Benim de içimi bir heyecan kaplamadı değil yani bu ay ki adetimle Kayseri’de yim inşallah

Teşekkür ederim canım Kesinlikle gelmelisin, asla içinde bir kuşku olmasın

Tamam icimi karartmicam hadi insallahh hepimiz basaricazzzzzzz

Transferim haftaya cuma yapılacakmış bi sürü iğne ilaç yazdı yine. Rahim 8 mm olmuş 1 hafta daha kullanacaksam bu rahim kaç olması lazımdı ki Ben bu kadar geç beklemiyordum

Tamam icimi karartmicam hadi insallahh hepimiz basaricazzzzzzz

İşte böyle Miniğin de hissediyor seni dua edicaz birbirimize kimin duası kabul olur bilmiyorum ama ben tanımadığım birisi için dua ediyorsam tanımadığım biri benim için dua ediyorsa bence bu büyük bir huzur ve mutluluk lütfen bilgilendir Beni de

Hamileyim 745 çıktı değerim.
Benim de test günüm yarın sizin adınıza çok sevindim rabbim sağlıkla sıkıntısız kucağınıza almayı nasip etsin. Bizlere de güzel haberler almayı nasip etsin. Burada hamile kalanları okumak bana umut oluyor. Moralim çok bozukken girdim siteye uzun zaman sonra sizin hamilelik haberiniz sanki bana da umut oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…