2019 Mart'ta Dondurulmuş Embriyo Transfer Tedavisine Başlayanlar Gelin Beraber Başlayalım

Bende yeni yoldan geldim hem süreç hem bu yollar beni perişan etti . Sabah kontrol um var . Bakalım benim yumoşlar ne durumda ? İnşallah hepimiz için süreç güzel geçer . Bende yine sabırsız heyecanlı ve bir o kadar da stresli yim . Tahminen haftaya Pazartesi yumurta toplama Perşembe transfer olur gibime geliyor herşey yolunda giderse .

Valla canım bende stresteyim senin gibi ya tutmazsa maddi manevi yıprandık tutmazsa tekrar sil baştan yapmak çok zor maddi olarakda hiç bisey kalmadi açıkçası 9 senedir bu yolda savaşıyoruz rabbim yardımcımız olsun

Allah gönlüne göre versin arkadaşım. Çok zor bir süreç, yaşayan bilir. İnşallah bugün güzel haberler alırsın.

Allah dayanma gücümüzü artırsın, yardımcımız olsun. İnşallah bu defa bebeğini kucağına alırsın, hepimize nasip olur umarım. Bugün rüyamda gördüm, çok tatlı bir kız bebeği vardı kucağımda. :)

Bnmde döndürüldü adet olmayı bekleyen ve çok korkutuyorum telaf tuhaf bir duygu korku hepsi bi arada

Hepimiz aynı duygular içerisindeyiz ve birbirimizi anlayabiliyoruz. Bu çok güzel bir şey bence. Bana da günler geçmiyor gibi geliyor. Strese girdikçe de adetim gecikecek, bu daha da kötü. Ne yapacağımı bilmiyorum.

Valla şuan Ankara’da yim kayınvalidem de kalıyorum şu süreç bitse de evime gitsem diyorum bugün kontrole gittim yumurta saydı sağda 4 solda 5 saydı sanırım . Bakalım Çarşamba tekrar gideceğim . Evlat sahibi olmaya çalışıyorum ama aklım geride bıraktığım evlatlarımda (öğrencilerim) . Her zaman yaz tatilini bekliyordum tedavi için ama yaş gidiyor. Bulunduğum yerde de il merkezi dahil tüp bebek imkanı yok. Bakalım rabbim bu sefer nasip eder inşallah

Meslektaşız :) Okul zamanı zor oluyormuş gerçekten. Ben de yarıyıl tatilinde bitiririz bütün işlemleri diyordum, ne bileyim bu kadar uzun bir süreç olacağını Aralık’ta başlamıştık, yaz tatili geldi, tedavi daha sonlanmadı. Siz düşünün artık gerisini. :)

Bende aslında yarıyıl tatilini değerlendirmek istemiştim ama bu sefer uzun protokol uygulanıyor.bakalım hayırlısı. Beklemek ama gerçekten daha çok strese sokuyor insanı . Biran önce hayırla geçsin zaman inşallah sonu güzel olsun .

Rabbim hepimize emeklerimizin karşılığını en kusa zamanda verir inş Ank hangi merkezde yaptırsun bn de Ank yaptıyorum memorial da

Aynen aynen, hiç sorma valla. Herkes umutla bekliyor, en çok da eşim. Hayallerini anlatıyor bazen. Onu hayal kırıklığına uğratmak istemiyorum. En çok bundan korkuyorum.

Aynen aynen, hiç sorma valla. Herkes umutla bekliyor, en çok da eşim. Hayallerini anlatıyor bazen. Onu hayal kırıklığına uğratmak istemiyorum. En çok bundan korkuyorum.
Nasıl bir psikolojidir bilmiyorum ama biz hayal kurmaktan korkuyoruz İnan ki . Bir kaybımız olunca kucağımıza alana kadar korkacağız sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…