- 1 Nisan 2019
- 118
- 96
- 13
- 38
Ayy canım seni Nasıl unuttum en kalabalık sendinBeni unuttu canim
Evet canim yaaAyy canım seni Nasıl unuttum en kalabalık sendin
Hmm bende anadolu sağlık merkezinde tedavi görüyorum benim doktorumun adıda ebru öztürk bende bizim hastanede görüyorsunuz sandım guzel haberlerle gelin insBahçeci Umut tüp bebekte tedavi gördüm. Hamileyim yarın kese kalp atışı için muayenem var dualarınıza da ihtiyacım var
Kizlaaarr nerdesiniz benide alinKızlar özelde numaralarınizin bekliyorum whatsap grubu yapmak için
Hamile adaylarıda sizin tavsiyelerinize ve desteğinize ihtiyacı olacaktır ayrımcılık yapılmış burdaArkadaşlar whatsapdan grubuna hamile olan arkadaşları alıyoruz sadece bilginiz olsun
Ayrimcilik demeyelim ince dusunduk biraz sadece yanlis anlamayin sakin,ama yardimci olacagimiz seyler varsa seve seve buradan destek oluruz.Hamile adaylarıda sizin tavsiyelerinize ve desteğinize ihtiyacı olacaktır ayrımcılık yapılmış burda
Haklısınız ama biz sizleri düşündük aslında biz bebekleri konuşurken sizleri uzebiliriz belki diye böyle düşündükHamile adaylarıda sizin tavsiyelerinize ve desteğinize ihtiyacı olacaktır ayrımcılık yapılmış burda
Masallah hayirli olsun canim gozunaydin.korkma iyi dusun iyi olsun insallahKızlar benim de bugün 10. Günüm beta hcg 213,11 çıktı. Ama hala çok korkuyorum. Yazın on haftalık bebeğimin kalbi durmuştu aynı şeyleri yaşayacakmışım gibi korkuyorum
Gözün aydın canım korkma allahın izniyle bisey olmazKızlar benim de bugün 10. Günüm beta hcg 213,11 çıktı. Ama hala çok korkuyorum. Yazın on haftalık bebeğimin kalbi durmuştu aynı şeyleri yaşayacakmışım gibi korkuyorum
Allahım isteyen herkese versin bizlere de sağlıkla kucağımızı almayı nasip etsinMasallah hayirli olsun canim gozunaydin.korkma iyi dusun iyi olsun insallah
Amin canim amin insallahAllahım isteyen herkese versin bizlere de sağlıkla kucağımızı almayı nasip etsin
İnşallah canım 3 üncü tüp bebek denememdi umarım sağ salim kucaklarımıza alırızGözün aydın canım korkma allahın izniyle bisey olmaz
Üzülmekmi olur mu Sizinle aynı süreçlerden geçiyoruz sizin heycanınız bizede heyecan katıyor umut oluyor ne kadar hamile bizim için o kadar umut demek Neyse sorun da değil zaten gerçek hayatta yapılan ayrımcılıklar burda yapılmadığı için aynı kaderi yaşadığımız için bu kadar içimiz rahat paylaşıyoruz her şeyimizi siz öyle düşünmüşsünüz ben kendi adıma alındım açıkcası Belkide kullanılan ilaçlar iğneler bu kadar alınganlık yaptı onuda bilemicem artık neyse iyi günler iyi sohbetler Size Darısı bize artık ne diyelimHaklısınız ama biz sizleri düşündük aslında biz bebekleri konuşurken sizleri uzebiliriz belki diye böyle düşündük
Korkma canim allahimin izniyle çok güzel gecer hamileliginKızlar benim de bugün 10. Günüm beta hcg 213,11 çıktı. Ama hala çok korkuyorum. Yazın on haftalık bebeğimin kalbi durmuştu aynı şeyleri yaşayacakmışım gibi korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?