2019 Mart'ta Dondurulmuş Embriyo Transfer Tedavisine Başlayanlar Gelin Beraber Başlayalım

Kızlar benim bu iğne ağrısına ne iyi gelir . Sanki git gide daha artıyor Ağrı . Oturduğum yerde yapışıp kalıyorum kendimi zor çekiyorum
Ben de gecen sene cok cekmistim progesterone igneden. Bu denememde arkdasim bana buz kompresini onerdi. Igneden 5. Dk once yapilacak yere koyuyorum. Kizariyor ama geciyor sonra. Igneden sonra bol kolanyali pamukla masaj yap. Bana cok Iyi geldi. Moraran yerlere de kantaron yagi ile masaj yapiyorum. Insallah sen de faydasini gorursun.

Canim ben 10 MARTTA adet oldum 27 sinde transfer olucak
Bende 28 şubatta adet oldum..transfer tarihim 17 Mart, allah izin verirse

Çok teşekkür ederim arkadaşlar. Hemen hemen 3 hafta sürüyor anladığım kadarıyla.

Ben de 3 gündür iğneyi yaparken zorlanıyorum sanki karnım sertleşti, girmiyor iğne. Aynısını 2 sabahtır crione jel i uygularken de yaşıyorum. İlk zamanlar kadar rahat girmiyor

Dondurulmuş 3.gün embriyom vardı 3 tane. 2 tanesi transfer edildi ultrasonda ikisi de göründü çok şükür. 2 hafta sonra tekrar ultrasona giricem inşallah kalp atışlarını da duyarız hepimizin gönlüne göre olsun inşallah

Gözünüz aydın, inşallah sağlıkla gelişirler Darısı benim gibi transfer bekleyenlerin başına olsun

Ben de 3 gündür iğneyi yaparken zorlanıyorum sanki karnım sertleşti, girmiyor iğne. Aynısını 2 sabahtır crione jel i uygularken de yaşıyorum. İlk zamanlar kadar rahat girmiyor

Bu iğne yumurta geliştirirken kullandığımız iğne gibi bir şey değil mi? Ben o zaman hiç zorluk, sıkıntı yaşamamıştım. Sen böyle söyleyince gözüm korktu biraz

Bu iğne yumurta geliştirirken kullandığımız iğne gibi bir şey değil mi? Ben o zaman hiç zorluk, sıkıntı yaşamamıştım. Sen böyle söyleyince gözüm korktu biraz
Onun gibi zaten, herhangi bir acı ya da yakma hissi yok. Bu zamana kadar ben de zorlanmamıştım ama neden böyle oldu anlamadım.

Canim sitres yapma değerlerin normal bi sıkıntı yok

Merhabalar iyi aksamlar herkese.benimde iki gun önce transferim oldu kızlar.blastokist transferi oldu.bugün hep belim agriyo neden bilemedim.belirti icinde erken degil mi.var mi icinizde transfer sonrasi bel ağrısi yasayan?

Bilirim o sabırsızlığı. Ama düşünmezsen günler çabuk geçiyor. Kendini oyalayacak bir şeyler bul
Elhamdulillah gunler yoğun geçiyor canim buraya bile heR gün bakamıyorum fırsat olmuyor ev isi gücü cocuk birde igne oyasi kursuna gidiyorum onu öğrenmeye uğraşıyorum yemek ti bulasikti gun yetmiyor

Canım değerin iyi ikiz olabilir mi acaba

Tek transferdi ama
Bazı durumlarda embriyo bölünebiliyor diye duymuştum . Tek konulsa bile düşük de olsa ikiz olma ihtimali var . Bana da öyle geldi değerin sanki ikiz gibi . İnşallah sağlıkla kucağına alırsın

Merhaba benim de dondurulmuşlarla Nisan sonunda yapılacak transfer sadece 2 tane embriyo kaldı geriye ikisi de 5. Gün

Selam Kızlar bizim sorunumuz morfoloji 2016 yılından beri çocuk istiyoruz aşılama varikosel ameliyatı ve bir de tüp bebek denememiz oldu ama negatif Kasım’dan beri folikül kist olduğu için ikinci denemeye gelememiştik şimdi 18 Mart Pazartesi transferim var içimdeki bu olmayacakmış hissi beni yoruyor elimde değil varmı aynı süreçlerden geçtiğim birileri siz neler hissediyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…