Kızlar bende pembe leke gibi kanama mı desem bir şey geldi tuvaletten sonra doktoruma yazdım ama daha cevap vermedi. Normal mi yani tutunma kanaması olsa bu kadar sonra mı olur. Bi peçete iki peçe leke leke ama çok korktum. Düşer mi bebeğim ya çok korkuyorum.
Kaşığım ağrıyor hafif ama bilmiyorum doktorun görmesini bekliyorum. Daha önceki gebeliğimde hiç kanama olmamıştı 8 haftalıktı kaybettim. Bu kadar süre sonra yine de yerleşme kanaması olur mu kiBelki de yerleşme kanamasıdır, telaşa kapılma hemen. Bakalım doktorun ne diyecek?
Canim insallah pes pese guzel haberleri aliriz insallahhhAyın 30 da gideceğiz görmeye daha çok varAğrılarım da çok hafif var halsizliğim çok oluyor ama bunlar mutlu ediyor beni. O kadar çok bekledim bugünleri korku olmasa sadece.. kaybetme korkusu Allahım sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin hepimize
Kaşığım ağrıyor hafif ama bilmiyorum doktorun görmesini bekliyorum. Daha önceki gebeliğimde hiç kanama olmamıştı 8 haftalıktı kaybettim. Bu kadar süre sonra yine de yerleşme kanaması olur mu ki
AYy insallh oyle olur ya hem kese hem kalp. Her dktor frkli zmnlarda cagiriyor demekkiAynen arkadaşım. Bekle bekle, bitmiyor. Sen gittiğinde hem keseyi görebilirsin hem de kalp atışını duyabilirsin inşallahBiraz geç çağırmış sanırım bu yüzden.
25 nisana kadar bska bi dktora gitsem mi diye dusunuyorum ama kararda veremiyorumSenin geç olmuş oluyo sanırım kese ile kalp atışına beraber bakacak ondan öyle bir tarih vermiş
İğne verdiler kanama durdurması için şimdi yaptırdım geliyorum. Tutunma kanaması da olabilir düşük başlangıcı da olabilir dedi düşük önleyici iğne verdi. Dua edin ne olurValla ne desem bilmiyorum ki. En sağlıklı bilgiyi doktorun verecektir canım. İnşallah bir sorun çıkmaz.
Canim kanamanim nerde olduğuna falan bakmadilar mi belki kesede değil-dir o tarz kanamalar oluyoİğne verdiler kanama durdurması için şimdi yaptırdım geliyorum. Tutunma kanaması da olabilir düşük başlangıcı da olabilir dedi düşük önleyici iğne verdi. Dua edin ne olur
Benimde 11 haftaliikken olmuştu kesede bile değildi kanamaCanim kanamanim nerde olduğuna falan bakmadilar mi belki kesede değil-dir o tarz kanamalar oluyo
İğne verdiler kanama durdurması için şimdi yaptırdım geliyorum. Tutunma kanaması da olabilir düşük başlangıcı da olabilir dedi düşük önleyici iğne verdi. Dua edin ne olur
Düşük de olabilir tutunma da her ihtimale karşı dedi progestan iğnesi verdi düşük önlüyormuş yine de korkudan yaptırdım. Peçetedeb sonra bir daha gelmedi ama korktum açık renkli bir pembeydi keşke dememek içinMuayene etmeden düşük olabileceğine mi karar vermişler? Durduk yere neye dayanarak iğne verdiler?
Düşük de olabilir tutunma da her ihtimale karşı dedi progestan iğnesi verdi düşük önlüyormuş yine de korkudan yaptırdım. Peçetedeb sonra bir daha gelmedi ama korktum açık renkli bir pembeydi keşke dememek için
Amin hepimizin evlatlarını sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin RabbimÖnlemini almışsın. İnşallah Rabbim korktuğuna uğratmaz
Canim 8 haftalik kaybettigin de mi tup bebekti.Kaşığım ağrıyor hafif ama bilmiyorum doktorun görmesini bekliyorum. Daha önceki gebeliğimde hiç kanama olmamıştı 8 haftalıktı kaybettim. Bu kadar süre sonra yine de yerleşme kanaması olur mu ki
Evet ilk tüp bebek denememdi kalbi durmuştu kontrole gittiğimizde. Şimdi de ufak pembe kanama gibi leke geldi peçeteye. Çok korktum hasteneyi aradık tutunma kanaması da olabilir düşük başlangıcı da olabilir dedi. Her ihtimale karşı iğne verdiler onu yaptırdım şuan çok kötü bi ruh hali içindeyim. Kanama sadece bir peçeteye geldi damla damla açık pembe gibi bi renk. Ama iki de bir kontrole gidiyorum var mı oldu mu diye. Şimdi de ağrı başladı kasıklarımda karnımdaCanim 8 haftalik kaybettigin de mi tup bebekti.
Hadi gözün aydın canımİnşallah hayırla atlatırsın
Benim de test guNim 27 nisan
Kızlar bu crione jel mi ne o ne kadar fiyatı devlet karşılıyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?