- 24 Ağustos 2017
- 2.345
- 3.703
- 133
- 41
Ben de gecen sene cok cekmistim progesterone igneden. Bu denememde arkdasim bana buz kompresini onerdi. Igneden 5. Dk once yapilacak yere koyuyorum. Kizariyor ama geciyor sonra. Igneden sonra bol kolanyali pamukla masaj yap. Bana cok Iyi geldi. Moraran yerlere de kantaron yagi ile masaj yapiyorum. Insallah sen de faydasini gorursun.Kızlar benim bu iğne ağrısına ne iyi gelir . Sanki git gide daha artıyor Ağrı . Oturduğum yerde yapışıp kalıyorum kendimi zor çekiyorum
Canim ben 10 MARTTA adet oldum 27 sinde transfer olucak
Bende 28 şubatta adet oldum..transfer tarihim 17 Mart, allah izin verirse
Ben tam olarak adet görmedim histeroskopiden sonraki ay lucrin kullandığım için. Lekelenmem oldu sadece. 20 sinde kontrole gittiğimde, rahim kalınlığı uygun dediler, adet görmüşsün gibi tedaviye başlayacağız dediler. 5 inde tekrar kontrole gidip 9 unda transfer oldum. O yüzden gün olarak tam cevap veremiyorum canım.
Dondurulmuş 3.gün embriyom vardı 3 tane. 2 tanesi transfer edildi ultrasonda ikisi de göründü çok şükür. 2 hafta sonra tekrar ultrasona giricem inşallah kalp atışlarını da duyarızSelam kızlar
Bende 5 Mart’ta transfer oldum
Dün 8.günüm değerim 279 çıktı
Raporumu uzattım evde dinleniyorum
İnsan zar zor elde edip yıpranınca pinpirikli oluyor sanırım
3.denememdi
İnş sağlıkla devam eder
Sonuç bekleyen herkes pozitifi görür inş
Benim gibi yeni öğrenip ne yapcağını bilmeyen arkadaşlar var mı
Dondurulmuş 3.gün embriyom vardı 3 tane. 2 tanesi transfer edildi ultrasonda ikisi de göründü çok şükür. 2 hafta sonra tekrar ultrasona giricem inşallah kalp atışlarını da duyarızhepimizin gönlüne göre olsun inşallah
Ben de 3 gündür iğneyi yaparken zorlanıyorumsanki karnım sertleşti, girmiyor iğne. Aynısını 2 sabahtır crione jel i uygularken de yaşıyorum. İlk zamanlar kadar rahat girmiyor
Amin inşallah..Gözünüz aydın, inşallah sağlıkla gelişirlerDarısı benim gibi transfer bekleyenlerin başına olsun
Onun gibi zaten, herhangi bir acı ya da yakma hissi yok. Bu zamana kadar ben de zorlanmamıştım ama neden böyle oldu anlamadım.Bu iğne yumurta geliştirirken kullandığımız iğne gibi bir şey değil mi? Ben o zaman hiç zorluk, sıkıntı yaşamamıştım. Sen böyle söyleyince gözüm korktu biraz
Hangi iğne bu kızlar. Ben enox kullanıyorum kan sulandırıcı hem batırırken hem de enjekte ederken çokacıtıyorOnun gibi zaten, herhangi bir acı ya da yakma hissi yok. Bu zamana kadar ben de zorlanmamıştım ama neden böyle oldu anlamadım.
Canim sitres yapma değerlerin normal bi sıkıntı yokKızlar
7.gün değerim 185
9.gün 534 çıktı
Çok artmamış mı
Çok panik oldum
Bilen anlayan normal diyen var mı
İlla 2 kat mı artmalı 3 kat artınca olmuyo mu sıkıntılı mı olur
Çok korkuyorum
Az önce öğrendim değeri
Yıllar sonra bulmuşken kaybetmek istemiyorum
Bu Arada dondurulmuş 5.gün tek transfer oldu
Önemli olan düşmemesi 2 kat yükselecek diye bisey yok herşey normalCanim sitres yapma değerlerin normal bi sıkıntı yok
Elhamdulillah gunler yoğun geçiyor canim buraya bile heR gün bakamıyorum fırsat olmuyor ev isi gücü cocuk birde igne oyasi kursuna gidiyorum onu öğrenmeye uğraşıyorum yemek ti bulasikti gun yetmiyorBilirim o sabırsızlığı. Ama düşünmezsen günler çabuk geçiyor. Kendini oyalayacak bir şeyler bul
Canım değerin iyi ikiz olabilir mi acabaKızlar
7.gün değerim 185
9.gün 534 çıktı
Çok artmamış mı
Çok panik oldum
Bilen anlayan normal diyen var mı
İlla 2 kat mı artmalı 3 kat artınca olmuyo mu sıkıntılı mı olur
Çok korkuyorum
Az önce öğrendim değeri
Yıllar sonra bulmuşken kaybetmek istemiyorum
Bu Arada dondurulmuş 5.gün tek transfer oldu
Canım değerin iyi ikiz olabilir mi acaba
Bazı durumlarda embriyo bölünebiliyor diye duymuştum . Tek konulsa bile düşük de olsa ikiz olma ihtimali var . Bana da öyle geldi değerin sanki ikiz gibi . İnşallah sağlıkla kucağına alırsınTek transferdi ama
Ben kan sulandırıcı kullanmıyorum, ama kuzenimden biliyorum çok acıttığını. Prolutex kullanıyorum progesteron iğnesiHangi iğne bu kızlar. Ben enox kullanıyorum kan sulandırıcı hem batırırken hem de enjekte ederken çokacıtıyor
Hayırlısı olsun canım ilk denemenmiMerhaba benim de dondurulmuşlarla Nisan sonunda yapılacak transfer sadece 2 tane embriyo kaldı geriye ikisi de 5. Gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?