2019 Mart'ta Dondurulmuş Embriyo Transfer Tedavisine Başlayanlar Gelin Beraber Başlayalım

Slm kızlar benimde test günüm 29 nisan günler nasıl gecicek bilmiyorum rabbim nasip eder inşallah bebişlerimiz sım sıkı tutunurlar

Kızlar iyi aksamlar pozitifi görenler benim karnım arada bi kalp gibi atiyo acaba gebelige işaret mi böyle bisi yasadiniz mi bide bu aksam kasiklarimda bstmalar oldu birazda sırtım agriyo bu tarz bisiler yasadiniz mi

Peki bu durumu ne kadar daha takip edeceksin. Beta hcg baktiriyo musun. Transferin kacinci gunu

Slm kızlar benimde test günüm 29 nisan günler nasıl gecicek bilmiyorum rabbim nasip eder inşallah bebişlerimiz sım sıkı tutunurlar
Evettttt bir arkadasim der ki bir kadini gebelik ve annelik islah etmiyosa kork o kadindan simdi nasil hak veriyorum. Resmen bu surec insana sabri öğretiyor. Sessizce sadece beklemeyi . Sonu guzel olsun insallah hepimizin

Evettttt bir arkadasim der ki bir kadini gebelik ve annelik islah etmiyosa kork o kadindan simdi nasil hak veriyorum. Resmen bu surec insana sabri öğretiyor. Sessizce sadece beklemeyi . Sonu guzel olsun insallah hepimizin
Çok doğru gerçekten inş senin transferin ne zaman oldu

Peki bu durumu ne kadar daha takip edeceksin. Beta hcg baktiriyo musun. Transferin kacinci gunu
Cuma günü beta hcg ilk yaptırdım 10.günde 213 dü. Pazartesi tekrar istedi 828 çıktı sonra bir daha yaptırmama gerek Yok çok arttı dediler. Fakat dünkü kanamadan sonra doktorum bugün yine yaptırmamı söyledi bugün 17. Günüm. Kan vericem yine bakalım çok korkuyorum dua edin inşallah birşey yoktur. Bir daha kan gelmedi iğnenin etkisi mi yoksa zaten gelmeyecek miydi hiç bilmiyorum. Gece boyu kabuslar gördüm yine kaybediyordum bebeğimi..

Canim sen rahat ol guzel haberler alacaksin insallahhh bize de yazacaksın.

Bugün kandil. Sen gönlünü ferah tut ve dua et bol bol. Rabbim yardımcın olsun.

Bugün kandil. Sen gönlünü ferah tut ve dua et bol bol. Rabbim yardımcın olsun.
Allah razı olsun canım iyi ki varsınız burası da olmasa evde iyice kafayı yiyeceğim. Umarım test sonucum iyi gelir. Bu güzel gün hürmetine rabbim hepimizin yavrularını bizlere bağışlasın. İsteyen kim varsa herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

Amin amin Bizimle de paylaş güzel haberini inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…