insallah müjdeli haberi verirHerkes onu bekliyor merakla
Heyecanla bekliyordum . Hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağına al . Benim de içimi bir heyecan kaplamadı değil yaniHamileyim745 çıktı değerim.
yaaaa ne kadar güzelllllllllHamileyim745 çıktı değerim.
Hamileyim745 çıktı değerim.
Hayırlı olsun canım tebriklerHamileyim745 çıktı değerim.
TEBRİKLER ALLAH KUCAGINA ALMAYI NASİP ETSİN 12. GÜN MÜ DEGERİN COK GÜZEL 2 YE KATLARSA SÜPER AYNI MERKEZDE AYNI SAATTE YAPMAYI UNUTMA COOK SEVİNDİİMMMHamileyim745 çıktı değerim.
Yaaaaa süper hadi bakalım hayırlı olsun KuZumHamileyim745 çıktı değerim.
Rabbim hayırlısı ile tamamına erdirsin canım çok mutlu oldum meraktan bittikHamileyim745 çıktı değerim.
Aramıza hoş geldin canim allahım kucağına almayi da gostersin inşaallah. Bende kesemi gördüm bi sıkıntı yok dedi doktor Haftaya da kalp atisina gidecezHamileyim745 çıktı değerim.
Aramıza hoş geldin canim allahım kucağına almayi da gostersin inşaallah. Bende kesemi gördüm bi sıkıntı yok dedi doktor Haftaya da kalp atisina gidecez
EVET NE ZAMAN AMA HER KESE GÖRE DEĞİŞİYOR MUŞKeseyi transferden kaç gün sonra gördünüz
AAA SİZ BAHCECİDE TEDAVİ GÖRDÜNÜZ BAHCECİ GURUBUNDAN HATIRLADIM SİZİKeseyi transferden kaç gün sonra gördünüz
Ayyy canım benim çok çok çok sevindim heycanla seni bkledik değerinde çok güzel masallh biliyodum hissetmiştim vallahiHamileyim745 çıktı değerim.
Keseyi ne zaman gördün kacgun sonra canimAramıza hoş geldin canim allahım kucağına almayi da gostersin inşaallah. Bende kesemi gördüm bi sıkıntı yok dedi doktor Haftaya da kalp atisina gidecez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?