2019 Mart'ta Dondurulmuş Embriyo Transfer Tedavisine Başlayanlar Gelin Beraber Başlayalım

Aynen öyle . Hakkımızda hayırlısı . Dua edin bana . Çok bunaltıyor benim ama katlanmak zorundayım en azından biraz daha şartlar öyle malesef.

Herkesin derdi farklı işte. İnşallah hayırla atlatırsın bu sıkıntıyı da. Rabbim mutlulukla sonuçlandırsın, emeklerin boşa çıkmaz inşallah.

Merhaba bayanlar benimde ilk denemem negatif çıktı hiç bir olumsuzluk yoktu . Canım çok sıkkın . Rabbim daha iyi bilir tabi ama çok ümitlendirildik . 2.tedaviye başlıcam ama moral sıfır . Sizler nasılsınız

Benim de ilk denemem olacak. Transfer günü henüz belli değil, Cuma günü kontrolüm var. Hakkınızda hayırlısı olsun. Allah hepimizin gönlüne göre versin. Bu süreçte şunu anladım ki güçlü kalmak çok çok zor.

Canim sıkma canını allh büyüktür elbet olacak ilki olmadi diye hiç olmıycak diye birşey yok kaçıncı gün embriosuydu kaç transfer yaptılar herseyde var bir hayır daha iyisi olucaktir üzülme pes etmek yok burda ne savaşçılar var ınsallh en kısa zamnda olur

Canım 3.gün embriyosuydu çift embriyo transferi yapıldı . Güzel düzgün bir merkezede gittik . Doğru diyorsun ne savaşçılar var pes etmek Yok ama bu morallede 2.tedavim nasıl olacak hiç bilmiyorum

Teşekkür ediyorum canım Rabbim hayırlısıyla hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize . Çok zor bir süreçmiş .

Canım 3.gün embriyosuydu çift embriyo transferi yapıldı . Güzel düzgün bir merkezede gittik . Doğru diyorsun ne savaşçılar var pes etmek Yok ama bu morallede 2.tedavim nasıl olacak hiç bilmiyorum
Olucak canım ben ikizlerimi kaybettim ilk tup bebek denememde 6 ay geçti şimdi dondurulmuslarim var onlar için başladım durmak yok yola devam olana kadar

Olucak canım ben ikizlerimi kaybettim ilk tup bebek denememde 6 ay geçti şimdi dondurulmuslarim var onlar için başladım durmak yok yola devam olana kadar
güçlü olmak zorundayiz sakin pes etme rabbim büyük olucak kendini toparla ve tekrar başla biliyorum zor bir süreç ben 9 senedir savaşıyorum ve ilk tup bebek denememde 8 haftalik kaybettim ama şimdi halen devam pes etmedim bu yolda bu savasta oyuzden güçlü ol

Ben bu aralar kendimi çok yorgun ve bitkin hissediyorum. Sıkıldım. Beklemekten, hayal etmekten, umudumu yitirmemeye çalışmaktan sıkıldım. Bir an önce ne olacaksa olsun. Kaç aydır tedavi sonlansın artık diye uğraşıyorum ama olmuyor. Ha bugün ha yarın derken 3 ay geçti.

Sabırlı ol canım geç olsun güzel olsun yeterki olsun demi

Yorucu ve stresli bir süreç canım bak ben bugün kontrolden geldim rahim duvarı iyi dedi biraz daha destek verelim dedi estrofem 7 ye cikti ilaç kullanmaktan midem ağrıyor geceleri uymuyorum sancidan ama napican birşeyler istiyorsak güçlü olmak zorundayız

Senin de kontrolün Cuma günü değil mi? İnşallah ikimiz de güzel haberler alırız. Güçlü olmak zorundayız ama bizim de gücümüzün bittiği zamanlar oluyor. Bazen bunu söylemekten çekinsek de yorgun düşüyoruz. Mesela ben bazen yaşadığım her şeyi olduğu gibi bırakıp devam etmek istemiyorum daha fazla. Bıktım sanki. Ne bileyim, heyecanım yok sanırım.

Evet canım cuma son kontrolüm insallh ınsallh güzel haberleri aliriz sıkma canını allh büyük haklisin tabiki zor çok zor süreçten geçiyoruz gücümüz kalmıyor bazen vazgeçme noktasına geliyoruz ama en güzel şeyler gec olurmuş bizde çok güzel birşey istiyoruz rabbimden değmezmi yoruldulsakda tükensekde bitsekde bence değer yeniden yeniden savaşmaya herşeye deger

Muhtemelen özeller de aynı şeyi yapıyordur . Embriyoları çözdürüp hangisi kaliteli ise veya kaç tanesi kaliteli ise o şekilde transfer gerçekleşiyordur. O yüzden öyle demişlerdir
merhaba bende boyle düsünmüstüm
bugun transferin 5 .günü embriyog geldi transfer öncesi sordum yok dedi 1 tane en iyi olani cözdürdük saglamdi iyiydi onu transfer edecegiz dedi bahceci Ankara kliginde tedavideyim

merhaba bende boyle düsünmüstüm
bugun transferin 5 .günü embriyog geldi transfer öncesi sordum yok dedi 1 tane en iyi olani cözdürdük saglamdi iyiydi onu transfer edecegiz dedi bahceci Ankara kliginde tedavideyim

Peki ya diğerleri ne oluyormuş?

Peki ya diğerleri ne oluyormuş?
Kalanlari biz saklanması icin ayri bi ucret odedik onu da anlamadımda zaten donmus haldeydi tekrar dondurulmasi icin 1900 lira verdim
5 yil saklaniyor sonra yine iznimizle günü uzatiyorlar yillik bakim parasi 550 galiba böyle canim
ama bazi yerler hepsini cözdürüyormus transfer günü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…