Naptın canım test sonucunu aldnmi heycanla merakla bekliyoruz seni ınsallh güzel sonuçlarla gelirsinde bizide sevindirirsinGeçmiş olsun canım . Çok şükür iyiyim . Bugün test günümçok korkuyorum sonuçtan . Eşimi bekliyorum kan vermeye gitmek için . Rabbim hayırlı ise nasip etsin . Sınava girecek çocuklar gibi karnıma ağrılar giriyor sabahtan beri . Rabbim hayırlı ise korktuğumuza uğratmasın
Tamam canım arayım ben o zaman çok teşekkür ederimBen de 2 ay öyle olmuştum. Doktorum ilkinde tarlusal verdi. Diğerinde de ben alıp kullanmıştım. Bir ara, sor istersen.
Allah yardımcın olsun. Neden böyle bazı insanlar, gerçekten anlamıyorum. Yaşını başını almış, görmüş geçirmiş ama anlayış sıfır.
Aslında kv böyle değildi önceden . Eşi öldü mal mülk kaldı kadın evrim geçirdi resmen yaa
Merhaha canım aynı gün transfer olmuşşuz..senin ilk mi? benim ikinci bu, dondurulmuş 2 tane transfer edildi..ilkinde dayanamamış erken gebelik testi yapmıştım şimdi 5 gün daha nasıl beklicem bilmiyorumm :) galiba yine merakıma yenik düşücem..
[/QUOT
aa aynı gün mü sizinde. benimde bu ikinci deneme. dondurulmuş 3. gün embriyosu. 1 tane transfer edildi. bende merak ediyorum ama daha erken çıkmaz diye hiç test de yapmadım. benim pazartesi test günüm sizin benden daha önce belli olucak sanırım. hayırlı güzel haberler alalım inşallah.
Kan verdim dört buçukta sonuç alacağımNaptın canım test sonucunu aldnmi heycanla merakla bekliyoruz seni ınsallh güzel sonuçlarla gelirsinde bizide sevindirirsin
Kan verdim dört buçukta sonuç alacağım
Hadi bakalm 20 dakka kaldiKan verdim dört buçukta sonuç alacağım
Hadi bakalm 20 dakka kaldi
Evet aldım sonucum yine negatif . İnşallah sizler in pozitif olur . Hayırlısı dedim hep , hayırlı değilmiş demek ki .
Konuyu takipteyimÖncelikle Merhaba, allahim Hamile olan herkese saglicakla kucagina almayi nasip etsin, ve evlat sahibi olmak isteyen herkese en kisa zamanda Hamile kalip hayirli Evlat sahibi olmayi nasip etsin saglicakla,
Bide birsey sormak istiyorum, aramizda hic oturarak namaz kilan oldumu? Daha yeni bir kac aydir Namaz kiliyorum, Tüp bebek transferden sonrada ara vermek istemiyorum, ama biliyorsunuz insan hic egilmek istemiyor, evet eminimki hersey olacagina varir ama hem namazimi kilmak istiyorum, hemde kan testine kadar icim rahat etsin diye oturarak namaz kilmak istiyorum, internetde arastirdim ama aklima takilan sorular var onu sormak istiyorum
Çok üzüldüm canim hakkında hayirli olsunEvet aldım sonucum yine negatif . İnşallah sizler in pozitif olur . Hayırlısı dedim hep , hayırlı değilmiş demek ki .
Rabbim doğru zamanı bilir Canım kimsenin kucağını boş bırakmaz üzülme yıpratma kendini piskoloji çok önemli tekrar denersin inşallah bir dahaki sefere olumlu sonucu alırsın moralini Yüksel tutmaya çalış tüp bebek zorlu bi süreç hepimiz her olasılığı düşünmeliyiz yılmadan devamEvet aldım sonucum yine negatif . İnşallah sizler in pozitif olur . Hayırlısı dedim hep , hayırlı değilmiş demek ki .
Bende çok üzüldüm ama moralinizi bozmayın. daha vakti varmış hayırlısı böyleymiş demekki öyle düşünün.Evet aldım sonucum yine negatif . İnşallah sizler in pozitif olur . Hayırlısı dedim hep , hayırlı değilmiş demek ki .
Amin aminnn,Arkadasim ben transferden sonra ilk 7gun hic kilamadim, ama yedi gunden sonra oturarak kilmaya basladim. Allah niyetini de gonlunu de biliyor,oturarak kilmanin gosterildigi videolar var onlara.bakip ogrenebilirsin. Vajinal fitil bende kullaniyorum, bu tur ilac kullaniminda onerilen her namaz icin tekrar abdest almak. Ilactan dolayi her namazda abdesttini tazele canim. Allahim kabul etsinÖncelikle Merhaba, allahim Hamile olan herkese saglicakla kucagina almayi nasip etsin, ve evlat sahibi olmak isteyen herkese en kisa zamanda Hamile kalip hayirli Evlat sahibi olmayi nasip etsin saglicakla,
Bide birsey sormak istiyorum, aramizda hic oturarak namaz kilan oldumu? Daha yeni bir kac aydir Namaz kiliyorum, Tüp bebek transferden sonrada ara vermek istemiyorum, ama biliyorsunuz insan hic egilmek istemiyor, evet eminimki hersey olacagina varir ama hem namazimi kilmak istiyorum, hemde kan testine kadar icim rahat etsin diye oturarak namaz kilmak istiyorum, internetde arastirdim ama aklima takilan sorular var onu sormak istiyorum
Öncelikle Merhaba, allahim Hamile olan herkese saglicakla kucagina almayi nasip etsin, ve evlat sahibi olmak isteyen herkese en kisa zamanda Hamile kalip hayirli Evlat sahibi olmayi nasip etsin saglicakla,
Zaten calistigim icin, ancak eve gittigimde namaz kilabiliyorum, onlarida Farzini kilip sonra yatsi namazimi tümden kiliyorum, yani Abdest almak zor gelmez, zaten bende fitil kullanmaliyim cok akinti oldugundan sürekli tazelemeliyim farkindayim, bende sanirim transferden sonra 5-6 gün kilamam belki ama sonra basliyacagim insallah, Bilgi icin tesekürlerAmin aminnn,Arkadasim ben transferden sonra ilk 7gun hic kilamadim, ama yedi gunden sonra oturarak kilmaya basladim. Allah niyetini de gonlunu de biliyor,oturarak kilmanin gosterildigi videolar var onlara.bakip ogrenebilirsin. Vajinal fitil bende kullaniyorum, bu tur ilac kullaniminda onerilen her namaz icin tekrar abdest almak. Ilactan dolayi her namazda abdesttini tazele canim. Allahim kabul etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?