- 3 Nisan 2018
- 1.654
- 1.676
- 83
Nasıl bir psikolojidir bilmiyorum ama biz hayal kurmaktan korkuyoruz İnan ki . Bir kaybımız olunca kucağımıza alana kadar korkacağız sanırım
Yok öyle demeyin heyecanınızı kaybetmeyin . Ben hala çok heyecanlıyım ama korkuyorum işte . İnşallah burda sırayla paylaşırız pozitif haberlerini .Bizim ilk denememiz. Belki de ilk olduğu için hayal kurmak, pembe gözlüklerle bakmak hoş geliyor.
Yok öyle demeyin heyecanınızı kaybetmeyin . Ben hala çok heyecanlıyım ama korkuyorum işte . İnşallah burda sırayla paylaşırız pozitif haberlerini .
Canım dondurulmus embrio
Dondurulmus adetle başlıyoruz ilaçlara 15 gün felan sürüyor sonra transfer 14 15 günü buluyor dondurulmuslarla
Kaçıncı gun embriyosu canım bide kac transfer olucakBnmde döndürüldü adet olmayı bekleyen ve çok korkutuyorum telaf tuhaf bir duygu korku hepsi bi arada
Valla şuan Ankara’da yim kayınvalidem de kalıyorum şu süreç bitse de evime gitsem diyorumbugün kontrole gittim yumurta saydı sağda 4 solda 5 saydı sanırım . Bakalım Çarşamba tekrar gideceğim . Evlat sahibi olmaya çalışıyorum ama aklım geride bıraktığım evlatlarımda (öğrencilerim) . Her zaman yaz tatilini bekliyordum tedavi için ama yaş gidiyor. Bulunduğum yerde de il merkezi dahil tüp bebek imkanı yok. Bakalım rabbim bu sefer nasip eder inşallah
Meslektaşız :) Okul zamanı zor oluyormuş gerçekten. Ben de yarıyıl tatilinde bitiririz bütün işlemleri diyordum, ne bileyim bu kadar uzun bir süreç olacağınıAralık’ta başlamıştık, yaz tatili geldi, tedavi daha sonlanmadı. Siz düşünün artık gerisini. :)
Ben de meslektaşınızım demek. Ben de sömestra denk gelsin diye uğraştım ama yaz tatili göründü gerçekten, bakalım hayırlısı :)
M MrsKurabiye B Basharfibenz ne kadar plan yaparsak yapalım rabbim in bizim için hazırladığı bir plan var işte) bakalım umarım o zaman bu zamandır ,inşallah bu sefer yakalamışızdır:)) açıkçası ben bir arkadaşımın baskısı ile de gaza geldim diyebilirim . Hep okulu bekliyorsun ama her sene okul var,seneye de okul var ,ondan sonra yine okul yine okul deyince durup biraz düşündüm . Ders telafisi boş günümde bile gidip yapıyorum ama o bile ayrı strese sokuyor . Yaz olsa tabi daha iyi olurdu . Bakalım hayırlısı artık
Canm bnm 5. Gün embriyosu Dr a kaç transfer yapacağını sordum ama yapılacağı zaman karar verecekmiş inş iki yaparKaçıncı gun embriyosu canım bide kac transfer olucak
Muhtemelen özeller de aynı şeyi yapıyordur . Embriyoları çözdürüp hangisi kaliteli ise veya kaç tanesi kaliteli ise o şekilde transfer gerçekleşiyordur. O yüzden öyle demişlerdirCanm bnm 5. Gün embriyosu Dr a kaç transfer yapacağını sordum ama yapılacağı zaman karar verecekmiş inş iki yapar
Muhtemelen özeller de aynı şeyi yapıyordur . Embriyoları çözdürüp hangisi kaliteli ise veya kaç tanesi kaliteli ise o şekilde transfer gerçekleşiyordur. O yüzden öyle demişlerdir
Benimkinde öyle olmuştu . 4 dondurulmuş vardı hepsi çözündü . İçinden en iyisini seçip koyuyorlarBütün dondurulmuşlar çözdürülüyor mu?
Insallh canım tabi doktorun daha iyi bilir 5.gun ambriolarinin tutma olasiligi çok yüksek sizde bi sıkıntı varmıydı bide ilk transfermiCanm bnm 5. Gün embriyosu Dr a kaç transfer yapacağını sordum ama yapılacağı zaman karar verecekmiş inş iki yapar
Benimkinde öyle olmuştu . 4 dondurulmuş vardı hepsi çözündü . İçinden en iyisini seçip koyuyorlar
Evet belki de çözünmez . Uygulama lar farklı olabilir . Bizim ki devlet hastahanesi 2 Tanesinin ücretini devlet Ödemişti,2 tanesini de biz ödedik ama çözünmede hepsi çözündü .Yaa. Biz ekstra bir ücret ödedik geri kalan embriyoların saklanması için tutmazsa veya ileride kardeşi olsun istersek diye. O halde bizimkilerin hepsi çözündürülmez belki.
Evet belki de çözünmez . Uygulama lar farklı olabilir . Bizim ki devlet hastahanesi 2 Tanesinin ücretini devlet Ödemişti,2 tanesini de biz ödedik ama çözünmede hepsi çözündü .
Kızlar naptiniz tedaviye başladınız mı yumoslariniz toplandimi dondurulmus lar ne zamana geliyo
Olabilir inş tutsun da sağlıklı oluşunda ne kadar çok kişi var böyle bu durumda bn kendimi yiyordum tek sıkıntılı biz zannediyordum Hast gittiğimde o kadar çok hasta var ki hepimize inş en kusa zamanda olur adet olmayabilir defa dört gözle bekliyorumMuhtemelen özeller de aynı şeyi yapıyordur . Embriyoları çözdürüp hangisi kaliteli ise veya kaç tanesi kaliteli ise o şekilde transfer gerçekleşiyordur. O yüzden öyle demişlerdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?