2019 Mart'ta Dondurulmuş Embriyo Transfer Tedavisine Başlayanlar Gelin Beraber Başlayalım

Selam kızlar. Ben 23 yaşındayım . 2014 yılında gördüğüm tedavi den bir oğlum var 3.5 yaşında . Bir tane dondurulmuşum var . Allah nasip ederse nisanda almayı düşünüyoruz . Yanlız öğrendiğim kadarıyla tekrar rahim filmi çekilmem gerekiyormuş . Ücreti nerelerde bilginiz var mi ???

Merhaba arkadaşlar yarın adetimin 3.günü bende transfer hazırlıklarına başlıyorum inşallah.benimde transfer allah izin verirse Mart’ın ortalarına denk gelecek.allah kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah

Merhaba :) Her şey gönlünce olsun. Tedaviye başladığında bana da bilgi verebilir misin nasıl bir süreç olduğu hakkında? İlk denemem olacağı için merak ediyorum da

Ben Aralık ayında çektirmiştim, 300 küsür lira ödemiştim. Şimdi fiyatlar değişmiştir ama.

Merhaba arkadaslar bende mart ayı itibariyle tüp bebeğe baslamaya karar verdim 23 yasındayımm 2014te ilk tup bebek denemem dıs gebelikle sonuclandı 2015te 2. Denememde hamile kaldım 3 bucuk yasında prensesım var masallahınızı alırıZ sımdı dondurulmuslarla tekrar denemk ıstıyoruz hayırlısı olsun hakkımzda

Merhabalar :) Allah çocuğunuza güzel bir ömür versin inşallah. Umarım bir de kardeşi olur hayırlısıyla :)

Teşekkür ederim ins rabbim sizlerede tattirsin sizin tüp bebek sureciniz nedir

Bizim de ilk denememiz olacak. Eşimde ileri hareketlilik düşük çıktı, bende de polikistik over var. Embriyolarım donduruldu. Mart adetiyle transfer için hazırlık yapacağız inşallah.

KIzlar bugün adetim 3.günü kontrolümü oldum.transfer için hazırlıklar başladı.şuan için sadece folic asit kullanıyorum..haftaya tekrar kontrole gideceğim..muhtemel transfer tarihim 20-21 Mart.allah isteyen herkese nasip eder inşallah

Dondurulmus embriyo transferimi olcK acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…