- 3 Nisan 2018
- 1.654
- 1.676
- 83
Yaa bir bildikleri vardir. Birde mesela ben niye verdiniz demiyorum yada ne bileyim niye vermediniz acaba demiyorum . test sonucumu sormuyorum kan sonucumu sormuyorum ne bileyim ben cok rahatim. Yada ilk transferim oldugu icin rahatim bilmiyorum. Tek sordugum bu igneler ne zaman bitecek artik gobegim aciyor dedigim. Oda hemsireye. O da test gunune kdr kullanacakmisim. Yandim ki ne yandim daha 9 gunum var. Sabah 8.30 aksam 8.30 bir ondan usandim. Ben mesela doktora sordum. Hani hic belirti yok diye. Daha koyuldu 3 saat sonra falan. Dedi ki belirti olursa sıkıntı. Sen sadece cok egilme cokta agir kaldirma. Bu kdr istersen dugune git halay cek dedi bana. Kasik agrin bel agrin hadi gecistirilir. Kanaman lekelenmen olursa ariyorsuun dedi. Kimisindede bu hormonlardan dolayi da bel agrisi kasik agrisi gogus sisligi oluyor adet olma belirtileri. Yani cok uzattim kusura bakma ne bileyim rahat ol. Bakalim ölcsun kac mm cikicak snn rahim kalinligin. Ve soylede bisi var ben ne olctugunu bile bilmiyordum11 mm dedi ne dedim 11 cm mi kist mi gene noldu dedim yok yok sen bu hapi we igneyi bebek yer yapsin diye kullandin dedi. Cok bilme bence cokta arastirma en iyisi
Yok yok mesela bnm yumurtalik rezerwim cok fazla. Annemde oyleymis sonucunu bnm doktora gosterdik. Ama olgunum az. Yani baskasinin az ama kaliteli. Kimisi kilolu kimisi zyaif kimisinin amh i dusuk fsh mi ne o yuksk falan degisigiz ya baya degisikElbette çok kurcalamamak lazım ama yine de sağdan soldan okuyunca insanın içine şüphe düşüyor.
Yok yok mesela bnm yumurtalik rezerwim cok fazla. Annemde oyleymis sonucunu bnm doktora gosterdik. Ama olgunum az. Yani baskasinin az ama kaliteli. Kimisi kilolu kimisi zyaif kimisinin amh i dusuk fsh mi ne o yuksk falan degisigiz ya baya degisikbna diyor amh iyi ne diyon bilmiyom diyom falan bilmiyordum ben. Suan 4 gunde bu formu kurcalarken gece gunduz sagolsn herseyi ogrendim. Ama soyle birsey vr. Doktorlar kimin ne oldugunu biliyor bence. Tedawinin nasil ilerleyecegi. Tutunabilecekmi. Anne hazir mi. Rahim hazir mi bence biliyorlar. Ben oyle dusunuyorum yani
Sıkıntılı dişlerimi ben de hallettim aslında, bu sonradan çıktı. Allahtan dayanılmayacak kadar kötü değil. Geri kalan evdir, saçtır hallettim ama çok beyaZım var yine çıkmaya başladılar. Rahim hazırlıklarına başlamadan önce boyatmıştım, sonrasında yapamayacağımı söylemişlerdi. Olsun diyorum çıksın varsın sıkıntı değil:) Ev de dip köşe elden geçti. Gerisi eşim ve annemde artıkKeske transferden once benim gbi disletini yaptirsaydinben bakimini yaptirdim curuk carik nasil tutarsa 9 ay goturur mu falan diye baya hazirlikliydim tarih belli ya nasil olsa. Sac ida boyattim isleride ayarladim suan sadece olucak mi diye bekliyorum. Boyle gunu onceden bilmekte guzel aslinda herseyini hazirliyorsun. Bi camlarimi silemedim. Ewide temizledim kose bucak
Sıkıntılı dişlerimi ben de hallettim aslında, bu sonradan çıktı. Allahtan dayanılmayacak kadar kötü değil. Geri kalan evdir, saçtır hallettim ama çok beyaZım var yine çıkmaya başladılar. Rahim hazırlıklarına başlamadan önce boyatmıştım, sonrasında yapamayacağımı söylemişlerdi. Olsun diyorum çıksın varsın sıkıntı değil:) Ev de dip köşe elden geçti. Gerisi eşim ve annemde artık
Hahahah sende bendensinSıkıntılı dişlerimi ben de hallettim aslında, bu sonradan çıktı. Allahtan dayanılmayacak kadar kötü değil. Geri kalan evdir, saçtır hallettim ama çok beyaZım var yine çıkmaya başladılar. Rahim hazırlıklarına başlamadan önce boyatmıştım, sonrasında yapamayacağımı söylemişlerdi. Olsun diyorum çıksın varsın sıkıntı değil:) Ev de dip köşe elden geçti. Gerisi eşim ve annemde artık
Amin arkadasim insallah Allah niyetlerimizi ve kalbimizi görür de bize istedigimizi verir. Bizim ailedede yoktu bi ablam aşilamayla ikizleri var bir kerede tuttu o devlette yaptirdi. Ben özelde oda ameliyattan dolayi.İnşallah 22 Mart’a kadar her şey yolunda gider benim içinBen tedaviye başlayana kadar tüp bebek nedir, onu bilmiyordum. Bizim ailedede kimse böyle bir yola başvurmadı. Eşimin ailesi de öyle. Başa gelince her şeyi öğreniyorsun elbette. İnşallah gönlümüze göre sonlanır bu süreç
Bence asıl pasaklı bizmişiz ki temizlik yapma gereği duymuşuzBen pasaklı pasaklı oturuyorum, şu an kendimi çok pis hissettim
Hahahah sende bendensininsallah terslik olmazda olmaz ama ne garip. Benim doktorum sacini boyat. Kestir hic bir problem yok dedi niye her doktor farkli konusuyor acaba. Boyada cok kimyasal degil bitkisel özlü olsun dedi
Hirudoid jel diye bir ilaç var eczacı önerdi bana iyi geldi bi soruşturun istersenizKızlar benim bu iğne ağrısına ne iyi gelir . Sanki git gide daha artıyor Ağrı . Oturduğum yerde yapışıp kalıyorum kendimi zor çekiyorum
Benimki de boyama dedi.bitkisel organik vs seçenek bile sunmadıHer yiğidin yoğurt yiyişi farklı işte
Bence asıl pasaklı bizmişiz ki temizlik yapma gereği duymuşuz
Sadece Ağrı hissediyorum diyebilirim . Oturup kalkarken inanılmaz zorlanıyorum . Bu halde okula gidiyorum birde . Çocuklar beliniz mi agrıyor deyince artık evet belimden rahatsızım küçük bir operasyon geçirdim dedim. Yürürken bile zorlanıyorum .Evde duramadım herşey üstüme geldi . Ailevi farklı sıkıntılar filan da çıktı derken psikolojik olarak da iyi değilim iki gündür perişanım . Rabbim hayırlı ise nasip etsin tek duam bu şu anda . Duaya her anlamda o kadar çok ihtiyacım var ki .Umudum- canım nasılsın, nasıl gidiyor? Herhangi bir belirtin falan var mı?
Sadece Ağrı hissediyorum diyebilirim . Oturup kalkarken inanılmaz zorlanıyorum . Bu halde okula gidiyorum birde . Çocuklar beliniz mi agrıyor deyince artık evet belimden rahatsızım küçük bir operasyon geçirdim dedim. Yürürken bile zorlanıyorum .Evde duramadım herşey üstüme geldi . Ailevi farklı sıkıntılar filan da çıktı derken psikolojik olarak da iyi değilim iki gündür perişanım . Rabbim hayırlı ise nasip etsin tek duam bu şu anda . Duaya her anlamda o kadar çok ihtiyacım var ki .
Keşke rapor alsaydın canım. Branşın neydi senin? Sıkıntılar umarım çabuk çözülebilecek şeylerdir. Canını sıkmamaya çalış. DualarımdasnSadece Ağrı hissediyorum diyebilirim . Oturup kalkarken inanılmaz zorlanıyorum . Bu halde okula gidiyorum birde . Çocuklar beliniz mi agrıyor deyince artık evet belimden rahatsızım küçük bir operasyon geçirdim dedim. Yürürken bile zorlanıyorum .Evde duramadım herşey üstüme geldi . Ailevi farklı sıkıntılar filan da çıktı derken psikolojik olarak da iyi değilim iki gündür perişanım . Rabbim hayırlı ise nasip etsin tek duam bu şu anda . Duaya her anlamda o kadar çok ihtiyacım var ki .
Rabbim bu günümü aratmasın çok şükürKeşke rapor alsaydın canım. Branşın neydi senin? Sıkıntılar umarım çabuk çözülebilecek şeylerdir. Canını sıkmamaya çalış. Dualarımdasn
Canım bende transfer hazırlığı sürecindeyim..ilaçsız yani naturel transfer olacağım..folic asit dışında birşey kullanmadım..adetin 12.günş kontrole gittim rahim kalınlığım 10 mm olmuş..yani rahim kalınlaşmasında bir problem yoksa boşuna iğne ilaç verilmiyor rahat ol :)Bana neden iğne vermedi, aklımı kurcalayan şey o. Ufacık bir hapla rahim kalınlaşıyorsa sizin doktorunuz size neden iğne verdi? Kafamda deli sorular
En azından çok yormazlar canım. Allah hepimize yardım etsin. Doğru diyorsun, bazen düşünmemek için bişeylerle meşgul olmak lazım.Rabbim bu günümü aratmasın çok şükürbranşım lise matematik, vicdanen rahat edemiyorum. Ekstra bir sıkıntı da çıkınca hiç evde kalamaz dım zaten .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?