2019 Mart'ta Dondurulmuş Embriyo Transfer Tedavisine Başlayanlar Gelin Beraber Başlayalım

Evet cnm tuvalete sıkışık olmak gerekiyo biraz zor oluyo ama geciyor hemen kısa suruyo

Sabırsızlıkla bekliyorum, korkuyorum biraz da. Ne kadar sürede tamamlanıyor, acı falan hissediyor muyuz?

Evet kızlar transfere sıkışık giriyorsunuz . Ama çok abartmaya gerek yok mesane zaten 4 su bardağı su ile doluyormuş. Ben ilk transferde çok fazla su içtim . Kaç kere lavaboya bile çıktım sıra bana gelene kadar . Sonra tabi sıkışayım diye su içmeye devam. Sonuç olarak transfer sonrası bu sefer lavaboya çıkamadım ,çok fena sancılandım iki saat boyunca tam 9 kere sürgü istedim . Çok ağlamıştım sancıdan . Siz abartmayın suyu

İlahi yaa bir ortasını bulmak lazım o zaman. Ne kadar sürede tamamlandı transfer? Yine ameliyathanede gerçekleşiyor değil mi?

İlahi yaa bir ortasını bulmak lazım o zaman. Ne kadar sürede tamamlandı transfer? Yine ameliyathanede gerçekleşiyor değil mi?
Evet evet yine yumurta toplanan yerde yapılıyor transfer . Çok kısa bir işlem normal muayene gibi sayılır . Sadece sıkışık oluyorsun . Tam hatırlamıyorum ama 15 dk lik bir işlem en fazla .

Evet evet yine yumurta toplanan yerde yapılıyor transfer . Çok kısa bir işlem normal muayene gibi sayılır . Sadece sıkışık oluyorsun . Tam hatırlamıyorum ama 15 dk lik bir işlem en fazla .

Teşekkür ederim

Bende dün çatlatma iğnesini yaptım . Sanki ilk defa iğne yapıyormuş um gibi nasıl heyecanlandım bakalım yarın da yumurta toplamam var ve yine çok heyecanlıyım

Bende dün çatlatma iğnesini yaptım . Sanki ilk defa iğne yapıyormuş um gibi nasıl heyecanlandım bakalım yarın da yumurta toplamam var ve yine çok heyecanlıyım

Güzel ve tatlı bir heyecan ama :) Umarım çok sağlıklı minnoşlarınız olur

Sabırsızlıkla bekliyorum, korkuyorum biraz da. Ne kadar sürede tamamlanıyor, acı falan hissediyor muyuz?
Hayr acı olmuyor benim transferimde suyu cok içeriğin icin cok siksmstm doktor rahme bakıp embriyoyu yerleştirmek icin bakarken altıma kacircam diye baya zorlanmstm ama acı olmuyor tedavinin en kolay kısmi transfer bence

Arkadslar bende yarin dondurulmslarla ilgili görüşmeye gidecegm süreç nasil baslicak bakalim yarin belli olacak 4 sene once dondurdular kızım 3 yaşını 3 ay gecti

Ben çocuğum olmuyor diye uzulduugmde çevremdekiler daha olur bıkarsın bile derlerdi doğruymuş bikmadm ama anne olmak zor bu yüzden bende size aynısını demek istiyorum ins rabbim sizlerede tattirsin daha bikarsiniz bile :))

Arkadslar bende yarin dondurulmslarla ilgili görüşmeye gidecegm süreç nasil baslicak bakalim yarin belli olacak 4 sene once dondurdular kızım 3 yaşını 3 ay gecti

Hayırlısı olur inşallah.

Hayr acı olmuyor benim transferimde suyu cok içeriğin icin cok siksmstm doktor rahme bakıp embriyoyu yerleştirmek icin bakarken altıma kacircam diye baya zorlanmstm ama acı olmuyor tedavinin en kolay kısmi transfer bence

İşte benim de en çok korktuğum şey o, altıma kaçırmak rezil olurum yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…