2019 Mart'ta Dondurulmuş Embriyo Transfer Tedavisine Başlayanlar Gelin Beraber Başlayalım

valla kaç gündür bende evi temizliyorum dip köşe camlar hepsi bitti sadece en zoru kaldı mutfak onuda sabah halaledicim transferden sonra temizlik derdim olmasin ya kızlar bide koltuğuma japon yapıştırıcısı damladı sert ve bayaz kaldı nasil çıkarıcam bi fikriniz varmi

Kolay gelsin :) Japon yapıştırıcısını aseton çıkarıyor diye duymuştum. Biraz bekletip silinince çıkıyor demişti bir arkadaşım. Bir de benim halıma oje dökülmüştü, onu da Sır Asprin ile çıkarmıştık. Japon yapıştırıcısında işe yarar mı bilmiyorum ama benim denk geldiğim çoğu lekeyi çıkarmıştı.

Teşekkür ederim yarın bi deniyim bakalim

Selam kızlar
Bende 5 Mart’ta transfer oldum
Dün 8.günüm değerim 279 çıktı
Raporumu uzattım evde dinleniyorum
İnsan zar zor elde edip yıpranınca pinpirikli oluyor sanırım
3.denememdi
İnş sağlıkla devam eder
Sonuç bekleyen herkes pozitifi görür inş
Benim gibi yeni öğrenip ne yapcağını bilmeyen arkadaşlar var mı

hoşgeldin canım hayırlı olsun bebisin kaçıncı gün embriosuydu bide kac tane transfer

Yaa hayirli olsun arkadaşım off ben transfer edileli 5 gün oldu meraktan catliycam. Gidip yaptirsam mi?. Bir diyorum ki otur oturdugun yerde 12. Günü bekle. Bi yanım diyor ki git yaptir. En azindan negatif cikarsa bosuna igne vurulmazsin bnm 3. Gün embriyosu 10hücreliymis doktorum öyle dedi kalitesi cok iyi dedi ama bende belirti yok sende belirti war mi arkadasim agri sizi falan?

Ayyy herkes ayni dusunuyorda temizlik yapiyor heralde bn bugun biraz egilerek birseyler tasiyayim dedin falan yok yok olmuyor ondan. Herseyi önceden yapmak en iyisi

O değilde artık göbeğim cok sertleşti benim iğne bile zor giriyor daha 1 hafta dha kullanmam lazim. Bunun çözümü yok mu ya. Siz dede ayni durum var mi arkadaşlar

Canım teşekkür ederim
İnş sende güzel haber alıcaksın
Bende hiç bi belirti olmadı
O yüzden sende bi belirti arama
Test için daha erken
3.gün transferiyse 10.gün falan belli olur
Hadi inş güzel haberlerle gel

Kızlar adetten kaç gün sonra transferiniz gerçekleşti?
Ben tam olarak adet görmedim histeroskopiden sonraki ay lucrin kullandığım için. Lekelenmem oldu sadece. 20 sinde kontrole gittiğimde, rahim kalınlığı uygun dediler, adet görmüşsün gibi tedaviye başlayacağız dediler. 5 inde tekrar kontrole gidip 9 unda transfer oldum. O yüzden gün olarak tam cevap veremiyorum canım.

Kızlar
7.gün değerim 185
9.gün 534 çıktı
Çok artmamış mı
Çok panik oldum
Bilen anlayan normal diyen var mı
İlla 2 kat mı artmalı 3 kat artınca olmuyo mu sıkıntılı mı olur
Çok korkuyorum
Az önce öğrendim değeri
Yıllar sonra bulmuşken kaybetmek istemiyorum
Bu Arada dondurulmuş 5.gün tek transfer oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…