2019 Mart'ta Dondurulmuş Embriyo Transfer Tedavisine Başlayanlar Gelin Beraber Başlayalım

BEnde 25 martta transfer olmustum 25 nisanda çağırdı beni keseyi görmek için. Valla gecmiyor günler dktor gec cagirdi gibime geliyo hayirlisi artik

Aynen arkadaşım. Bekle bekle, bitmiyor. Sen gittiğinde hem keseyi görebilirsin hem de kalp atışını duyabilirsin inşallah Biraz geç çağırmış sanırım bu yüzden.

Insallah canim cok sagol. Ben bu surecin boyle stresli gececegini hic tahmin etmemistim. Cok sukur yine de.
Önemli değil canım birbirimize destek olacaz burda olmamızın amacı bu bizim için üç aşama stresli gebelik değeri kese kalp bunları atlatınca biraz daha rahata eriyorsun inşallah güzel haberler alırsın tadını çıkartmaya bak strese sakin sokma kendini

Benim de geçen gece oldu ama bütün arkadaşlar normal dedi. O gün içinde yavaş yavaş geçti. Hala ağrı ve sancı oluyor ama bu sefer tatlı bi ağrı o gün şiddetliydi. Bebek yer açıyor dediler umarım öyledir canım. Doktorum da kaşık ağrıları normal demişti ama dayanamayacak kadarsa doktorunu bir ara istersen. Geçmeseydi arayacaktım ben de çok korktum sürekli tuvalete gittim kanama olacak mı düşecek mi diye korku ile Ben de daha önce 8 haftalık bebeğimi kaybettim o yüzden iki kat korku oluyor aynısı olacak mı diye

Evet canim peki sen suan ne durumdasin keseyi gordun mu. Benim dunku agrilar gecti cok sukur cok hafif bir sizi var.

Evet canim peki sen suan ne durumdasin keseyi gordun mu. Benim dunku agrilar gecti cok sukur cok hafif bir sizi var.
Ayın 30 da gideceğiz görmeye daha çok var Ağrılarım da çok hafif var halsizliğim çok oluyor ama bunlar mutlu ediyor beni. O kadar çok bekledim bugünleri korku olmasa sadece.. kaybetme korkusu Allahım sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin hepimize

Aynen arkadaşım. Bekle bekle, bitmiyor. Sen gittiğinde hem keseyi görebilirsin hem de kalp atışını duyabilirsin inşallah Biraz geç çağırmış sanırım bu yüzden.
Canım Senin ne zaman muayene günün. Bizim de aramızda bir gün var sanırım ben 2 nisanda transfer oldum 30 Nisan da gideceğim doktora. Bitmiyor sanki günler Allahtan çalışıyorum evde olunca hiç geçmiyor

Canım Senin ne zaman muayene günün. Bizim de aramızda bir gün var sanırım ben 2 nisanda transfer oldum 30 Nisan da gideceğim doktora. Bitmiyor sanki günler Allahtan çalışıyorum evde olunca hiç geçmiyor

Evet canım, aramızda 1 gün var. Ben 27 Nisan’da gideceğim doktora. Ben de çalışıyorum ama yine de geçmiyor günler. Ne olacak böyle, bilmiyorum Transferden sonra hiç bu kadar stresli değildim.

Merhaba nasilsin transfer sonrası belirtilerin var miydi onları soracaktım 4.günüm hic bir belirttim yok normal mi acaba

Merhaba canım. İyiyim, sen nasılsın? Transferden 2-3 gün sonra kasık ve bel ağrısı oldu bende. Bıçak saplanıyor gibiydi belime. Ama herkeste aynı olacak diye bir kural yok.

Bende hamilelik geçirdim ama unutmusum ne yaşadığımı sende göğüs ucunda koyuluk olmusmuydu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…