Ben 23 martda transver oldum yani 18 gün sonra oluyoKeseyi transferden kaç gün sonra gördünüz
23 martda transver oldum canim 18 gün sonra oluyo normalde yarindi dün leke gelince doktor bugün gel bakalım dediKeseyi ne zaman gördün kacgun sonra canim
Evet bahçeçide tedavi gördüm :)AAA SİZ BAHCECİDE TEDAVİ GÖRDÜNÜZ BAHCECİ GURUBUNDAN HATIRLADIM SİZİ
MAŞŞALLAH CANIM 3. GÜN EMRİO SU İDİ NE KADARLIKSIN SUANDAEvet bahçeçide tedavi gördüm :)
Hayirlisi olsun canim.cok sevindim.darisi ben ve burda bekleyen tum arkadaslarin badina.Allah saglikla kucagina almayi da nasip etsinHamileyim745 çıktı değerim.
MAŞŞALLAH CANIM 3. GÜN EMRİO SU İDİ NE KADARLIKSIN SUANDA
Mukemmeeeel super bi degerrrr masallahHamileyim745 çıktı değerim.
Tamam gununden erken yaptm tahlil ama bakalim cumartesi ne gelicek
Heyecanla bekliyordum . Hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağına al . Benim de içimi bir heyecan kaplamadı değil yanibu ay ki adetimle Kayseri’de yim inşallah
Tamam icimi karartmicam hadi insallahh hepimiz basaricazzzzzzzCanım geç döllenme olabilir benim arkadaşım transfer sonrası her gün kan verdi sağlıkçıydı 11. Gün bile negatifti dr ilaçları kesmek için gitti hamile olduğunu öğrendi lütfen pozitif düşün biliyorum çok zor bir süreç hep tedirginiz ama evrene güzel Mesajlar yolla bebişin seninle
Gozunaydin canim benim degerin gercekten super hayirli olsun,ilk raund Tamam.Allahim saglikla dunyaya gelmelerinide nasip etsin insallah canim.Teşekkür ederim canım ❤ Kesinlikle gelmelisin, asla içinde bir kuşku olmasın
Tamam icimi karartmicam hadi insallahh hepimiz basaricazzzzzzz
Benim de test günüm yarın sizin adınıza çok sevindim rabbim sağlıkla sıkıntısız kucağınıza almayı nasip etsin. Bizlere de güzel haberler almayı nasip etsin. Burada hamile kalanları okumak bana umut oluyor. Moralim çok bozukken girdim siteye uzun zaman sonra sizin hamilelik haberiniz sanki bana da umut oldu.Hamileyim745 çıktı değerim.
Hamileyim745 çıktı değerim.
Yani transferin 18 günümü ben bugün gittim 15 gün tam belli bisey yokdu vardı 1 tane kese gibi bisey Ama tam net bisey değildi erkânmı gittim acaba23 martda transver oldum canim 18 gün sonra oluyo normalde yarindi dün leke gelince doktor bugün gel bakalım dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?