2019 Mart'ta Dondurulmuş Embriyo Transfer Tedavisine Başlayanlar Gelin Beraber Başlayalım

Bende iğnelerde 8. Günümde yim .doktor iyi gidiyor dedi ama bakalım . Tahminen Pazartesi Yumurta toplanır Perşembe de transfer olur diye tahmin ediyorum . 7 Mart . Cuma kontrol um var yine Cuma belli olur kesin tarih
Anladım canım hadi bakalm hayırlısı

Merhaba.benimde mart ortasında transferim olacak inşallah.su an sadece estrofem kullanıyorum.dondurulmus 5.gun embriyolarim var.ama hala tek mi çift mi transferi olsun karar veremedim

Merhaba.benimde mart ortasında transferim olacak inşallah.su an sadece estrofem kullanıyorum.dondurulmus 5.gun embriyolarim var.ama hala tek mi çift mi transferi olsun karar veremedim

Merhabalar. Ben de karar veremedim. Düşünüyorum, düşünüyorum ama işin içinden çıkamıyorum

Merhabalar. Ben de karar veremedim. Düşünüyorum, düşünüyorum ama işin içinden çıkamıyorum

Bende aynı durumdayım.benim rahim yapımda biraz cökükluk oldugu icin ikiside tutarsa riskli olabileceği söylendi.ama sanki yek koyuncada tutması zor mus gibi geliyor.forumlarda okudugum kadariyla genel olarak 2 transfer olup tek tutuyo gibi.kafam çok karışık

Ben sen doktorumla konuşacağım. Yine en sağlıklı ve doğru bilgiyi ondan alabiliriz. Tutunma ihtimali ve yüzdesi benim de merak ettiğim konular. Tek koydurursam tutunmaz diye korkuyorum. Çift koydurursam da ikisi tutarsa diye çekiniyorum.

Hadi hayırlısı canım bence çift olsun garanti olsun tekde tutar sonucda 5.gun embriyoları sağlıklı tutma olasiligi yuksek herşey gönlünce olsun

Senin transferin ne zaman canım belli mi?

Selam hanımlar,
ben de mart ayının ortalarında transfer olucam. Altı buçuk yıllık evliyim, 27 yaşındaydım ve ilk tedavimiz. Ben evlendiğimden beri kadın doğuma rutin kontrollerime giderim;gencim, sağlıklıyım ve istediğimiz vakit olur derdim. Okuduğum için hep ertelemiştik. Şimdi tüp bebek yapma sebebimiz eşimin neredeyse azosperm oluşu. Ocakta elde ettiğimiz 7 tane dondurulmuş embriyodan nasip olursa 2 tane transfer ettirmek istiyoruz. 2 bebek aynı anda büyütmek ve ikiz hamilelik zor görünse de, hiç olmaması daha zor diye düşünüyoruz. Tabi nasipten ötesi olmuyor. Dilerim ki Rabbim hepimize istedigimizi hayırlısıyla verir. Maddi manevi yıpratan bir süreçmiş gercekten.

Evet canım malesef yıpratıcı bi süreç rabbim sağlıklı nasip etsin bende 2 dondurulmus transfer edicem benimde eşim azosperm tese ameliyatıyla sukur bulunda dediğin gibi hiç olmamasından iyidir ikiz herşeyin hayırlısı bakalm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…