2019 Mart'ta Dondurulmuş Embriyo Transfer Tedavisine Başlayanlar Gelin Beraber Başlayalım

Naptın canım test sonucunu aldnmi heycanla merakla bekliyoruz seni ınsallh güzel sonuçlarla gelirsinde bizide sevindirirsin

Evet aldım sonucum yine negatif . İnşallah sizler in pozitif olur . Hayırlısı dedim hep , hayırlı değilmiş demek ki .

Yaa Üzüldüm senin adına. İnşallah en hayırlı zamanda nasip olur hepimize.

Öncelikle Merhaba, allahim Hamile olan herkese saglicakla kucagina almayi nasip etsin, ve evlat sahibi olmak isteyen herkese en kisa zamanda Hamile kalip hayirli Evlat sahibi olmayi nasip etsin saglicakla,

Bide birsey sormak istiyorum, aramizda hic oturarak namaz kilan oldumu? Daha yeni bir kac aydir Namaz kiliyorum, Tüp bebek transferden sonrada ara vermek istemiyorum, ama biliyorsunuz insan hic egilmek istemiyor, evet eminimki hersey olacagina varir ama hem namazimi kilmak istiyorum, hemde kan testine kadar icim rahat etsin diye oturarak namaz kilmak istiyorum, internetde arastirdim ama aklima takilan sorular var onu sormak istiyorum

Öncelikle Merhaba, allahim Hamile olan herkese saglicakla kucagina almayi nasip etsin, ve evlat sahibi olmak isteyen herkese en kisa zamanda Hamile kalip hayirli Evlat sahibi olmayi nasip etsin saglicakla,

Bide birsey sormak istiyorum, aramizda hic oturarak namaz kilan oldumu? Daha yeni bir kac aydir Namaz kiliyorum, Tüp bebek transferden sonrada ara vermek istemiyorum, ama biliyorsunuz insan hic egilmek istemiyor, evet eminimki hersey olacagina varir ama hem namazimi kilmak istiyorum, hemde kan testine kadar icim rahat etsin diye oturarak namaz kilmak istiyorum, internetde arastirdim ama aklima takilan sorular var onu sormak istiyorum

Konuyu takipteyim
Ben de namaza başlamak istiyorum ama dediğin gibi insan ayakkabısını giyerken bile tereddüt ediyo eğilirken
Birde vajinal jel abdest bozmuyor değil mi

Evet aldım sonucum yine negatif . İnşallah sizler in pozitif olur . Hayırlısı dedim hep , hayırlı değilmiş demek ki .
Rabbim doğru zamanı bilir Canım kimsenin kucağını boş bırakmaz üzülme yıpratma kendini piskoloji çok önemli tekrar denersin inşallah bir dahaki sefere olumlu sonucu alırsın moralini Yüksel tutmaya çalış tüp bebek zorlu bi süreç hepimiz her olasılığı düşünmeliyiz yılmadan devam

Bende çok üzüldüm ama moralinizi bozmayın. daha vakti varmış hayırlısı böyleymiş demekki öyle düşünün.

Amin aminnn,Arkadasim ben transferden sonra ilk 7gun hic kilamadim, ama yedi gunden sonra oturarak kilmaya basladim. Allah niyetini de gonlunu de biliyor,oturarak kilmanin gosterildigi videolar var onlara.bakip ogrenebilirsin. Vajinal fitil bende kullaniyorum, bu tur ilac kullaniminda onerilen her namaz icin tekrar abdest almak. Ilactan dolayi her namazda abdesttini tazele canim. Allahim kabul etsin

Henüz transfer olmadım ama ben de merak ediyorum bu konuyu. Bakalım, nasıl cevaplar gelecek?

Zaten calistigim icin, ancak eve gittigimde namaz kilabiliyorum, onlarida Farzini kilip sonra yatsi namazimi tümden kiliyorum, yani Abdest almak zor gelmez, zaten bende fitil kullanmaliyim cok akinti oldugundan sürekli tazelemeliyim farkindayim, bende sanirim transferden sonra 5-6 gün kilamam belki ama sonra basliyacagim insallah, Bilgi icin tesekürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…