- 27 Kasım 2014
- 3.672
- 3.994
- 333
Hadi hayırlısı canımİyi akşamlar kızlar tahmin ettiğim gibi bu Pazartesi opum var bakalım hayırlısı
İyi akşamlar kızlar tahmin ettiğim gibi bu Pazartesi opum var bakalım hayırlısı
Merhaba arkadaşlar yarın adetimin 3.günü bende transfer hazırlıklarına başlıyorum inşallah.benimde transfer allah izin verirse Mart’ın ortalarına denk gelecek.allah kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah
Selam kızlar. Ben 23 yaşındayım . 2014 yılında gördüğüm tedavi den bir oğlum var 3.5 yaşında . Bir tane dondurulmuşum var . Allah nasip ederse nisanda almayı düşünüyoruz . Yanlız öğrendiğim kadarıyla tekrar rahim filmi çekilmem gerekiyormuş . Ücreti nerelerde bilginiz var mi ???
Ben Aralık ayında çektirmiştim 300 küsür lira ödemiştim. Şimdi fiyatlar değişmiştir ama.
Teşekkürler canım . En azından bilgi edindim
Merhaba arkadaslar bende mart ayı itibariyle tüp bebeğe baslamaya karar verdim 23 yasındayımm 2014te ilk tup bebek denemem dıs gebelikle sonuclandı 2015te 2. Denememde hamile kaldım 3 bucuk yasında prensesım var masallahınızı alırıZ sımdı dondurulmuslarla tekrar denemk ıstıyoruz hayırlısı olsun hakkımzda
AminMerhaba arkadaşlar yarın adetimin 3.günü bende transfer hazırlıklarına başlıyorum inşallah.benimde transfer allah izin verirse Mart’ın ortalarına denk gelecek.allah kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah
Teşekkür ederim ins rabbim sizlerede tattirsin sizin tüp bebek sureciniz nedirMerhabalar :) Allah çocuğunuza güzel bir ömür versin inşallah. Umarım bir de kardeşi olur hayırlısıyla :)
Bu dediğine katılıyorum bende bu sekilde hamile kaldim:)Tese ile bulunup o kadar çok hamile kalan var ki..inşallah rabbimin izniyle sende o kervana karışacaksın
Teşekkür ederim ins rabbim sizlerede tattirsin sizin tüp bebek sureciniz nedir
Benim esimdede ayni sıkıntı var CnmBizim de ilk denememiz olacak. Eşimde ileri hareketlilik düşük çıktı, bende de polikistik over var. Embriyolarım donduruldu. Mart adetiyle transfer için hazırlık yapacağız inşallah.
Dondurulmus embriyo transferimi olcK acabaKIzlar bugün adetim 3.günü kontrolümü oldum.transfer için hazırlıklar başladı.şuan için sadece folic asit kullanıyorum..haftaya tekrar kontrole gideceğim..muhtemel transfer tarihim 20-21 Mart.allah isteyen herkese nasip eder inşallah
Evet canım dondurulmuş transfere hazırlanıyorum..inşallah olumlu olur.hayırlısı olsunDondurulmus embriyo transferimi olcK acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?