- 7 Mart 2019
- 89
- 56
- 8
- 41
5 hafta 3 günlük benimKeseyi gördük çok şükür iyiymiş. Ama kalp atışı 10 gün sonra. Sizinki kaç haftalık
Canim yani transferin kacinci gunu oluyor5 hafta 3 günlük benim
Bende transferden itibaren 25.gün keseye bakılıyo herkesin doktorları farklı seninki ne zaman bakiyoCanim yani transferin kacinci gunu oluyor
Benim ki de 27. Gun cagirdi.Bende transferden itibaren 25.gün keseye bakılıyo herkesin doktorları farklı seninki ne zaman bakiyo
Baska doktora gidip baktirmak istiyorum ama korkuyorum da olumsuz bisey derse diyeBenim doktorum 6 hafta dolmadan keseye bakmıyor 8.haftada kalp atışına bakıyo benim bekleyişin çok uzun
Bana benimki uzun gelmistiBenim ki de 27. Gun cagirdi.
Bekle canım çok ultrasona girmek iyi değil artışın iyi ise kan değerine korkulacak birşey yokBaska doktora gidip baktirmak istiyorum ama korkuyorum da olumsuz bisey derse diye
Bir liste yapsak arkadaşlar transfer olanlar hamile olanlar transfer olmayı bekleyen arkadaşlar diye
A Asiman71 @MrsKurabiye @sevgii20 @Derinimmmustafam hamile olanlar
Merhaba
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/forums/gebelik-hamilelik-kadin-dogum.31/ bakın bunun için bu bölüm var.
Biz varız canim yarin transferim var inşallahArtık kimse kalmadı zaten burda.
Hadi hayırlısı canimBiz varız canim yarin transferim var inşallah
Ben yazıyorum varım amaArtık kimse kalmadı zaten burda.
Güzel sonuçlarla hayırla inşallah Rabbim tamamına erdirsinBiz varız canim yarin transferim var inşallah
Biz varız canim yarin transferim var inşallah
Ben yazıyorum varım ama
Yazilmayinca kimse cevap vermiyor o yüzden yoksa bende sürekli giriyorum ben kese görmek için bekliyorum hayırlısıylaVarım amaben sürekli giriyorum canım . Yazalım birbirimize sen hangi asamadasin.
Kac haftada kese görünüyor canimYazilmayinca kimse cevap vermiyor o yüzden yoksa bende sürekli giriyorum ben kese görmek için bekliyorum hayırlısıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?