2019 Mart'ta Dondurulmuş Embriyo Transfer Tedavisine Başlayanlar Gelin Beraber Başlayalım

Nasıl bir psikolojidir bilmiyorum ama biz hayal kurmaktan korkuyoruz İnan ki . Bir kaybımız olunca kucağımıza alana kadar korkacağız sanırım

Bizim ilk denememiz. Belki de ilk olduğu için hayal kurmak, pembe gözlüklerle bakmak hoş geliyor.

Bizim ilk denememiz. Belki de ilk olduğu için hayal kurmak, pembe gözlüklerle bakmak hoş geliyor.
Yok öyle demeyin heyecanınızı kaybetmeyin . Ben hala çok heyecanlıyım ama korkuyorum işte . İnşallah burda sırayla paylaşırız pozitif haberlerini .

Yok öyle demeyin heyecanınızı kaybetmeyin . Ben hala çok heyecanlıyım ama korkuyorum işte . İnşallah burda sırayla paylaşırız pozitif haberlerini .

Umarım uğurlu gelir burası. Önce hamilelik haberlerini paylaşırız, daha sonra doğum için fikir alişverişinde bulunuruz. Ne güzel olur :)

Ben de meslektaşınızım demek. Ben de sömestra denk gelsin diye uğraştım ama yaz tatili göründü gerçekten, bakalım hayırlısı :)

M MrsKurabiye B Basharfibenz ne kadar plan yaparsak yapalım rabbim in bizim için hazırladığı bir plan var işte ) bakalım umarım o zaman bu zamandır ,inşallah bu sefer yakalamışızdır:)) açıkçası ben bir arkadaşımın baskısı ile de gaza geldim diyebilirim . Hep okulu bekliyorsun ama her sene okul var,seneye de okul var ,ondan sonra yine okul yine okul deyince durup biraz düşündüm . Ders telafisi boş günümde bile gidip yapıyorum ama o bile ayrı strese sokuyor . Yaz olsa tabi daha iyi olurdu . Bakalım hayırlısı artık

Hem fiziksel hem de psikolojik olarak yorucu bir süreç olduğu için tatiller uygundu bizim için ama kısmet böyleymiş. Umarım hepimiz için hayırlı olur da müjdeli haberler paylaşırız

Canm bnm 5. Gün embriyosu Dr a kaç transfer yapacağını sordum ama yapılacağı zaman karar verecekmiş inş iki yapar
Muhtemelen özeller de aynı şeyi yapıyordur . Embriyoları çözdürüp hangisi kaliteli ise veya kaç tanesi kaliteli ise o şekilde transfer gerçekleşiyordur. O yüzden öyle demişlerdir

Muhtemelen özeller de aynı şeyi yapıyordur . Embriyoları çözdürüp hangisi kaliteli ise veya kaç tanesi kaliteli ise o şekilde transfer gerçekleşiyordur. O yüzden öyle demişlerdir

Bütün dondurulmuşlar çözdürülüyor mu?

Canm bnm 5. Gün embriyosu Dr a kaç transfer yapacağını sordum ama yapılacağı zaman karar verecekmiş inş iki yapar
Insallh canım tabi doktorun daha iyi bilir 5.gun ambriolarinin tutma olasiligi çok yüksek sizde bi sıkıntı varmıydı bide ilk transfermi

Benimkinde öyle olmuştu . 4 dondurulmuş vardı hepsi çözündü . İçinden en iyisini seçip koyuyorlar

Yaa. Biz ekstra bir ücret ödedik geri kalan embriyoların saklanması için tutmazsa veya ileride kardeşi olsun istersek diye. O halde bizimkilerin hepsi çözündürülmez belki.

Yaa. Biz ekstra bir ücret ödedik geri kalan embriyoların saklanması için tutmazsa veya ileride kardeşi olsun istersek diye. O halde bizimkilerin hepsi çözündürülmez belki.
Evet belki de çözünmez . Uygulama lar farklı olabilir . Bizim ki devlet hastahanesi 2 Tanesinin ücretini devlet Ödemişti,2 tanesini de biz ödedik ama çözünmede hepsi çözündü .

Evet belki de çözünmez . Uygulama lar farklı olabilir . Bizim ki devlet hastahanesi 2 Tanesinin ücretini devlet Ödemişti,2 tanesini de biz ödedik ama çözünmede hepsi çözündü .

Anladım, hakikaten farklıymış prosedürler.

Kızlar naptiniz tedaviye başladınız mı yumoslariniz toplandimi dondurulmus lar ne zamana geliyo

Olabilir inş tutsun da sağlıklı oluşunda ne kadar çok kişi var böyle bu durumda bn kendimi yiyordum tek sıkıntılı biz zannediyordum Hast gittiğimde o kadar çok hasta var ki hepimize inş en kusa zamanda olur adet olmayabilir defa dört gözle bekliyorum

Bende iğnelerde 8. Günümde yim .doktor iyi gidiyor dedi ama bakalım . Tahminen Pazartesi Yumurta toplanır Perşembe de transfer olur diye tahmin ediyorum . 7 Mart . Cuma kontrol um var yine Cuma belli olur kesin tarih

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…