- 3 Nisan 2018
- 1.654
- 1.676
- 83
Kac haftada kese görünüyor canim
Transferin kacinci gunu gideceksin kese gormeyeYazilmayinca kimse cevap vermiyor o yüzden yoksa bende sürekli giriyorum ben kese görmek için bekliyorum hayırlısıyla
Transferin kacinci gunu gideceksin kese gormeye
hadi bakalım hayırlısı hepimiz için canım1 Nisan’da transfer olmuştum, 27’sinde gideceğim ben kese için.
hadi bakalım hayırlısı hepimiz için canım
Transferden itibaren 25. Gün gitmis olacam canimTransferin kacinci gunu gideceksin kese gormeye
6. Haftada görünüyor karın ultrasonu ile ama vajinal ultrason 5.Haftada bakanlar var doktorun insiyatifine bağlı benim doktor 6. Haftada keseye bakar 8. Haftada kalp atışına giderimKac haftada kese görünüyor canim
Yazilmayinca kimse cevap vermiyor o yüzden yoksa bende sürekli giriyorum ben kese görmek için bekliyorum hayırlısıyla
Salı günü kontrolüm var yumurta toplama günü belli olacak kızlar
Hadi bakalim hayirlisi. Benim de 27. Gun olmus olacakTransferden itibaren 25. Gün gitmis olacam canim
Saol cnmHadi hayırlısı canim
Amin cnm ins kızımın bi kardeşi olurGüzel sonuçlarla hayırla inşallah Rabbim tamamına erdirsin
Seninde 1 tane çocuğun var dimiInşallah hayırlı haberlerini de alırız canım. Benim de perşembe son kontrolüm var transfer tarihim belli olacak.
Seninde 1 tane çocuğun var dimi
Amin hayırlısı ile duyup görüp kucagimiza almak nasip olur yaş 33 canimAa ne güzel sen en zor zamanları atlatmissin . Bundan sonrası çorap söküğü gibi gelir . Inşallah keseyide görüp kalp atisinida duyarsin hayırlısıyla . Kaç yasinda sin bu arada ben 24 ol cam mayısta
Amin hayırlısı ile duyup görüp kucagimiza almak nasip olur yaş 33 canim
Etmez olurmuyum canım hepimiz için duam bir Rabbim herkesin gönlündekini en hayırlı şekilde versin sağlıkla kucaklarimizda göstersinBize dua et senin duan kabul olur
25 mart transfer günüm 5. EmriosuCanim yani transferin kacinci gunu oluyor
Benimde kızım var canim aralıkta 4 olcaz bizde :)Evet bi tane oğlum canım . Temmuzda 4 olacak yaşı . Senin var mi ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?