- 27 Kasım 2014
- 3.672
- 3.994
- 333
Evet canım. Kadın doğum doktoruna yazdırdığın zaman karşılıyor. Normalde fiyatı 130 küsür.
Yazdirinca ne kadara düşüyor biliyor musun ??
Merhaba transferiniz dün mü olduSlm kızlar benimde test günüm 29 nisan günler nasıl gecicek bilmiyorum rabbim nasip eder inşallah bebişlerimiz sım sıkı tutunurlar
Peki bu durumu ne kadar daha takip edeceksin. Beta hcg baktiriyo musun. Transferin kacinci gunuEvet ilk tüp bebek denememdi kalbi durmuştu kontrole gittiğimizde. Şimdi de ufak pembe kanama gibi leke geldi peçeteye. Çok korktum hasteneyi aradık tutunma kanaması da olabilir düşük başlangıcı da olabilir dedi. Her ihtimale karşı iğne verdiler onu yaptırdım şuan çok kötü bi ruh hali içindeyim. Kanama sadece bir peçeteye geldi damla damla açık pembe gibi bi renk. Ama iki de bir kontrole gidiyorum var mı oldu mu diye. Şimdi de ağrı başladı kasıklarımda karnımdaBu geçen de de olmuştı onda bir kanama olmadı adet sancısı gibi yine çekiyorum. İnşallah tutunma işaretidir düşük değildir
Evettttt bir arkadasim der ki bir kadini gebelik ve annelik islah etmiyosa kork o kadindanSlm kızlar benimde test günüm 29 nisan günler nasıl gecicek bilmiyorum rabbim nasip eder inşallah bebişlerimiz sım sıkı tutunurlar
Evet dün olduMerhaba transferiniz dün mü oldu
Çok doğru gerçekten inş senin transferin ne zaman olduEvettttt bir arkadasim der ki bir kadini gebelik ve annelik islah etmiyosa kork o kadindansimdi nasil hak veriyorum. Resmen bu surec insana sabri öğretiyor. Sessizce sadece beklemeyi . Sonu guzel olsun insallah hepimizin
26 marttaÇok doğru gerçekten inş senin transferin ne zaman oldu
Hayirlisi olsun canim.cok heyecanli.benim de belli olsa biran once keskeKızlar transfer tarihim belli oldu . 27 nisan
Cuma günü beta hcg ilk yaptırdım 10.günde 213 dü. Pazartesi tekrar istedi 828 çıktı sonra bir daha yaptırmama gerek Yok çok arttı dediler. Fakat dünkü kanamadan sonra doktorum bugün yine yaptırmamı söyledi bugün 17. Günüm. Kan vericem yine bakalım çok korkuyorum dua edin inşallah birşey yoktur. Bir daha kan gelmedi iğnenin etkisi mi yoksa zaten gelmeyecek miydi hiç bilmiyorum. Gece boyu kabuslar gördüm yine kaybediyordum bebeğimi..Peki bu durumu ne kadar daha takip edeceksin. Beta hcg baktiriyo musun. Transferin kacinci gunu
Onu bilmiyorum canım. Ama çok çok uygun bir fiyat olması lazım. Biz toplam 45 lira ödemiştik. 2 kutu jel vardı. İçinde muayene ücreti de vardır herhalde 45 liranın.
Hayirlisi olsun canim.cok heyecanli.benim de belli olsa biran once keske
Canim sen rahat ol guzel haberler alacaksin insallahhh bize de yazacaksın.Cuma günü beta hcg ilk yaptırdım 10.günde 213 dü. Pazartesi tekrar istedi 828 çıktı sonra bir daha yaptırmama gerek Yok çok arttı dediler. Fakat dünkü kanamadan sonra doktorum bugün yine yaptırmamı söyledi bugün 17. Günüm. Kan vericem yine bakalım çok korkuyorum dua edin inşallah birşey yoktur. Bir daha kan gelmedi iğnenin etkisi mi yoksa zaten gelmeyecek miydi hiç bilmiyorum. Gece boyu kabuslar gördüm yine kaybediyordum bebeğimi..
Cuma günü beta hcg ilk yaptırdım 10.günde 213 dü. Pazartesi tekrar istedi 828 çıktı sonra bir daha yaptırmama gerek Yok çok arttı dediler. Fakat dünkü kanamadan sonra doktorum bugün yine yaptırmamı söyledi bugün 17. Günüm. Kan vericem yine bakalım çok korkuyorum dua edin inşallah birşey yoktur. Bir daha kan gelmedi iğnenin etkisi mi yoksa zaten gelmeyecek miydi hiç bilmiyorum. Gece boyu kabuslar gördüm yine kaybediyordum bebeğimi..
İnşallah canım kan verdim sabah okula gitmeden umarım hepimizin sorunsuz olur. Sağ Salim kucaklarımıza alırızCanim sen rahat ol guzel haberler alacaksin insallahhh bize de yazacaksın.
Allah razı olsun canım iyi ki varsınız burası da olmasa evde iyice kafayı yiyeceğim. Umarım test sonucum iyi gelir. Bu güzel gün hürmetine rabbim hepimizin yavrularını bizlere bağışlasın. İsteyen kim varsa herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahBugün kandil. Sen gönlünü ferah tut ve dua et bol bol. Rabbim yardımcın olsun.
Allah razı olsun canım iyi ki varsınız burası da olmasa evde iyice kafayı yiyeceğim. Umarım test sonucum iyi gelir. Bu güzel gün hürmetine rabbim hepimizin yavrularını bizlere bağışlasın. İsteyen kim varsa herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?