2019 Mart'ta Dondurulmuş Embriyo Transfer Tedavisine Başlayanlar Gelin Beraber Başlayalım

Elbette çok kurcalamamak lazım ama yine de sağdan soldan okuyunca insanın içine şüphe düşüyor.

Elbette çok kurcalamamak lazım ama yine de sağdan soldan okuyunca insanın içine şüphe düşüyor.
Yok yok mesela bnm yumurtalik rezerwim cok fazla. Annemde oyleymis sonucunu bnm doktora gosterdik. Ama olgunum az. Yani baskasinin az ama kaliteli. Kimisi kilolu kimisi zyaif kimisinin amh i dusuk fsh mi ne o yuksk falan degisigiz ya baya degisik bna diyor amh iyi ne diyon bilmiyom diyom falan bilmiyordum ben. Suan 4 gunde bu formu kurcalarken gece gunduz sagolsn herseyi ogrendim. Ama soyle birsey vr. Doktorlar kimin ne oldugunu biliyor bence. Tedawinin nasil ilerleyecegi. Tutunabilecekmi. Anne hazir mi. Rahim hazir mi bence biliyorlar. Ben oyle dusunuyorum yani

İnşallah 22 Mart’a kadar her şey yolunda gider benim için Ben tedaviye başlayana kadar tüp bebek nedir, onu bilmiyordum. Bizim ailedede kimse böyle bir yola başvurmadı. Eşimin ailesi de öyle. Başa gelince her şeyi öğreniyorsun elbette. İnşallah gönlümüze göre sonlanır bu süreç

Sıkıntılı dişlerimi ben de hallettim aslında, bu sonradan çıktı. Allahtan dayanılmayacak kadar kötü değil. Geri kalan evdir, saçtır hallettim ama çok beyaZım var yine çıkmaya başladılar. Rahim hazırlıklarına başlamadan önce boyatmıştım, sonrasında yapamayacağımı söylemişlerdi. Olsun diyorum çıksın varsın sıkıntı değil:) Ev de dip köşe elden geçti. Gerisi eşim ve annemde artık

Ben pasaklı pasaklı oturuyorum, şu an kendimi çok pis hissettim

Hahahah sende bendensin insallah terslik olmazda olmaz ama ne garip. Benim doktorum sacini boyat. Kestir hic bir problem yok dedi niye her doktor farkli konusuyor acaba. Boyada cok kimyasal degil bitkisel özlü olsun dedi

Amin arkadasim insallah Allah niyetlerimizi ve kalbimizi görür de bize istedigimizi verir. Bizim ailedede yoktu bi ablam aşilamayla ikizleri var bir kerede tuttu o devlette yaptirdi. Ben özelde oda ameliyattan dolayi.

Umudum- canım nasılsın, nasıl gidiyor? Herhangi bir belirtin falan var mı?

Transfer olan arkadaşlar, kaçıncı gününüzde test yapmayı düşünüyorsunuz? Benim 7. Gün. ( cumartesi) yaptırayım diyorum

Umudum- canım nasılsın, nasıl gidiyor? Herhangi bir belirtin falan var mı?
Sadece Ağrı hissediyorum diyebilirim . Oturup kalkarken inanılmaz zorlanıyorum . Bu halde okula gidiyorum birde . Çocuklar beliniz mi agrıyor deyince artık evet belimden rahatsızım küçük bir operasyon geçirdim dedim. Yürürken bile zorlanıyorum .Evde duramadım herşey üstüme geldi . Ailevi farklı sıkıntılar filan da çıktı derken psikolojik olarak da iyi değilim iki gündür perişanım . Rabbim hayırlı ise nasip etsin tek duam bu şu anda . Duaya her anlamda o kadar çok ihtiyacım var ki .

Allah yardımcın olsun. Güçlü olmaya çalış. Bütün dertler gelip geçici. O kadar uğraştın, sonucunu almaya az kaldı. Rabbim sabrını artırsın inşallah.

Keşke rapor alsaydın canım. Branşın neydi senin? Sıkıntılar umarım çabuk çözülebilecek şeylerdir. Canını sıkmamaya çalış. Dualarımdasn

Keşke rapor alsaydın canım. Branşın neydi senin? Sıkıntılar umarım çabuk çözülebilecek şeylerdir. Canını sıkmamaya çalış. Dualarımdasn
Rabbim bu günümü aratmasın çok şükür branşım lise matematik, vicdanen rahat edemiyorum. Ekstra bir sıkıntı da çıkınca hiç evde kalamaz dım zaten .

Bana neden iğne vermedi, aklımı kurcalayan şey o. Ufacık bir hapla rahim kalınlaşıyorsa sizin doktorunuz size neden iğne verdi? Kafamda deli sorular
Canım bende transfer hazırlığı sürecindeyim..ilaçsız yani naturel transfer olacağım..folic asit dışında birşey kullanmadım..adetin 12.günş kontrole gittim rahim kalınlığım 10 mm olmuş..yani rahim kalınlaşmasında bir problem yoksa boşuna iğne ilaç verilmiyor rahat ol :)

Rabbim bu günümü aratmasın çok şükür branşım lise matematik, vicdanen rahat edemiyorum. Ekstra bir sıkıntı da çıkınca hiç evde kalamaz dım zaten .
En azından çok yormazlar canım. Allah hepimize yardım etsin. Doğru diyorsun, bazen düşünmemek için bişeylerle meşgul olmak lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…