2019 Mart'ta Dondurulmuş Embriyo Transfer Tedavisine Başlayanlar Gelin Beraber Başlayalım

Merhaba :) Henüz olmadım, hazırlıklara başladık bugün :)
Aa geçen gün sormussunuzda ondan dedim acaba transfer mi oldu. Birde bende transfer oncesi hep baktim arastirdim ama yok yani bilgi bulamadim. Ve rahim kalinlassin diye bir igne vuruldum sabah aksam. Birde estrafem gunde 3 kez. Sonra konrole geldim tmm dedi rahim kalinligi 11mm olmus 7 den yukari lazim bana dedi 2 gun dhaa oyle kullandim sonra ignem sabah aksam . estafemde sabah aksam. Transferden sonra aklima bi folikasit geldi zorunlu degildi onu iciyorum birde kan sulandiricim var. Ayrica transfer sirasinda caniniz hic acimiyor. Ve bence transfer sirasinda kesinlikle goruntu alin ben unuttum cok pismanim

Yaaa ben de çok pişmanım. O görüntü aklımdan gitmiyor. Tamam çok net değil ama doktorum şimdi gönderiyoruz dediğinde çok heyecanlandım ve onların gidişini gördüm, kabarcık gibi de olsa :) Eşime de izletebilmeyi çok isterdim.

Bana neden iğne vermedi, aklımı kurcalayan şey o. Ufacık bir hapla rahim kalınlaşıyorsa sizin doktorunuz size neden iğne verdi? Kafamda deli sorular

Ben esime tarif ediyorumda yok yani anlamiyor keske telefona falan video alaydik rica edip iste insan gorup gecirince aklina geliyor napalim. Burdan transfer olucaklar. Lutfen goruntu veya video rica edin pisman olmayin

Yazdıklarınızı okudukça insan daha bir heyecanlanıyor yaa :)

Bana neden iğne vermedi, aklımı kurcalayan şey o. Ufacık bir hapla rahim kalınlaşıyorsa sizin doktorunuz size neden iğne verdi? Kafamda deli sorular
Ma asey ben burdada okudum formlarda kimine igne kimine hap igne veriliyor bilmiyorum ki. Herkesin ki farkli oluyor . tedawi sureci. Ilgisi. Alakasi. Ben transferi c.tesi oldum . doktorum yola ciktigimda aradi. Gece aradi. Pazartesi aradı. Iyiyim dedim sıkıntı yok birsey oldugunda ben sizi ararim belki hani sizin degerleriniz iyidir bilemedim ki

Bu arada siz yemenize icmenize dikkat ediyormusunuz. Ben tam olarak resmi hamile degilim ya hani yani 15 gunluk degilim diye cay kahwe kola hersey var bende. Yani cunku dusunuyorum normal kendi kendime kalsam adet gunune kdr haberim olmayacakti sonucunda herseyi yapip herseyi yiyebilecektim. Biz bildigimiz icin sıkıntı cok kurcaliyoruz

Umarım haplar işe yarar da bu süreç daha fazla uzamaz.

Umarım haplar işe yarar da bu süreç daha fazla uzamaz.
Yaa bir bildikleri vardir. Birde mesela ben niye verdiniz demiyorum yada ne bileyim niye vermediniz acaba demiyorum . test sonucumu sormuyorum kan sonucumu sormuyorum ne bileyim ben cok rahatim. Yada ilk transferim oldugu icin rahatim bilmiyorum. Tek sordugum bu igneler ne zaman bitecek artik gobegim aciyor dedigim. Oda hemsireye. O da test gunune kdr kullanacakmisim. Yandim ki ne yandim daha 9 gunum var. Sabah 8.30 aksam 8.30 bir ondan usandim. Ben mesela doktora sordum. Hani hic belirti yok diye. Daha koyuldu 3 saat sonra falan. Dedi ki belirti olursa sıkıntı. Sen sadece cok egilme cokta agir kaldirma. Bu kdr istersen dugune git halay cek dedi bana. Kasik agrin bel agrin hadi gecistirilir. Kanaman lekelenmen olursa ariyorsuun dedi. Kimisindede bu hormonlardan dolayi da bel agrisi kasik agrisi gogus sisligi oluyor adet olma belirtileri. Yani cok uzattim kusura bakma ne bileyim rahat ol. Bakalim ölcsun kac mm cikicak snn rahim kalinligin. Ve soylede bisi var ben ne olctugunu bile bilmiyordum 11 mm dedi ne dedim 11 cm mi kist mi gene noldu dedim yok yok sen bu hapi we igneyi bebek yer yapsin diye kullandin dedi. Cok bilme bence cokta arastirma en iyisi

Ben yeme içmeme, ilaç kullanımına oldukça dikkat ediyorum. Diş ağrısı çekiyorum iki gündür, hemşirenin yönlendirmesiyle sadece parol kullandım mesela, fazla işe yaramasa da Herkes çay içerken annem sıcak suya limon katıyor benim için zaten çay içmezdim normalde ama kahve severdim, onu da içmiyorum. Sadece az önce çok cips istedi canım, pringles yedim ama çok da sakınmamak gerekiyor. Bu süreçte sigara içmeye devam edenler bile oluyor.

Aaa evet benim doktorum gunde 3 ila 5 sigarataya kadar izin bile weriyor ama ben biraktim walla ben bir oturusta 1 caydanlik cay icen biriyim suan hala öyle yapcak bisi yok ya olursa zaten icemiycem bari bu aralari degerlendireyim dedim. Filtre kahwe icerdim oda yasak turk kahwesi yasak. Evet hamileler sicak olarak ne tuketiyorlar acbaa onuda dusunur oldum

Aa Aa sey bana minoset ve sadece parol icebilirsin dedi mesela agrin olursa onun disinda merkezi aramadan apranaxti majezikti falan hicbisi icemezmisiz. Transferi olan ve olucak arkadaslar aman dikkat emekleriniz bosa gitmesin

hoşgeldin canım aramiza transferin olmus heycanlı bekleyistesin hiç stres yapma sonucunu yaz olurmu rabbim yardımcımız olsun

Aa
Aa sey bana minoset ve sadece parol icebilirsin dedi mesela agrin olursa onun disinda merkezi aramadan apranaxti majezikti falan hicbisi icemezmisiz. Transferi olan ve olucak arkadaslar aman dikkat emekleriniz bosa gitmesin
Hamilelere genellikle sadece ıhlamur öneriliyor, diğer bitki çayları yasak diye biliyorum. Özellikle karışık bitki çayları. O günlere gelelim de öğreniriz elbet Dediğin gibi tüm ilaç kullanımları yasak. Parol ve minoseti bile hemşireden onay almadan kullanmıyorum. Bir ilaç kullanmadan mutlaka sor demişlerdi.

Keske transferden once benim gbi disletini yaptirsaydin ben bakimini yaptirdim curuk carik nasil tutarsa 9 ay goturur mu falan diye baya hazirlikliydim tarih belli ya nasil olsa. Sac ida boyattim isleride ayarladim suan sadece olucak mi diye bekliyorum. Boyle gunu onceden bilmekte guzel aslinda herseyini hazirliyorsun. Bi camlarimi silemedim. Ewide temizledim kose bucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…