2019 Mart'ta Dondurulmuş Embriyo Transfer Tedavisine Başlayanlar Gelin Beraber Başlayalım

Kızlar bende cuma opu oldu. Dondurulmuş olucak nisanda adetle inşallah transfer olucam opu korktuğum gbi geçmedi bayıldık da transferden korkuyorum bnde kasılıyorum muayene sırasında bile

Kızlar bende mart adetiyle transfere başlıcam kaç gün sürüyor transfere kadar ben şimdiden estrofem kullanıyorum histereskopi sonrası doktorum vermişti

Kızlar bende cuma opu oldu. Dondurulmuş olucak nisanda adetle inşallah transfer olucam opu korktuğum gbi geçmedi bayıldık da transferden korkuyorum bnde kasılıyorum muayene sırasında bile

Ben de merak ediyorum nasıl olacak diye. Tuvalete sıkışık olmamız gerekiyormuş diye duydum.

Kızlar bende mart adetiyle transfere başlıcam kaç gün sürüyor transfere kadar ben şimdiden estrofem kullanıyorum histereskopi sonrası doktorum vermişti

Estrofemi ne için kullanıyorsunuz? Ben de histeroskopi oldum ama ilaç falan verilmedi bana.

Estrofemi ne için kullanıyorsunuz? Ben de histeroskopi oldum ama ilaç falan verilmedi bana.
Bilmem histereskopi sonrası doktorumla görüşemedim eşimde sormamış günde 2 tane akşamları alıyorum rahim kalınlaşmasını sağlıyormuş

Ben de merak ediyorum nasıl olacak diye. Tuvalete sıkışık olmamız gerekiyormuş diye duydum.
Evet sıkışık olunuyomuş net görünsün diye :s benim deneme yaptı olck mı diye tmm dedi koyabiliyoruz bide adet dönemimdi o an stresle anlayamadım bna ne yaptığını söylemedi çünkü ama bu sefer bilinçli olmş olcm transferde

Histeroskobiden sonra bana da hiçbir ilaç vs verilmedi.merak etmeyin gerekli gördükleri hastalara veriyorlar

Arkadaş rahim kalınlaşması için demiş ama benim rahim kalınlığım falan ölçüldü mü, onu da bilmiyorum. Hayırlısı bakalım :)

Keşke opu gibi olsa da hiçbir şey hissetmeden hallolsa :)

Arkadaş rahim kalınlaşması için demiş ama benim rahim kalınlığım falan ölçüldü mü, onu da bilmiyorum. Hayırlısı bakalım :)
Eğer gerek görülürse transfer hazırlıklarına başlarken veriyorlar canım.ben mesela şuan transfere hazırlanıyorum folic asit dışında hiçbir şey kullanmıyorum şuan için.rahim kendisi kalınlaşacakmış

Yok canım ikinci ilk tedavim taze embriyo oldu dondurulmuş da yoktu tutmadı 1 sene sonra ikinci tedaviye başladım rahim dinlendşrme yapıldı bu kez 2 tane 3.gün embriyosu transfer edildi beklşyoruz hayırlısı ile sonuçları

Demek ki kişiden kişiye, doktordan doktora değişiyor tedavi süreci.

Anladım canım hakkında hayırlısı olsun güzel haberlerini bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…