2019 Mart'ta Dondurulmuş Embriyo Transfer Tedavisine Başlayanlar Gelin Beraber Başlayalım

Rabbim senin de gönlüne göre versin inşallah

6 haftalık benim hesabıma göre ama yarın dr gidicam bakalım o ne diyecek hep bir heyecan stres bitmiyor. Şimdi de kese kalp atışı heyacanı var. Siz de durum nedir. Ne aşamadasınız.
hangi dr bahceciye mi gideceksiniz adetin ilk gününden sayıyorlar haftalık durumuna bakmak için biliyorsundur . ayın kacında aldın mujdeli haberi kacında transferdi

Yok cumartesi yap dedi doktor 8.gune gore de iyi dediler.ya hep benm ilki kimyasal oldu ya onu atlamayisimdan oluyo bu yoksa ben ne bilirim kimyasal filan:)
Anladım canım bi kere yasadigin için bu korku hep oyle olacak diye bisey yok bende 6 ay önce kybettim ikizlerimi şimdi bnde endişeliyim ama nasip

Yani transferin 18 günümü ben bugün gittim 15 gün tam belli bisey yokdu vardı 1 tane kese gibi bisey Ama tam net bisey değildi erkânmı gittim acaba
Canim keseyi gördük içinde beyaz bişey vardı doktor içi beyaz olunca iyi bisey dedi beyazlık yoksa Kötü dedi sen aldinmi resmini kesenin

Allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin. Bizim için de dua et canım

Yok canım almadım daha küçük dedi karartı var dedi pazartesi belli olur dedi erken gittik ben sanırım
Aynen senin çok erken canım.benim transferim 17 Mart’ta olmuştu daha bugün gittim keseyi görmeye..tüp bebek doktorum Pazartesi çağırdı.inşallah kalp atışını da duyarım o gün

böyle güzel haberler duymak insana umut veriyor.. Allah tamamına erdirsin inşallah. Kucağına da almayı nasip etsin inşallah.. Allah bizi de nasip etsin inşallah isteyen tüm arkadaşlarla beraber...
Allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin. Bizim için de dua et canım

Amin inşallah kızlar, Allah herkese nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…