2019 Mart'ta Dondurulmuş Embriyo Transfer Tedavisine Başlayanlar Gelin Beraber Başlayalım

Bahçeci Umut tüp bebekte tedavi gördüm. Hamileyim yarın kese kalp atışı için muayenem var dualarınıza da ihtiyacım var
Hmm bende anadolu sağlık merkezinde tedavi görüyorum benim doktorumun adıda ebru öztürk bende bizim hastanede görüyorsunuz sandım guzel haberlerle gelin ins

Hamile adaylarıda sizin tavsiyelerinize ve desteğinize ihtiyacı olacaktır ayrımcılık yapılmış burda
Ayrimcilik demeyelim ince dusunduk biraz sadece yanlis anlamayin sakin,ama yardimci olacagimiz seyler varsa seve seve buradan destek oluruz.

Kızlar benim de bugün 10. Günüm beta hcg 213,11 çıktı. Ama hala çok korkuyorum. Yazın on haftalık bebeğimin kalbi durmuştu aynı şeyleri yaşayacakmışım gibi korkuyorum

Haklısınız ama biz sizleri düşündük aslında biz bebekleri konuşurken sizleri uzebiliriz belki diye böyle düşündük
Üzülmekmi olur mu Sizinle aynı süreçlerden geçiyoruz sizin heycanınız bizede heyecan katıyor umut oluyor ne kadar hamile bizim için o kadar umut demek Neyse sorun da değil zaten gerçek hayatta yapılan ayrımcılıklar burda yapılmadığı için aynı kaderi yaşadığımız için bu kadar içimiz rahat paylaşıyoruz her şeyimizi siz öyle düşünmüşsünüz ben kendi adıma alındım açıkcası Belkide kullanılan ilaçlar iğneler bu kadar alınganlık yaptı onuda bilemicem artık neyse iyi günler iyi sohbetler Size Darısı bize artık ne diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…