2019 Mart'ta Dondurulmuş Embriyo Transfer Tedavisine Başlayanlar Gelin Beraber Başlayalım

Umudum nasilsin kaçıncı günün bugün test günün yaklaştimi nasıl gidiyor belirti felan varmi

Merhabalar iyi aksamlar herkese.benimde iki gun önce transferim oldu kızlar.blastokist transferi oldu.bugün hep belim agriyo neden bilemedim.belirti icinde erken degil mi.var mi icinizde transfer sonrasi bel ağrısi yasayan?
Belirti için bencede erken zaten herkeste belirti olucak diye birşey yok canım ınsallh bebişin sıkı tutulmuştur annesine sitres ypma belirti arama

Merhaba bende 12 martta dondurulmus tedavisi ile transfer yapıldı.test günüm 22 mart. 3 tane blast embrıyo konuldu. 2si iyi kalite 1i orta kalite. Hepimiz için hayırlısı olsun.

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar...13 Mart'ta dondurulmuş embriyo transferim oldu benimde..bu dinlenme sürecini sizler nasıl geçiriyorsunuz acaba? birde yan yatmak , yüz üstü yatmak vs. doktorunuz bu konuda bir uyarıda bulundu mu ?

merhaba arkadaşlar...13 Mart'ta dondurulmuş embriyo transferim oldu benimde..bu dinlenme sürecini sizler nasıl geçiriyorsunuz acaba? birde yan yatmak , yüz üstü yatmak vs. doktorunuz bu konuda bir uyarıda bulundu mu ?
Bana 1-2 gün dinlendikten sonra normal hayatıma devam etmem önerildi. Ev içinde tabii. Ev işi, temizlik yapmamam gerektiği, ağır kaldırmamam, yukarılara uzanmamam, az tuzlu yemem, kabız olmaktan kaçınacak şekilde beslenmem önerildi. Yatma pozisyonu ile ilgili bişey denmedi.

Canım ben 5 kez yaptırdım bence olacak olan her türlü oluyor. Transferden sonra 2 saat yatıp hıc kalmadıgım da oldu sonuc olarak negatıftı
15 dakıka yatıp kalktım ertesi gün yola cıktogım da oldu sonucu pozıtıftı.
Benim doktorum sureklı yatma taraftarı degil kan dolasımı olması da lazım vücutta.

Umudum. Nasilsin kaçıncı günün
Sağolasın canım daha iyiyim . Ağrılarım azaldı ,ailem yanıma geldi en azından moral olarak da daha iyiyim . Bugün 10. Günüm .çok az kaldı Pazartesi test günüm . Tamamen rabbime teslim oldum hayırla olsun inşallah . Açıkçası hiç bir belirti de yok . Bakalım hayırlısı . Sen nasılsın ?

Ayy hadi hayırlısı bende rahim duvarı için tedaviye başladım 27 MARTTA transfer günüm heycanla bekliyorum senin kac transferdi kaçıncı gündü ıyi olmana sevindim

Bi kan versene canım, belli olur artık

Transfer gününüz günler öncesinden nasıl belirleniyor kızlar? Doktorum bana hiçbir şey söylemedi.

Transfer gününüz günler öncesinden nasıl belirleniyor kızlar? Doktorum bana hiçbir şey söylemedi.
Canim ben sordum doktoruma daha önce ilk transferimde dondurulmus tu rahim duvarı hazrligi yapmıştık oyuzden rahim duvarın kalinlasmasinda sıkıntı olmadığını gördük oyuzden iki ara kontrolüm var sadece pazartesi kontrolünden sonra ilaç dozunu artiricaklar ilk transferimde günüm b3lki değildi çünkü rahim duvarının nasil tepki vereceğini onlarda bilmiyordu

O zaman benim Cuma günkü kontrolümde bir şeyler belli olur herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…