2019 Mart'ta Dondurulmuş Embriyo Transfer Tedavisine Başlayanlar Gelin Beraber Başlayalım

Kızlar bende pembe leke gibi kanama mı desem bir şey geldi tuvaletten sonra doktoruma yazdım ama daha cevap vermedi. Normal mi yani tutunma kanaması olsa bu kadar sonra mı olur. Bi peçete iki peçe leke leke ama çok korktum. Düşer mi bebeğim ya çok korkuyorum.

Belki de yerleşme kanamasıdır, telaşa kapılma hemen. Bakalım doktorun ne diyecek?

Belki de yerleşme kanamasıdır, telaşa kapılma hemen. Bakalım doktorun ne diyecek?
Kaşığım ağrıyor hafif ama bilmiyorum doktorun görmesini bekliyorum. Daha önceki gebeliğimde hiç kanama olmamıştı 8 haftalıktı kaybettim. Bu kadar süre sonra yine de yerleşme kanaması olur mu ki

Canim insallah pes pese guzel haberleri aliriz insallahhh

Kaşığım ağrıyor hafif ama bilmiyorum doktorun görmesini bekliyorum. Daha önceki gebeliğimde hiç kanama olmamıştı 8 haftalıktı kaybettim. Bu kadar süre sonra yine de yerleşme kanaması olur mu ki

Valla ne desem bilmiyorum ki. En sağlıklı bilgiyi doktorun verecektir canım. İnşallah bir sorun çıkmaz.

Valla ne desem bilmiyorum ki. En sağlıklı bilgiyi doktorun verecektir canım. İnşallah bir sorun çıkmaz.
İğne verdiler kanama durdurması için şimdi yaptırdım geliyorum. Tutunma kanaması da olabilir düşük başlangıcı da olabilir dedi düşük önleyici iğne verdi. Dua edin ne olur

İğne verdiler kanama durdurması için şimdi yaptırdım geliyorum. Tutunma kanaması da olabilir düşük başlangıcı da olabilir dedi düşük önleyici iğne verdi. Dua edin ne olur
Canim kanamanim nerde olduğuna falan bakmadilar mi belki kesede değil-dir o tarz kanamalar oluyo

Muayene etmeden düşük olabileceğine mi karar vermişler? Durduk yere neye dayanarak iğne verdiler?

Muayene etmeden düşük olabileceğine mi karar vermişler? Durduk yere neye dayanarak iğne verdiler?
Düşük de olabilir tutunma da her ihtimale karşı dedi progestan iğnesi verdi düşük önlüyormuş yine de korkudan yaptırdım. Peçetedeb sonra bir daha gelmedi ama korktum açık renkli bir pembeydi keşke dememek için

Önlemini almışsın. İnşallah Rabbim korktuğuna uğratmaz

Canim 8 haftalik kaybettigin de mi tup bebekti.
Evet ilk tüp bebek denememdi kalbi durmuştu kontrole gittiğimizde. Şimdi de ufak pembe kanama gibi leke geldi peçeteye. Çok korktum hasteneyi aradık tutunma kanaması da olabilir düşük başlangıcı da olabilir dedi. Her ihtimale karşı iğne verdiler onu yaptırdım şuan çok kötü bi ruh hali içindeyim. Kanama sadece bir peçeteye geldi damla damla açık pembe gibi bi renk. Ama iki de bir kontrole gidiyorum var mı oldu mu diye. Şimdi de ağrı başladı kasıklarımda karnımda Bu geçen de de olmuştı onda bir kanama olmadı adet sancısı gibi yine çekiyorum. İnşallah tutunma işaretidir düşük değildir

Hadi gözün aydın canım İnşallah hayırla atlatırsın

Inşallah canım . Bende sizler gibi hayırlı haberler veririm . Aslında doktor 24 nisan da yapacaktı bende eşim yanımda olsun diye 23 olmaz mi dedim o zaman doktor 27 si olabilir dedi . 27 sinde karar kıldık hayırlısı hakkımızda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…