Bahçeci Umut tüp bebekte tedavi gördüm. Hamileyim yarın kese kalp atışı için muayenem var dualarınıza da ihtiyacım varMerhaba asmde mi tedavi görüyorsunuz
Dualarım seninle canim23. Gün transfer sonrası görebiliriz inşallah
Insallh canım dualarım seninleAynen senin çok erken canım.benim transferim 17 Mart’ta olmuştu daha bugün gittim keseyi görmeye..tüp bebek doktorum Pazartesi çağırdı.inşallah kalp atışını da duyarım o gün
Bir liste yapsak arkadaşlar transfer olanlar hamile olanlar transfer olmayı bekleyen arkadaşlar diye
A Asiman71 M MrsKurabiyesevgii20 D Derinimmmustafam hamile olanlar
Beni unuttu canimBir liste yapsak arkadaşlar transfer olanlar hamile olanlar transfer olmayı bekleyen arkadaşlar diye
transfer olmayı bekliyorumBir liste yapsak arkadaşlar transfer olanlar hamile olanlar transfer olmayı bekleyen arkadaşlar diye
Bence gebelik kana karismaya kendini belli etmeye baslamis ama daha cok erken,hayirli olsun canim dikkat et kendineKızlar bugün 7. Gúnúm test yaptım 10 çıktı değer 3. Gún embriyosu ilaclardan olabilir mi cvp yazın lútfen
Çok sağol cevabın icinBence gebelik kana karismaya kendini belli etmeye baslamis ama daha cok erken,hayirli olsun canim dikkat et kendine
Bende de 7. Gún 10 çıktı çatlatma iğnesi den olabilir miEbru Öztürk doktorum ben biraz aceleci davrandım transfer sonrası 6. Gün pozitifi gördüm
Nasıl yapıcaz valla yapabilsek ıyi olurBir liste yapsak arkadaşlar transfer olanlar hamile olanlar transfer olmayı bekleyen arkadaşlar diye
Canim erken yapmissin katlanır gönlünü ferah tutKızlar bugün 7. Gúnúm test yaptım 10 çıktı değer 3. Gún embriyosu ilaclardan olabilir mi cvp yazın lútfen
Bende hamileyim sanirimNasıl yapıcaz valla yapabilsek ıyi olur
Bence whatsap grubu yapalımNasıl yapıcaz valla yapabilsek ıyi olur
Olur tabiki nasil yapicazBence whatsap grubu yapalımmuhabebbetimiz burda kalmasın
Özelden herkes burdaki ismini ve numarasını atsın grup yapalım whatsapdaOlur tabiki nasil yapicaz
Attım benÖzelden herkes burdaki ismini ve numarasını atsın grup yapalım whatsapda
MasallhBende hamileyim sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?