2019 Mart'ta Dondurulmuş Embriyo Transfer Tedavisine Başlayanlar Gelin Beraber Başlayalım

Kızlar bende bugün keselerimi gordum çok şükür darısı size ınsallh 10 gün sonra kalp atışlarını duymaya gidicem allahın izniyle
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım bizlere de görmeyi nasip etsin ya ben de zaman hiç geçmiyor iki hafta sonra ya çağırdı doktorum hala oldu mu olmadı mı ya bişey olursa diye sevinirken birden telaşa kapılıyorum. Geçmiş yaşantılar etkiliyor sanırım

Teşekkür ederim canım evet endişeler olmuyor değil rabbim sağlıklı bişekilde nasip etsin hepimize insallh

Kızlar kasık ağrısı yaşamak normal mi çok ağrım var bugün çok korkuyorum. Nereye yazacağımı da şaşırdım transfer sonrası da ağrıyordu ama akşam bayağı arttı çok korkuyorum.

Bende de vardı o ağrı. Hatta bir gecede uykumdan uyanmıştım. Merak etme canım

Bende de vardı o ağrı. Hatta bir gecede uykumdan uyanmıştım. Merak etme canım
Ay canım içime su serptin. Ne kadar korksam üstüne titresem de Rabbim istemedikçe bir şey olmaz biliyorum ama elimde değil. Allahım korusun hepimizinkini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Korkma canım kaçıncı günün transferinin tutunma belirtileridir içerde çalışma var olacak okadar canım

Ayy inşallah valla ağrısı hiç umrumda değil tek korkup kaybetmek Allah’ım herkesin bebeğini sağlıkla sıkıntısız kucağına aldırsın
Amin canım korkma düşünüp içini karartma bak ben kaybettim bebeklerimi ama olumlu düşünüp devam ediyorum korku negatif enerji çekiyor hayırlısı ile dua edip kucaklayacagimiz günü hayal edelim

Amin canım korkma düşünüp içini karartma bak ben kaybettim bebeklerimi ama olumlu düşünüp devam ediyorum korku negatif enerji çekiyor hayırlısı ile dua edip kucaklayacagimiz günü hayal edelim
Benim de yazın bebeğimin kalbi durmuştu kürtaj olmak zorunda kaldım. Bu üçüncü tüp bebek denemem o yüzden insan eskilere takılıp kalıyor. Ama doğru diyorsun güzel düşünmek lazım.

Kizlar tecrubeleriniz varsa bana bir yardimci olur musunuz. Bugun gun boyu sag kasigimda hafif bir agri basladi. Ayaga kalkarken batiyo gibi. Transferin 22. Gunu. 7.gunden itibaren 2ser gun araliklarla beta degerlerim şöyle. 47,68,119,271,501,1070 cikti. Benim daha once dis gebelikten dolayi sag tupum alındı. Kese görmek icin pazartesi cagirdi doktor. Ben cok korkmaya basladim. Bu agri neyin nesi. Agri bir de saglam tupun oldugu tarafta napsam pazartesini beklesem mi yoksa yarin bi gitsem mi. Bana bir akil verin nolur.

Canım artışların gayet iyi dış gebelik olsa onda ağrı çok oluyo ama değerin böyle artmazdı onda.bi anda yükselip inerdi kimyasal da değil değeri ne göre yerleşme ağrısı olabilir belki daha şiddetli hissediyorsundur ben birşey olduğunu düşünmüyorum ama sen sabah doktorunu ara gel derse git için rahat etsin

Bu tür ağrılar gebeliğin ilk aylarında normal batmalar adet sancısina benzer ağrı kuyruk sokumunda belde ağrı olacak inşallah endişe etmeye.gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…