Amin insallh canım insallhHadi hayirli olsun cAnim kese gorunmus masallah,evet erken gitmissin korkma haftaya gosterir kendini annesi.Allahim yuzlerinide gormeyi nasip etsin insallah
Kızlaaar günaydınEşimin okuldan gelmesini bekliyorum. 12 gibi hastaneye gideceğim
Canım çok erken genellikle test gününden en az 10 gün sonra gel diyorlar normal öyle görünmesi hayırlısı ile Rabbim tamamına erdirsinKızlar bugün gittim kese küçük bisey göründü ama tam pazartesi belli olur dedi doktor ikinci kesede sonradan yada pazartesi görünebilir dedi değer yüksek olduğu için ama daha küçük dedi erken mi gittim acaba bugün transferin 15ci günü
Amin canım bu gun ikinci testimide aldim oda 1.736 dan 2.379 çıkmış nasil yukselismCanım çok erken genellikle test gününden en az 10 gün sonra gel diyorlar normal öyle görünmesi hayırlısı ile Rabbim tamamına erdirsin
Değerin artmaya devam etmiş çok güzel keseyide görmüşsün küçük olabilir erken gittiğin için öyle görünür sonradan gelişen keselerde oluyo belki şuan başka kesen vardır ama ultrasonda görünecek boyutta değildir transferden itibaren en az 22 gün kadar geçmesi gerekiyor içini ferah tut şuan çok iyi herşeyAm
Amin canım bu gun ikinci testimide aldim oda 1.736 dan 2.379 çıkmış nasil yukselism
Ayyy hadi sabırsızlıkla bekliyorum bende sonucu rabbi emeklerinin karşılığını versin canım güzel haberle gel inşallahKızlaaar günaydınEşimin okuldan gelmesini bekliyorum. 12 gibi hastaneye gideceğim
Ay teşekkür ederim ınsallh insallhDeğerin artmaya devam etmiş çok güzel keseyide görmüşsün küçük olabilir erken gittiğin için öyle görünür sonradan gelişen keselerde oluyo belki şuan başka kesen vardır ama ultrasonda görünecek boyutta değildir transferden itibaren en az 22 gün kadar geçmesi gerekiyor içini ferah tut şuan çok iyi herşey
slm kızlar nasılsınız
Hayirli haberlerle gel inşallah . Devlette mi özel de mi yaptiracaksin tahlili
Hadi bakalım b3kliyoruzHeyecanımı paylaşan, beni merak edip soran herkese teşekkür ederimHastaneye varmak üzereyim. Sonucu öğrenir öğrenmez paylaşacağım
Hic olmadi canim ama ama cok tedirginim akinti geliyo ben leke kan bisy geldi zannediyorum hep kntrol etmekle geciyoAmin canim sende oldumu hiç lekelenme gibi bişey
hayırlı haberlerle gel inşallahKızlaaar günaydınEşimin okuldan gelmesini bekliyorum. 12 gibi hastaneye gideceğim
Olmasında canim insan çok korkuyo bişey oldu diye.Hic olmadi canim ama ama cok tedirginim akinti geliyo ben leke kan bisy geldi zannediyorum hep kntrol etmekle geciyo
elhamdulillah teşekkür ederimIyi diyelim iyi olsun ☺ sn nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?