Kızlar bende cuma opu oldu. Dondurulmuş olucak nisanda adetle inşallah transfer olucam opu korktuğum gbi geçmedi bayıldık da transferden korkuyorum bnde kasılıyorum muayene sırasında bile
Kızlar bende mart adetiyle transfere başlıcam kaç gün sürüyor transfere kadar ben şimdiden estrofem kullanıyorum histereskopi sonrası doktorum vermişti
Bilmem histereskopi sonrası doktorumla görüşemedim eşimde sormamış günde 2 tane akşamları alıyorum rahim kalınlaşmasını sağlıyormuşEstrofemi ne için kullanıyorsunuz? Ben de histeroskopi oldum ama ilaç falan verilmedi bana.
Evet sıkışık olunuyomuş net görünsün diye :s benim deneme yaptı olck mı diye tmm dedi koyabiliyoruz bide adet dönemimdi o an stresle anlayamadım bna ne yaptığını söylemedi çünkü ama bu sefer bilinçli olmş olcm transferdeBen de merak ediyorum nasıl olacak diye. Tuvalete sıkışık olmamız gerekiyormuş diye duydum.
Histeroskobiden sonra bana da hiçbir ilaç vs verilmedi.merak etmeyin gerekli gördükleri hastalara veriyorlarEstrofemi ne için kullanıyorsunuz? Ben de histeroskopi oldum ama ilaç falan verilmedi bana.
Histeroskobiden sonra bana da hiçbir ilaç vs verilmedi.merak etmeyin gerekli gördükleri hastalara veriyorlar
Evet sıkışık olunuyomuş net görünsün diye :s benim deneme yaptı olck mı diye tmm dedi koyabiliyoruz bide adet dönemimdi o an stresle anlayamadım bna ne yaptığını söylemedi çünkü ama bu sefer bilinçli olmş olcm transferde
Eğer gerek görülürse transfer hazırlıklarına başlarken veriyorlar canım.ben mesela şuan transfere hazırlanıyorum folic asit dışında hiçbir şey kullanmıyorum şuan için.rahim kendisi kalınlaşacakmışArkadaş rahim kalınlaşması için demiş ama benim rahim kalınlığım falan ölçüldü mü, onu da bilmiyorum. Hayırlısı bakalım :)
Evet canım tuvalete sıkışık olucak ama kendinizi kasmayın ki rahat ve güzel bi transfer olsunBen de merak ediyorum nasıl olacak diye. Tuvalete sıkışık olmamız gerekiyormuş diye duydum.
Hadi hayırlısı canım kac embrio kondu güzel haberlerini aliriz ınsallh ilk deneyimmiKızlar merhaba bende 27 yaşındayım ikinci tedavideyim dün iki tane 3. Gün embriyosu transferi oldum heyecanla bekliyorum sonucu
Hadi hayırlısı canım kac embrio kondu güzel haberlerini aliriz ınsallh ilk deneyimmi
Eğer gerek görülürse transfer hazırlıklarına başlarken veriyorlar canım.ben mesela şuan transfere hazırlanıyorum folic asit dışında hiçbir şey kullanmıyorum şuan için.rahim kendisi kalınlaşacakmış
Kızlar merhaba bende 27 yaşındayım ikinci tedavideyim dün iki tane 3. Gün embriyosu transferi oldum heyecanla bekliyorum sonucu
Hayirlisi olsun ins guzel haberler alirsinizİnşallah güzel haberler alırsınız :)
Evet cnm tuvalete sıkışık olmak gerekiyo biraz zor oluyo ama geciyor hemen kısa suruyoBen de merak ediyorum nasıl olacak diye. Tuvalete sıkışık olmamız gerekiyormuş diye duydum.
Anladım canım hakkında hayırlısı olsun güzel haberlerini bekliyoruzYok canım ikinci ilk tedavim taze embriyo oldu dondurulmuş da yoktu tutmadı 1 sene sonra ikinci tedaviye başladım rahim dinlendşrme yapıldı bu kez 2 tane 3.gün embriyosu transfer edildi beklşyoruz hayırlısı ile sonuçları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?