- 7 Mart 2019
- 89
- 56
- 8
- 41
belki kalp bile duyarsın biraz gec çağırmıs ben 3. hafta keseyi gördüm insallah1 Nisan’da transfer olmuştum, 27’sinde gideceğim ben kese için.
belki kalp bile duyarsın biraz gec çağırmıs ben 3. hafta keseyi gördüm insallah
benim 5. haftada karın ultrasonda göründü çok sukur6. Haftada görünüyor karın ultrasonu ile ama vajinal ultrason 5.Haftada bakanlar var doktorun insiyatifine bağlı benim doktor 6. Haftada keseye bakar 8. Haftada kalp atışına giderim
Seninki maşallah iyi gelişmiş tutunma hemen olmuş demekkibenim 5. haftada karın ultrasonda göründü çok sukur
Benimde kızım var canim aralıkta 4 olcaz bizde :)
Yok canim 2.denemede oldu bugünde transfer oldu inşallah haftaya cumartesi test yapcazIlk deneme de mi oldun kızın ??
Yok canim 2.denemede oldu bugünde transfer oldu inşallah haftaya cumartesi test yapcaz
Ben de ikinci testi yaptırdım 828 çıktı doktor 15 gün sonra gel dedi. O güne kadar böyle bekleyecek miyiz ya Allah ım hepimize güzel haberler duymayı nasip etsin1 Nisan’da transfer olmuştum, 27’sinde gideceğim ben kese için.
Ben de ikinci testi yaptırdım 828 çıktı doktor 15 gün sonra gel dedi. O güne kadar böyle bekleyecek miyiz ya Allah ım hepimize güzel haberler duymayı nasip etsin
Sorunsuz kolay geçer bugünler inşallahGözün aydııınGerçekten vakit geçmiyor, ben de çok sabırsızlanıyorum ama yapacak bir şey yok
Sorunsuz kolay geçer bugünler inşallahHayırlı güzel haberler getirir umarım bu bekleyiş hepimize
Bu 3.deneme ilkinde dış gebelik gecirdm 2.de kızım oldu bundada sonuç bekliyorum inşBu kaçıncı denemen canım 2. çocuk için ?? Inşallah hayırlı haberler verirsin. Benim de bi tane dondurulmuş embriyom var bakalım hayırlısı.
Bu 3.deneme ilkinde dış gebelik gecirdm 2.de kızım oldu bundada sonuç bekliyorum inş
Dondurulmus cnm 5.gün embroyusuInşallah hayırlı haberler verirsin . Dondurulmuş mu taze mi bu denemen
Masallah canim darısı bizeKızlar bende bugün keselerimi gordum çok şükür darısı size ınsallh 10 gün sonra kalp atışlarını duymaya gidicem allahın izniyle
Merhaba sikintiniz nedir ins olurMerhaba bende Cuma sonuç öğrenicem bu 5. Denemem
Amin insallhMasallah canim darısı bize
Çok zor beklemek bende senin gibiyim günler geçmiyorBen de ikinci testi yaptırdım 828 çıktı doktor 15 gün sonra gel dedi. O güne kadar böyle bekleyecek miyiz ya Allah ım hepimize güzel haberler duymayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?