Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımKızlar bende bugün keselerimi gordum çok şükür darısı size ınsallh 10 gün sonra kalp atışlarını duymaya gidicem allahın izniyle
Inşallah Hayır lı haberi verirsin bize canımMerhaba bende Cuma sonuç öğrenicem bu 5. Denemem
Kızlar bende bekliyorum kese görmek için inşallah herşey yolunda gidecek zorlu bir süreç sonuna kadar ama iyi olacak herşey keseydi kalp atisiydi tekmelemesi felan derken doğuma gelecez Allahın izni ile
Teşekkür ederim canım evet endişeler olmuyor değil rabbim sağlıklı bişekilde nasip etsin hepimize insallhAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımbizlere de görmeyi nasip etsin ya ben de zaman hiç geçmiyor iki hafta sonra ya çağırdı doktorum hala oldu mu olmadı mı ya bişey olursa diye sevinirken birden telaşa kapılıyorum. Geçmiş yaşantılar etkiliyor sanırım
Kızlar kasık ağrısı yaşamak normal mi çok ağrım var bugün çok korkuyorum. Nereye yazacağımı da şaşırdımtransfer sonrası da ağrıyordu ama akşam bayağı arttı çok korkuyorum.
Ay canım içime su serptin. Ne kadar korksam üstüne titresem de Rabbim istemedikçe bir şey olmaz biliyorum ama elimde değil.Bende de vardı o ağrı. Hatta bir gecede uykumdan uyanmıştım. Merak etme canım
Normal canım bebek büyüyüp yerleştikçe bu tür ağrılar olacak yer aciyo kendine annesiKızlar kasık ağrısı yaşamak normal mi çok ağrım var bugün çok korkuyorum. Nereye yazacağımı da şaşırdımtransfer sonrası da ağrıyordu ama akşam bayağı arttı çok korkuyorum.
Ayy inşallah valla ağrısı hiç umrumda değil tek korkup kaybetmekNormal canım bebek büyüyüp yerleştikçe bu tür ağrılar olacak yer aciyo kendine annesi
Korkma canım kaçıncı günün transferinin tutunma belirtileridir içerde çalışma var olacak okadar canımKızlar kasık ağrısı yaşamak normal mi çok ağrım var bugün çok korkuyorum. Nereye yazacağımı da şaşırdımtransfer sonrası da ağrıyordu ama akşam bayağı arttı çok korkuyorum.
Amin canım korkma düşünüp içini karartma bak ben kaybettim bebeklerimi ama olumlu düşünüp devam ediyorum korku negatif enerji çekiyor hayırlısı ile dua edip kucaklayacagimiz günü hayal edelimAyy inşallah valla ağrısı hiç umrumda değil tek korkup kaybetmekAllah’ım herkesin bebeğini sağlıkla sıkıntısız kucağına aldırsın
Çok şükür hamileyim ayın 30 unda kontrole gideceğiz kese için. Daha önce de bir kaybım var ondan korku çok oluyorKorkma canım kaçıncı günün transferinin tutunma belirtileridir içerde çalışma var olacak okadar canım
Benim de yazın bebeğimin kalbi durmuştu kürtaj olmak zorunda kaldım. Bu üçüncü tüp bebek denemem o yüzden insan eskilere takılıp kalıyor. Ama doğru diyorsun güzel düşünmek lazım.Amin canım korkma düşünüp içini karartma bak ben kaybettim bebeklerimi ama olumlu düşünüp devam ediyorum korku negatif enerji çekiyor hayırlısı ile dua edip kucaklayacagimiz günü hayal edelim
Canım artışların gayet iyi dış gebelik olsa onda ağrı çok oluyo ama değerin böyle artmazdı onda.bi anda yükselip inerdi kimyasal da değil değeri ne göre yerleşme ağrısı olabilir belki daha şiddetli hissediyorsundur ben birşey olduğunu düşünmüyorum ama sen sabah doktorunu ara gel derse git için rahat etsinKizlar tecrubeleriniz varsa bana bir yardimci olur musunuz. Bugun gun boyu sag kasigimda hafif bir agri basladi. Ayaga kalkarken batiyo gibi. Transferin 22. Gunu. 7.gunden itibaren 2ser gun araliklarla beta degerlerim şöyle. 47,68,119,271,501,1070 cikti. Benim daha once dis gebelikten dolayi sag tupum alındı. Kese görmek icin pazartesi cagirdi doktor. Ben cok korkmaya basladim. Bu agri neyin nesi. Agri bir de saglam tupun oldugu taraftanapsam pazartesini beklesem mi yoksa yarin bi gitsem mi. Bana bir akil verin nolur.
Bu tür ağrılar gebeliğin ilk aylarında normal batmalar adet sancısina benzer ağrı kuyruk sokumunda belde ağrı olacak inşallah endişe etmeye.gerek yokKizlar tecrubeleriniz varsa bana bir yardimci olur musunuz. Bugun gun boyu sag kasigimda hafif bir agri basladi. Ayaga kalkarken batiyo gibi. Transferin 22. Gunu. 7.gunden itibaren 2ser gun araliklarla beta degerlerim şöyle. 47,68,119,271,501,1070 cikti. Benim daha once dis gebelikten dolayi sag tupum alındı. Kese görmek icin pazartesi cagirdi doktor. Ben cok korkmaya basladim. Bu agri neyin nesi. Agri bir de saglam tupun oldugu taraftanapsam pazartesini beklesem mi yoksa yarin bi gitsem mi. Bana bir akil verin nolur.
Yarin olmazsa ben bir kadin dogum poliklinigine gideyimBu tür ağrılar gebeliğin ilk aylarında normal batmalar adet sancısina benzer ağrı kuyruk sokumunda belde ağrı olacak inşallah endişe etmeye.gerek yok
Içın rahat etsin diye git dedim canım ama kendini strese sokma bosyere bebisin seninle annesiYarin olmazsa ben bir kadin dogum poliklinigine gideyim
Cok sagol canim. Iste tedirginlik bırakmıyor bir türlü. Resmen ayarlarim bozuldu.Içın rahat etsin diye git dedim canım ama kendini strese sokma bosyere bebisin seninle annesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?