2019 Mart'ta Dondurulmuş Embriyo Transfer Tedavisine Başlayanlar Gelin Beraber Başlayalım

Kızlar benim de bugün 10. Günüm beta hcg 213,11 çıktı. Ama hala çok korkuyorum. Yazın on haftalık bebeğimin kalbi durmuştu aynı şeyleri yaşayacakmışım gibi korkuyorum
Gözün aydın canım inşallah birşey olmayacak kayıp yaşayınca böyle düşünüyoruz ama herşey iyi olacak diye pozitif enerji yollayalım bebislere bizleri hissediyorlar

Alınma canim biz burdayız yine sormak istediğin bişey olursa sor mutlaka

Hmm bende anadolu sağlık merkezinde tedavi görüyorum benim doktorumun adıda ebru öztürk bende bizim hastanede görüyorsunuz sandım guzel haberlerle gelin ins
Canim bnde asm de goruyorum tedavi dktorum ebru hanim iki negatif sonucum oldu 3. Ye oldu cok skur Sende durumlar nasil memnun musun ebru hanimdan.

Gözün aydın canım inşallah birşey olmayacak kayıp yaşayınca böyle düşünüyoruz ama herşey iyi olacak diye pozitif enerji yollayalım bebislere bizleri hissediyorlar
Amin. İnşallah senin de güzel haberlerini alırız. Allahım bu sefer sağlıkla mutlulukla aldırsın kucaklarımıza. İsteyen herkese nasip olsun inşallah içlerinde bize de

6 haftalık benim hesabıma göre ama yarın dr gidicam bakalım o ne diyecek hep bir heyecan stres bitmiyor. Şimdi de kese kalp atışı heyacanı var. Siz de durum nedir. Ne aşamadasınız.
Bende bugun keseyi gördüm çok sukur 2 hafta sonra kalp atısini duyacağım insallah FULYA Bahceci Mustfa bahceci ve Lale hn dr

Kızlar benim de bugün 10. Günüm beta hcg 213,11 çıktı. Ama hala çok korkuyorum. Yazın on haftalık bebeğimin kalbi durmuştu aynı şeyleri yaşayacakmışım gibi korkuyorum
Masallah deger cok guzel ama gecms tecrubeler korkutuyor haklisin ancak her deneme yeni bir baslangic birbirinden bagimsiz dusunelim (sen dusunebiliyo musun diye bi sor) :))

Masallah deger cok guzel ama gecms tecrubeler korkutuyor haklisin ancak her deneme yeni bir baslangic birbirinden bagimsiz dusunelim (sen dusunebiliyo musun diye bi sor) :))
Evet olmuyor bu kez tedaviye başlarken de kendime söz verdim hiç takmayacağım transferden sonra. Unutacağım test gününe kadar aman olmazsa dünyanın sonu değil belki hazır değilim diye kendimi motive ediyordum. İki gün öyle oldu sekiz gün boyunca ağlama krizleri, gel gitler, kabuslar, umutsuzluklar.. Allahım herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin içinde bize de

Canim bnde asm de goruyorum tedavi dktorum ebru hanim iki negatif sonucum oldu 3. Ye oldu cok skur Sende durumlar nasil memnun musun ebru hanimdan.
Memnunum canim kizim var bir tane bu 3. Denemem olcak ilk denemede dış gebelik geçirdim ne zaman pozitifti gördünüz

Arkadaşlar whatsapdan grubuna hamile olan arkadaşları alıyoruz sadece bilginiz olsun

Cok itici ve kırıcı bu yaptığınız. Bu güne kadar burda konuştunuz da kim ne dedi . Aslında hamile olanlarla birlikte olumsuz sonuç alanlarda kendini daha iyi hissediyordu daha çok umut bagliyorduk. Bu yaptığınızı kinadim. Ve kirildim.

Hepiniz bizi yanlış anladınız Biz buradayız hala. Yine sohbet eder, yine paylaşımlarda bulunuruz. WhatsApp’ta daha kolay ulaşabiliyoruz birbirimize, hepsi bu. Herkes her zaman foruma girmiyor ama WhatsApp daha fazla kullanılan bir uygulama olduğu için öyle bir şeye karar verdik. Transfer sürecinde olan arkadaşlar da konuştuğumuz konulardan rahatsızlık duyabilir, biz hava atıyormuşuz gibi hissedebilirler diye sadece hamileler dedik. Tamamen sizi düşündüğümüz için. Yanlış anlamayın lütfen. Gerçekten kötü bir niyetle yapmadık.

Hamileler ve olmayan diye ayrım yapılması saçma . Zaten hamilelik anilarini duymak istemeyen katilmaz. Bana yaptığınız saçma geldi . Bizi en iyi biz anlar dik . Ama demek ki bu süreci geçen unutuyormus yaşadıklarını . Tabi bu benim düşüncem

Biz burdanda konusuyoruz sizleri incitmemek adına böyle bişey yaptık siz kendinizce haklı olabilirsiniz buda bizim düşüncemiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…