BEnde 25 martta transfer olmustum 25 nisanda çağırdı beni keseyi görmek için. Valla gecmiyor günler dktor gec cagirdi gibime geliyo hayirlisi artikGözün aydııınGerçekten vakit geçmiyor, ben de çok sabırsızlanıyorum ama yapacak bir şey yok
Olur canım çok normal bu tür hisler görüp rahatlamak istiyorsun görmeyince bir acaba var ama iyi olacak inşallahCok sagol canim. Iste tedirginlik bırakmıyor bir türlü. Resmen ayarlarim bozuldu.
Senin geç olmuş oluyo sanırım kese ile kalp atışına beraber bakacak ondan öyle bir tarih vermişBEnde 25 martta transfer olmustum 25 nisanda çağırdı beni keseyi görmek için. Valla gecmiyor günler dktor gec cagirdi gibime geliyo hayirlisi artik
BEnde 25 martta transfer olmustum 25 nisanda çağırdı beni keseyi görmek için. Valla gecmiyor günler dktor gec cagirdi gibime geliyo hayirlisi artik
Insallah sabah uyandim hic agrim yok suanda da gayet iyiyim neler oluyorOlur canım çok normal bu tür hisler görüp rahatlamak istiyorsun görmeyince bir acaba var ama iyi olacak inşallah
Oda dinleniyo annesi bi gün yer aciyo birgün keyfine bakıyo seni meraklandiracak ya yaramazInsallah sabah uyandim hic agrim yok suanda da gayet iyiyim neler oluyor
Insallah canim cok sagol. Ben bu surecin boyle stresli gececegini hic tahmin etmemistim. Cok sukur yine de.Oda dinleniyo annesi bi gün yer aciyo birgün keyfine bakıyo seni meraklandiracak ya yaramaz
Önemli değil canım birbirimize destek olacaz burda olmamızın amacı bu bizim için üç aşama stresli gebelik değeri kese kalp bunları atlatınca biraz daha rahata eriyorsun inşallah güzel haberler alırsın tadını çıkartmaya bak strese sakin sokma kendiniInsallah canim cok sagol. Ben bu surecin boyle stresli gececegini hic tahmin etmemistim. Cok sukur yine de.
Kızlar transfer tarihim belli oldu . 27 nisan
Benim de geçen gece oldu ama bütün arkadaşlar normal dedi. O gün içinde yavaş yavaş geçti. Hala ağrı ve sancı oluyor ama bu sefer tatlı bi ağrı o gün şiddetliydi. Bebek yer açıyor dediler umarım öyledir canım. Doktorum da kaşık ağrıları normal demişti ama dayanamayacak kadarsa doktorunu bir ara istersen. Geçmeseydi arayacaktım ben de çok korktum sürekli tuvalete gittim kanama olacak mı düşecek mi diye korku ileKizlar tecrubeleriniz varsa bana bir yardimci olur musunuz. Bugun gun boyu sag kasigimda hafif bir agri basladi. Ayaga kalkarken batiyo gibi. Transferin 22. Gunu. 7.gunden itibaren 2ser gun araliklarla beta degerlerim şöyle. 47,68,119,271,501,1070 cikti. Benim daha once dis gebelikten dolayi sag tupum alındı. Kese görmek icin pazartesi cagirdi doktor. Ben cok korkmaya basladim. Bu agri neyin nesi. Agri bir de saglam tupun oldugu taraftanapsam pazartesini beklesem mi yoksa yarin bi gitsem mi. Bana bir akil verin nolur.
Kızlar transfer tarihim belli oldu . 27 nisan
[/QUOTEhadi hayırlısı olsun canim
Evet canim peki sen suan ne durumdasin keseyi gordun mu. Benim dunku agrilar gecti cok sukur cok hafif bir sizi var.Benim de geçen gece oldu ama bütün arkadaşlar normal dedi. O gün içinde yavaş yavaş geçti. Hala ağrı ve sancı oluyor ama bu sefer tatlı bi ağrı o gün şiddetliydi. Bebek yer açıyor dediler umarım öyledir canım. Doktorum da kaşık ağrıları normal demişti ama dayanamayacak kadarsa doktorunu bir ara istersen. Geçmeseydi arayacaktım ben de çok korktum sürekli tuvalete gittim kanama olacak mı düşecek mi diye korku ileBen de daha önce 8 haftalık bebeğimi kaybettim o yüzden iki kat korku oluyor aynısı olacak mı diye
Ayın 30 da gideceğiz görmeye daha çok varEvet canim peki sen suan ne durumdasin keseyi gordun mu. Benim dunku agrilar gecti cok sukur cok hafif bir sizi var.
Canım Senin ne zaman muayene günün. Bizim de aramızda bir gün var sanırım ben 2 nisanda transfer oldum 30 Nisan da gideceğim doktora. Bitmiyor sanki günler Allahtan çalışıyorum evde olunca hiç geçmiyorAynen arkadaşım. Bekle bekle, bitmiyor. Sen gittiğinde hem keseyi görebilirsin hem de kalp atışını duyabilirsin inşallahBiraz geç çağırmış sanırım bu yüzden.
Merhaba nasilsin transfer sonrası belirtilerin var miydi onları soracaktım 4.günüm hic bir belirttim yok normal mi acabaHadi gözün aydın canımİnşallah hayırla atlatırsın
Benim de test guNim 27 nisanKızlar transfer tarihim belli oldu . 27 nisan
Canım Senin ne zaman muayene günün. Bizim de aramızda bir gün var sanırım ben 2 nisanda transfer oldum 30 Nisan da gideceğim doktora. Bitmiyor sanki günler Allahtan çalışıyorum evde olunca hiç geçmiyor
Merhaba nasilsin transfer sonrası belirtilerin var miydi onları soracaktım 4.günüm hic bir belirttim yok normal mi acaba
Bende hamilelik geçirdim ama unutmusum ne yaşadığımı sende göğüs ucunda koyuluk olmusmuyduEvet canım, aramızda 1 gün var. Ben 27 Nisan’da gideceğim doktora. Ben de çalışıyorum ama yine de geçmiyor günler. Ne olacak böyle, bilmiyorumTransferden sonra hiç bu kadar stresli değildim.
Merhaba canım. İyiyim, sen nasılsın? Transferden 2-3 gün sonra kasık ve bel ağrısı oldu bende. Bıçak saplanıyor gibiydi belime. Ama herkeste aynı olacak diye bir kural yok.
Bende hamilelik geçirdim ama unutmusum ne yaşadığımı sende göğüs ucunda koyuluk olmusmuydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?