2019 Mart'ta Dondurulmuş Embriyo Transfer Tedavisine Başlayanlar Gelin Beraber Başlayalım

İyi akşamlar kızlar benim yumurtalar toplandı artık haber bekliyorum transfer için . Umarım çağırırlar ,embriyolar sağlıklı olur

Yaa, geçmiş olsun. Kaç tane toplandı acaba? İnşallah sağlıklı sağlıklı minnoşlar olurlar

Geçen gün kuzenimin hamile olduğunu öğrendim. Hem sevindim hem üzüldüm. “Neden?” dedim. Neden ben? Anneliği hak etmiyor muyum? Kötü bir insan mıyım? Eksik miyim? Neden benim de çocuğum olmuyor? Ağladım. Döktüğüm gözyaşlarının haddi hesabı yok. En zoru da bu ümitsizliğimi ve yorgunluğumu eşimden saklamak oluyor. Onun gözlerindeki umut ışıklarını gördükçe içime atıyorum bütün derdimi. Çok bunaldım. Hayırlısı senden Allah’ım.

Günaydın kızlar

Günaydın canım herşeyin hayırlısını Allhdan seni çok iyi anlıyorum senin hissettiğin duyguları ben de çok hissettim bende çok ağladım 9 senedir döktüğüm gözyaşlarım sadece ben ve rabbim bilir sadece 2 ay mutlu oldum herşey bitmis gibiydi hamileydim bebekleri min kalp atışını duyamadım meğer herşey yeni başlıyormuş halen kaldığım yerden devam rabbim ol derse olur gerisi hikaye ınsallh tez zamanda olur rabbim hepimize o duyguyu yaşatsın

Katlanılması çok zor bir duygu. Yaşayan bilir. Bir de konu komşu, akraba duymasın diye binbir türlü bahane arıyoruz. Durumu bilmeyenler boş boş konuşuyorlar. Başkalarıyla kıyaslanıyorsun. “Vay efendim şunun çocuğu oldu da neden sizin yok?” gibi sorulara maruz kalıp da verecek cevap bulamamak çok can sıkıcı. Allah yardımcımız olsun. Bazen isyan etme noktasına geleceğim diye çok korkuyorum. Rabbim sabrımızı artırsın.

Yaşayan bilir bu yaşadıklarımızı . Dün yumurta toplamadan çıktım biraz sancım var çıkıp geldik ankaradan .bugun hem normal derslerime girdim hem telafi dersi yaptım çocuklara . Sancım hala var . Üstelik raporlu olduğum halde çırpınıyorum.şuan eve geldim perişanım yatıyorum. Akşam a karşı komşu yu çağırdım ki kendilerine gözükeyim durumdan şüphelenmesinler diye . Okulda çalışan lar da ayrı bir dert . Bugün çaya bakan abla kaç yıllık evlisin daha yeter çocuk olsun diyor . Herkes ayrı dert . Herkesi ayrı idare etmekten öyle yoruldum ki .

Bazen diyorum ki çocukla ilgili soru soranlara vereyim ağzının payını. Kimsenin hakkı yok bilip bilmeden konuşmaya. Üzerine vazife olmayan insanlar ne çok seviyorlar her şeye maydanoz olmayı. Ne yaşadığımızı, ne çektiğimizi hiç kimse anlamaz. Aslında kimseye açıklama yapmak zorunda değiliz fakat insanlar kocaman beyinleriyle küçük düşündükleri için bir şeyleri toparlamaya çalışıyoruz.

Hepimiz yaşıyoruz demek ki benzer durumları Allah bekleyişimizi bitirsin hayırlısıyla inşallah. Ben de bugün gittim hastaneye. Yeni ilaçları, iğneyi verdiler. Cumartesi günü transfer olacak inşallah.

Hepimiz yaşıyoruz demek ki benzer durumları Allah bekleyişimizi bitirsin hayırlısıyla inşallah. Ben de bugün gittim hastaneye. Yeni ilaçları, iğneyi verdiler. Cumartesi günü transfer olacak inşallah.

Ne kadar da az kalmış yaa, ne heyecanlısındır kim bilir :)

Ne kadar da az kalmış yaa, ne heyecanlısındır kim bilir :)
Aslında çok tuhaf duygular içindeyim. Çok evhamlı ve stresli bir yapım var normalde. Çok düşünür kafaya takarım her şeyi. Ama şuan anlamlandıramadığım bir rahatlık var üzerimde. Ara ara düşününce kalbim çarpıyor tatlı tatlı sadece

Benim transfer de 3.gün olursa Perşembe ,5. Güne bekletirlerse Cumartesi olacak inşallah . Tabi embriyolar bakalım sağlıklı kalacak mı . Ben de o anlamda korku ile bekliyorum .

Kızlarrr selam. C.tesi opu işlemi yapıldı ve embryonun döllenmesinin 3. Gününe giriyorum beni arayıp embryoların dondurulacağını ve transferin regliden sonra yapılacağını söyledir. Bu yumurta toplama işleminden donra bir sürü ilaç vermişlerdi onları bırakıyormuyum yoksa devam mı

Transferin bu şekilde olacağını daha önceden bildirmemişler miydi ? En doğru bilgiyi ilaçlarla ilgili merkezin verir canım .biz ne desek boş şimdi .

Benim transfer de 3.gün olursa Perşembe ,5. Güne bekletirlerse Cumartesi olacak inşallah . Tabi embriyolar bakalım sağlıklı kalacak mı . Ben de o anlamda korku ile bekliyorum .
Olumlu düşünceler, güzel şeyleri getiriyor. Güzel düşün güzel olsun :) Eminim ki onlar da sağlıklı bir şekilde direnecekler sana kavuşmak için :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…