- 3 Nisan 2018
- 1.654
- 1.676
- 83
Evet cnm tuvalete sıkışık olmak gerekiyo biraz zor oluyo ama geciyor hemen kısa suruyo
Evet kızlar transfere sıkışık giriyorsunuz . Ama çok abartmaya gerek yok mesane zaten 4 su bardağı su ile doluyormuş. Ben ilk transferde çok fazla suiçtim . Kaç kere lavaboya bile çıktım sıra bana gelene kadar . Sonra tabi sıkışayım diye su içmeye devam. Sonuç olarak transfer sonrası bu sefer lavaboya çıkamadım ,çok fena sancılandım iki saat boyunca tam 9 kere sürgü istedim . Çok ağlamıştım sancıdan . Siz abartmayın suyu
Evet evet yine yumurta toplanan yerde yapılıyor transfer . Çok kısa bir işlem normal muayene gibi sayılır . Sadece sıkışık oluyorsun . Tam hatırlamıyorum ama 15 dk lik bir işlem en fazla .İlahi yaabir ortasını bulmak lazım o zaman. Ne kadar sürede tamamlandı transfer? Yine ameliyathanede gerçekleşiyor değil mi?
Evet evet yine yumurta toplanan yerde yapılıyor transfer . Çok kısa bir işlem normal muayene gibi sayılır . Sadece sıkışık oluyorsun . Tam hatırlamıyorum ama 15 dk lik bir işlem en fazla .
Bende dün çatlatma iğnesini yaptım . Sanki ilk defa iğne yapıyormuş um gibi nasıl heyecanlandımbakalım yarın da yumurta toplamam var ve yine çok heyecanlıyım
Benim transfer de Perşembe olur bir sıkıntı olmazsa inşallah . Sizinki dondurulmuş muydumerhaba salı günü benim de transferim var allah yardımcımız olsun
merhaba salı günü benim de transferim var allah yardımcımız olsun
Hayr acı olmuyor benim transferimde suyu cok içeriğin icin cok siksmstm doktor rahme bakıp embriyoyu yerleştirmek icin bakarken altıma kacircam diye baya zorlanmstm ama acı olmuyor tedavinin en kolay kısmi transfer benceSabırsızlıkla bekliyorum, korkuyorum biraz da. Ne kadar sürede tamamlanıyor, acı falan hissediyor muyuz?
Kisa suruyo canim en fazla 15 dkSabırsızlıkla bekliyorum, korkuyorum biraz da. Ne kadar sürede tamamlanıyor, acı falan hissediyor muyuz?
Arkadslar bende yarin dondurulmslarla ilgili görüşmeye gidecegm süreç nasil baslicak bakalim yarin belli olacak 4 sene once dondurdular kızım 3 yaşını 3 ay gecti
Hayr acı olmuyor benim transferimde suyu cok içeriğin icin cok siksmstm doktor rahme bakıp embriyoyu yerleştirmek icin bakarken altıma kacircam diye baya zorlanmstm ama acı olmuyor tedavinin en kolay kısmi transfer bence
Amin bakalim geldik hastaneye doktorla goruscz birazdanHayırlısı olur inşallah.
Amin bakalim geldik hastaneye doktorla goruscz birazdan
Doktorla görüştük adet olunca 2.gun gidicez vitamin verdi sadece adet olmam 3 haftayı bulurBize de haber ver lütfen :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?