- 3 Nisan 2018
- 1.654
- 1.676
- 83
Ilk kontrollü evet benim ilk transferde ilk kontrolünde 6mm di ikinci kontrolde 9 du sonra 4 gün geçti oyle transferim olmustu
Şimdi hangi ilaçları kullanıyorsunuz rahim duvarı hazırlığın icin
Hayırlı olsun öncelikle tedaviniz...bana da 11 martta dondurulmuş 5.gün embriyosu trasfer edildi..21 mart test günüm 4. Denemem benim çok çok korkuyorum hafif adet ağrılarım başladı duanıza iyi biyşler söylemenize ihtiyacım var arkadaşlarBir tane transfer edildi 3. Gün embriyo su
Bende estrofem ve lucrin kullandım kalınlık için birde hergün nar yedim..Sadece estrofem kullanıyorum. Bir de folik asit verdi doktor.
Bende estrofem ve lucrin kullandım kalınlık için birde hergün nar yedim..
Kaç gün oldu trasferinize acaba erken yapsam çıkarmı??3 günlük iğne kaldı elimde bilemedim gününü bekleyim iğneleri mi alsam yoksa erkenden test miGünü gelsin en azından ailemle iyi vakit geçireyim . Yarın gidiyorlar çünkü
Merhaba :) Öncelikle hayırlı olsun, inşallah olumlu sonuç alırsınız. Rabbim gönlünüze göre versin. Narın işe yaradığını ben de okumuştum ama bazı kişiler de hiçbir faydasını görmemiş.
Kaç gün oldu trasferinize acaba erken yapsam çıkarmı??3 günlük iğne kaldı elimde bilemedim gününü bekleyim iğneleri mi alsam yoksa erkenden test mi
Kaç gün oldu trasferinize acaba erken yapsam çıkarmı??3 günlük iğne kaldı elimde bilemedim gününü bekleyim iğneleri mi alsam yoksa erkenden test mi
İnşşş allahın hepimize hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin...çok zor yollardan geçiyoruz...rahim kalınlığı konusunda hiç sıkıntı çekmedim nar faydası oldu mu bilmiyorum ama zararı yok sonuçta...mevsimi geçiyo ama o sıkıntıKaç gün oldu trasferinize acaba erken yapsam çıkarmı??3 günlük iğne kaldı elimde bilemedim gününü bekleyim iğneleri mi alsam yoksa erkenden test mi
İnşşş allahın hepimize hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin...çok zor yollardan geçiyoruz...rahim kalınlığı konusunda hiç sıkıntı çekmedim nar faydası oldu mu bilmiyorum ama zararı yok sonuçta...mevsimi geçiyo ama o sıkıntı
11. Gün ü m yarın ama ben hep gününü bekleme taraftarıyım . Acabalar ı düşünmektens e gününde yaparım varsa var yoksa yok .bence sizler de gününüzü bekleyin .Kaç gün oldu trasferinize acaba erken yapsam çıkarmı??3 günlük iğne kaldı elimde bilemedim gününü bekleyim iğneleri mi alsam yoksa erkenden test mi
Canim stres yapma adet agrisi gibi tutunma belirtileri oluyor benim ilkdenememde olmuştu ınsallh tutunmustur bebisin seninledir ınsallh allahın izniyleHayırlı olsun öncelikle tedaviniz...bana da 11 martta dondurulmuş 5.gün embriyosu trasfer edildi..21 mart test günüm 4. Denemem benim çok çok korkuyorum hafif adet ağrılarım başladı duanıza iyi biyşler söylemenize ihtiyacım var arkadaşlar
Bende estrofem folik asit coraspirin simdik progestan verildi mi sizeSadece estrofem kullanıyorum. Bir de folik asit verdi doktor.
Insallh canım insallhAnladım canım, teşekkür ederim :) İnşallah rahim kalınlaşmasıyla ilgili problem yaşamam.
İnşşş allahın hepimize hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin...çok zor yollardan geçiyoruz...rahim kalınlığı konusunda hiç sıkıntı çekmedim nar faydası oldu mu bilmiyorum ama zararı yok sonuçta...mevsimi geçiyo amaKaç gün oldu trasferinize acaba erken yapsam çıkarmı??3 günlük iğne kaldı elimde bilemedim gününü bekleyim iğneleri mi alsam yoksa erkenden test mi
Aminnn çok sağolunCanim stres yapma adet agrisi gibi tutunma belirtileri oluyor benim ilkdenememde olmuştu ınsallh tutunmustur bebisin seninledir ınsallh allahın izniyle
Bende estrofem folik asit coraspirin simdik progestan verildi mi size
3. Gün embriyosu canm 2 tane transfer olacak inşallah dilediğimiz gibi olur herşeyBenimde 27 martkaçıncı gun embriyosu kac tane transfer olacak canim
Amin insallh3. Gün embriyosu canm 2 tane transfer olacak inşallah dilediğimiz gibi olur herşey
Canim belirti olması gerekmiyor ki herkesde farklı bide daha erken belirti içinde kötü düşünme kac embrio transfer edildi bide kaçıncı gunKizlarr benimde transfer günü hariç 4. Günüm bugün.ama hic belirti yok tutmadi mi acaba
5.gun embriyosu canim tek embriyo konuldu.insallah tutunmustur beklemekte en zoruymusCanim belirti olması gerekmiyor ki herkesde farklı bide daha erken belirti içinde kötü düşünme kac embrio transfer edildi bide kaçıncı gun
Evet canım beklemek en zoru hayırlısı olsun güzel haberlerini b3kliyoruz5.gun embriyosu canim tek embriyo konuldu.insallah tutunmustur beklemekte en zoruymus8.gun test yaptircam bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?