Canım yptinmi tekrar test üzülme bebeğinizi etkileme annesine sıkı sıkı tutunacakBi benim degerim cok dusuk kaldi hala sevinemiyorum kimyasal olcak diye
Kese ve kalp atışı için ne zaman çağırdı
Benim de test günüm yarın sizin adınıza çok sevindim rabbim sağlıkla sıkıntısız kucağınıza almayı nasip etsin. Bizlere de güzel haberler almayı nasip etsin. Burada hamile kalanları okumak bana umut oluyor. Moralim çok bozukken girdim siteye uzun zaman sonra sizin hamilelik haberiniz sanki bana da umut oldu.
Yok cumartesi yap dedi doktor 8.gune gore de iyi dediler.ya hep benm ilki kimyasal oldu ya onu atlamayisimdan oluyo bu yoksa ben ne bilirim kimyasal filan:)Canım yptinmi tekrar test üzülme bebeğinizi etkileme annesine sıkı sıkı tutunacak
hangi dr bahceciye mi gideceksiniz adetin ilk gününden sayıyorlar haftalık durumuna bakmak için biliyorsundur . ayın kacında aldın mujdeli haberi kacında transferdi6 haftalık benim hesabıma göre ama yarın dr gidicam bakalım o ne diyecek hep bir heyecan stres bitmiyor. Şimdi de kese kalp atışı heyacanı var. Siz de durum nedir. Ne aşamadasınız.
12 olması lazım ama 8 de iyi bir degerTransferim haftaya cuma yapılacakmış bi sürü iğne ilaç yazdı yine. Rahim 8 mm olmuş 1 hafta daha kullanacaksam bu rahim kaç olması lazımdı ki Ben bu kadar geç beklemiyordum
Anladım canım bi kere yasadigin için bu korku hep oyle olacak diye bisey yok bende 6 ay önce kybettim ikizlerimi şimdi bnde endişeliyim ama nasipYok cumartesi yap dedi doktor 8.gune gore de iyi dediler.ya hep benm ilki kimyasal oldu ya onu atlamayisimdan oluyo bu yoksa ben ne bilirim kimyasal filan:)
Canim keseyi gördük içinde beyaz bişey vardı doktor içi beyaz olunca iyi bisey dedi beyazlık yoksa Kötü dedi sen aldinmi resmini keseninYani transferin 18 günümü ben bugün gittim 15 gün tam belli bisey yokdu vardı 1 tane kese gibi bisey Ama tam net bisey değildi erkânmı gittim acaba
hangi dr bahceciye mi gideceksiniz adetin ilk gününden sayıyorlar haftalık durumuna bakmak için biliyorsundur . ayın kacında aldın mujdeli haberi kacında transferdi
böyle güzel haberler duymak insana umut veriyor.. Allah tamamına erdirsin inşallah. Kucağına da almayı nasip etsin inşallah.. Allah bizi de nasip etsin inşallah isteyen tüm arkadaşlarla beraber...Hamileyim745 çıktı değerim.
Allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin. Bizim için de dua et canımHepinize çok teşekkür ediyorum arkadaşlarBelki de aranızdan birinin yaptığı dua sayesinde olumlu sonuç aldım. Allah hepinizden razı olsun ❤ İnşallah sağlıkla da kucağıma alırım Rabbim bekleyen herkese nasip etsin bu heyecanı, dualarım hepiniz için ❤
Yok canım almadım daha küçük dedi karartı var dedi pazartesi belli olur dedi erken gittik ben sanırımCanim keseyi gördük içinde beyaz bişey vardı doktor içi beyaz olunca iyi bisey dedi beyazlık yoksa Kötü dedi sen aldinmi resmini kesenin
Erken olduğu için gorunmemistir canim sıkıntı etme ben bugun öldüm dirildim resmen keseyi görünce rahatladımYok canım almadım daha küçük dedi karartı var dedi pazartesi belli olur dedi erken gittik ben sanırım
Aynen senin çok erken canım.benim transferim 17 Mart’ta olmuştu daha bugün gittim keseyi görmeye..tüp bebek doktorum Pazartesi çağırdı.inşallah kalp atışını da duyarım o günYok canım almadım daha küçük dedi karartı var dedi pazartesi belli olur dedi erken gittik ben sanırım
Yaaa ne kadar güzel bir haber buHamileyim745 çıktı değerim.
böyle güzel haberler duymak insana umut veriyor.. Allah tamamına erdirsin inşallah. Kucağına da almayı nasip etsin inşallah.. Allah bizi de nasip etsin inşallah isteyen tüm arkadaşlarla beraber...
Allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin. Bizim için de dua et canım
Kaçıncı gun canım kese görmek icinYarın benim içinde büyük gün ilk muayenemiz yapılacak kese ve kalp atışı görmek nasip olur inşallah bana da. Dualarınız esirgemeyin
23. Gün transfer sonrası görebiliriz inşallahKaçıncı gun canım kese görmek icin
Merhaba asmde mi tedavi görüyorsunuzEbru Öztürk doktorum ben biraz aceleci davrandım transfer sonrası 6. Gün pozitifi gördüm ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?