2019 Mart'ta Dondurulmuş Embriyo Transfer Tedavisine Başlayanlar Gelin Beraber Başlayalım

Günaydın kızlar. Nasılsınız? Ben grip olmuşum, bu durum transferin ertelenmesine sebep olur mu?

Kizlar canim cok sikkin . Zaten tup bebek isi cok stresli birde kayinvalidemle sorun yaşıyorum . Aynı evde yaşamak gerçekten zor . Geçen sefer ki süreçte kendi evimdeydim kafama rahattı bu sefer bilmiyorum ama bu stresle zor olur

Canım evde tek kalmayım diye mi kayınvalidendesin
Öyleyse kayınvaliden sana gelsin
İnsan yine kendi evinde daha rahat ediyo
Hiç bişi senden önemli değil
Rahat olmaya çalış
Stres çok önemli
İnş güzel sonuçlar alırsın canım

Hayır canım olmaz günaydın bende rahim duvarı için ilk kontrole gidiyorum

Hadi hayırlısı bakalım. Bize de haber ver

Hiçbir şey senden önemli değil. Kimseyi takma kafana. Kendini düşün sadece. Yaşadığımız süreç öyle kolay değil. O yüzden stresten uzak durmalısın. Problem neyse karşı tarafla paylaşmalısın. Koca koca insanlar da biraz anlayış göstersin yahu.

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım.rabbim hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın.benimde 14 ünde transferim yapıldı benim 3. denemem..ilkinde kimyasal gebelik olmuştu.2.gebelik oluşma.ben sizlere birşey sormak istiyorum ben ilkinde jel kullanıyordum damar belirginliği göğüste hassasiyet kabızlık ve lekelenme olmuştu kimyasal gebelikle sonuçlandı.2 sinde hiç birşey olmadı hiç bir belirti de olmadı ve negatif oldu.bunda 3 günüm ama herhangi belirti yok.her hamilelikte aynı belirtiler yaşanır mı

Bence bir belirti aramayın . Kullandığımız ilaçlar da etkiliyor çünkü vücudu . Transferiniz hayırlı olsun bu arada

Yok canım. 3 senedir birlikte yaşıyoruz ama artık tahammülüm kalmadı . Cok fena . Allahtan eşim benim savunuyor hep ama takmıyor yapacağından geri kalmıyor .

Günaydın kızlar. Nasılsınız? Ben grip olmuşum, bu durum transferin ertelenmesine sebep olur mu?
Geçmiş olsun canım . Çok şükür iyiyim . Bugün test günüm çok korkuyorum sonuçtan . Eşimi bekliyorum kan vermeye gitmek için . Rabbim hayırlı ise nasip etsin . Sınava girecek çocuklar gibi karnıma ağrılar giriyor sabahtan beri . Rabbim hayırlı ise korktuğumuza uğratmasın

Elimde degil canım gerçekten . Kadın beni deli ediyor . Kaç defa konuştum anlattım ama yok hep kendi bildiğini yapıyor . Cahil insan laftan anlamıyor

Ben de tam onu sormuştum :) Rabbim hakkında hayırlısını versin. İnşallah müjdeli bir haber verirsin bize

Hakkında hayırlısı canım . Inşallah bize güzel haberler verirsin

Elimde degil canım gerçekten . Kadın beni deli ediyor . Kaç defa konuştum anlattım ama yok hep kendi bildiğini yapıyor . Cahil insan laftan anlamıyor

Allah yardımcın olsun. Neden böyle bazı insanlar, gerçekten anlamıyorum. Yaşını başını almış, görmüş geçirmiş ama anlayış sıfır.

Kızlar ben bu ay adetimle tedaviye başlayacaktım ama stresten gecikti adetim bekliyorum ya olmuyorum acaba hastaneyi falan arasam söktürücü verirler mi ki var mı Bi bilginiz

Kızlar ben bu ay adetimle tedaviye başlayacaktım ama stresten gecikti adetim bekliyorum ya olmuyorum acaba hastaneyi falan arasam söktürücü verirler mi ki var mı Bi bilginiz

Ben de 2 ay öyle olmuştum. Doktorum ilkinde tarlusal verdi. Diğerinde de ben alıp kullanmıştım. Bir ara, sor istersen.

merhaba arkadaşlar benimde 13 ünde transferim yapıldı. bugün 5. gün. beklemede olan ya da tedaviye başlayacak anne adaylarına hayırlı olsun allah dualarımızı kabul etsin. benim karnımda bi şişlik ve su şeklinde akıntım var. progestan fitil folik asit ve coraspin kullanıyorum sadece.

Merhaha canım aynı gün transfer olmuşşuz..senin ilk mi? benim ikinci bu, dondurulmuş 2 tane transfer edildi..ilkinde dayanamamış erken gebelik testi yapmıştım şimdi 5 gün daha nasıl beklicem bilmiyorumm :) galiba yine merakıma yenik düşücem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…