Belirti için bencede erken zaten herkeste belirti olucak diye birşey yok canım ınsallh bebişin sıkı tutulmuştur annesine sitres ypma belirti aramaMerhabalar iyi aksamlar herkese.benimde iki gun önce transferim oldu kızlar.blastokist transferi oldu.bugün hep belim agriyo neden bilemedim.belirti icinde erken degil mi.var mi icinizde transfer sonrasi bel ağrısi yasayan?
Umudum. Nasilsin kaçıncı gününBazı durumlarda embriyo bölünebiliyor diye duymuştum . Tek konulsa bile düşük de olsa ikiz olma ihtimali var . Bana da öyle geldi değerin sanki ikiz gibi . İnşallah sağlıkla kucağına alırsın
Bana 1-2 gün dinlendikten sonra normal hayatıma devam etmem önerildi. Ev içinde tabii. Ev işi, temizlik yapmamam gerektiği, ağır kaldırmamam, yukarılara uzanmamam, az tuzlu yemem, kabız olmaktan kaçınacak şekilde beslenmem önerildi. Yatma pozisyonu ile ilgili bişey denmedi.merhaba arkadaşlar...13 Mart'ta dondurulmuş embriyo transferim oldu benimde..bu dinlenme sürecini sizler nasıl geçiriyorsunuz acaba? birde yan yatmak , yüz üstü yatmak vs. doktorunuz bu konuda bir uyarıda bulundu mu ?
Canım ben 5 kez yaptırdım bence olacak olan her türlü oluyor. Transferden sonra 2 saat yatıp hıc kalmadıgım da oldu sonuc olarak negatıftımerhaba arkadaşlar...13 Mart'ta dondurulmuş embriyo transferim oldu benimde..bu dinlenme sürecini sizler nasıl geçiriyorsunuz acaba? birde yan yatmak , yüz üstü yatmak vs. doktorunuz bu konuda bir uyarıda bulundu mu ?
Sağolasın canım daha iyiyim . Ağrılarım azaldı ,ailem yanıma geldi en azından moral olarak da daha iyiyim . Bugün 10. Günüm .çok az kaldı Pazartesi test günüm . Tamamen rabbime teslim oldum hayırla olsun inşallah . Açıkçası hiç bir belirti de yok . Bakalım hayırlısı . Sen nasılsın ?Umudum. Nasilsin kaçıncı günün
Ayy hadi hayırlısı bende rahim duvarı için tedaviye başladım 27 MARTTA transfer günüm heycanla bekliyorum senin kac transferdi kaçıncı gündü ıyi olmana sevindimSağolasın canım daha iyiyim . Ağrılarım azaldı ,ailem yanıma geldi en azından moral olarak da daha iyiyim . Bugün 10. Günüm .çok az kaldı Pazartesi test günüm . Tamamen rabbime teslim oldum hayırla olsun inşallah . Açıkçası hiç bir belirti de yok . Bakalım hayırlısı . Sen nasılsın ?
Bi kan versene canım, belli olur artıkSağolasın canım daha iyiyim . Ağrılarım azaldı ,ailem yanıma geldi en azından moral olarak da daha iyiyim . Bugün 10. Günüm .çok az kaldı Pazartesi test günüm . Tamamen rabbime teslim oldum hayırla olsun inşallah . Açıkçası hiç bir belirti de yok . Bakalım hayırlısı . Sen nasılsın ?
Bir tane transfer edildi 3. Gün embriyo suAyy hadi hayırlısı bende rahim duvarı için tedaviye başladım 27 MARTTA transfer günüm heycanla bekliyorum senin kac transferdi kaçıncı gündü ıyi olmana sevindim
Günü gelsin en azından ailemle iyi vakit geçireyim . Yarın gidiyorlar çünküBi kan versene canım, belli olur artık
Aslında en iyisi dediğin gibi gününü beklemekGünü gelsin en azından ailemle iyi vakit geçireyim . Yarın gidiyorlar çünkü
Benimde 27 martBenimde transfer günüm 28 mart dualarınızı bekliyorum kızlar
Canim ben sordum doktoruma daha önce ilk transferimde dondurulmus tu rahim duvarı hazrligi yapmıştık oyuzden rahim duvarın kalinlasmasinda sıkıntı olmadığını gördük oyuzden iki ara kontrolüm var sadece pazartesi kontrolünden sonra ilaç dozunu artiricaklar ilk transferimde günüm b3lki değildi çünkü rahim duvarının nasil tepki vereceğini onlarda bilmiyorduTransfer gününüz günler öncesinden nasıl belirleniyor kızlar? Doktorum bana hiçbir şey söylemedi.
Canim ben sordum doktoruma daha önce ilk transferimde dondurulmus tu rahim duvarı hazrligi yapmıştık oyuzden rahim duvarın kalinlasmasinda sıkıntı olmadığını gördük oyuzden iki ara kontrolüm var sadece pazartesi kontrolünden sonra ilaç dozunu artiricaklar ilk transferimde günüm b3lki değildi çünkü rahim duvarının nasil tepki vereceğini onlarda bilmiyordu
Ilk kontrollü evet benim ilk transferde ilk kontrolünde 6mm di ikinci kontrolde 9 du sonra 4 gün geçti oyle transferim olmustuO zaman benim Cuma günkü kontrolümde bir şeyler belli olur herhalde.
Şimdi hangi ilaçları kullanıyorsunuz rahim duvarı hazırlığın icinO zaman benim Cuma günkü kontrolümde bir şeyler belli olur herhalde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?