2019 Mart'ta Dondurulmuş Embriyo Transfer Tedavisine Başlayanlar Gelin Beraber Başlayalım

Benimde perşembe günü transferim gerçekleşicek. Donmuş embryo ile. Çok heycanlıyım ilaçlarımı kullanıyorum rahim duvarı kalınlığı herşey normal bakalım hayırlısı:)

Biz de 1700 lira verdik saklasınlar diye. Söylediğin gibi 5 yıl saklayacaklar. Her yıl için de 300 lira ödeyeceğiz. Ama benim anlamadığım şey şu; en iyi halde olan çözdürülüp transfer ediliyorsa diğerlerinin kalitesi düşük demektir anlamına mı geliyor?

Benimde perşembe günü transferim gerçekleşicek. Donmuş embryo ile. Çok heycanlıyım ilaçlarımı kullanıyorum rahim duvarı kalınlığı herşey normal bakalım hayırlısı:)

Hayırlısı olsun :) Rahim kalınlığınız ne kadar? Hangi ilaçları kullanıyorsunuz bu süreçte?

opuda daha heycanliydim
transferim sıkısık olmam dısında hersey iyiydi cok icdim sanirim suyu dolastim hasyanede dr bile dedi cok sıkısmıssîn diye 10 dk ancak sürdü harikaydi insallah sonucta hayirlisiyla olur

Kızlar bende şunu merak ediyorum biz raporluyuz dondurma için ücret istemediler doktor 2. Adete sarkıttı transferi dinlenmeye aldı rahmi. Şimdi bu adetimle başlicak transfer hazırlıkları çözdürürken mi vericem tekrardan ücret yoksa saklanırken mi?

Hayırlısı olsun :) Rahim kalınlığınız ne kadar? Hangi ilaçları kullanıyorsunuz bu süreçte?
Çok teşekkürler. 8.6 dı en son muayene olduğumda. Estrofem günde 3 defa. 4 günlük bir antibotik tedavisi birde 4 gündür prednol içiyorum. Günde 2 defa da crinone jel kullanıyorum ilaçlar bu ara çok:)

Siz saklanmasını istemiş miydiniz? Genelde fiyat bilgisi alırken bu konuda da bilgi veriyorlar, saklamak isteyip istemediğinizi soruyorlar.

opuda daha heycanliydim
transferim sıkısık olmam dısında hersey iyiydi cok icdim sanirim suyu dolastim hasyanede dr bile dedi cok sıkısmıssîn diye 10 dk ancak sürdü harikaydi insallah sonucta hayirlisiyla olur
Perşembe günü benimde tramsferiö
Siz saklanmasını istemiş miydiniz? Genelde fiyat bilgisi alırken bu konuda da bilgi veriyorlar, saklayı

Rahim kalınlığı için sadece estrofem mi kullandın?
Evet günde 3 defa. Diğer ilaçlara yeni başladım

Siz saklanmasını istemiş miydiniz? Genelde fiyat bilgisi alırken bu konuda da bilgi veriyorlar, saklamak isteyip istemediğinizi soruyorlar.
Biz bütün ödemeleri yaptık saklanma için kimse bşy demedi iki ay sonra transfer dendi sadece 5 tane en iyi kalite donduruldu ama hiç bşy demediler

Biz bütün ödemeleri yaptık saklanma için kimse bşy demedi iki ay sonra transfer dendi sadece 5 tane en iyi kalite donduruldu ama hiç bşy demediler
taransfer gunu soruyorlar canim kalanlari dondurmak ister misiniz diye
bize fiyat bilgisi verirken oyle yaptilar anlattilar herseyi

Allah Allah. Bence gittiğinizde bir görüşün. 2 tane transfer edilse bile kalan 3 tanesi saklanabilir. Embriyoların saklanması için ayrı ödeniyor ücret.

Allah Allah. Bence gittiğinizde bir görüşün. 2 tane transfer edilse bile kalan 3 tanesi saklanabilir. Embriyoların saklanması için ayrı ödeniyor ücret.
1tane kalsa bile soruyorlar canim diger merkezleri bilmem ama benim gittigim merkezde 1 tanede olsa 30 tanede embriyo olsa 1900 aliyorlar kalanlari dondurmak icin
ilk gorusmede anlattilar zaten
transfer günüde sordular

taransfer gunu soruyorlar canim kalanlari dondurmak ister misiniz diye
bize fiyat bilgisi verirken oyle yaptilar anlattilar herseyi

Bize de daha yumurtalar toplanmadan sorulmuştu. Herkesin sistemi farklı anlaşılan.

1tane kalsa bile soruyorlar canim diger merkezleri bilmem ama benim gittigim merkezde 1 tanede olsa 30 tanede embriyo olsa 1900 aliyorlar kalanlari dondurmak icin
ilk gorusmede anlattilar zaten
transfer günüde sordular

Sonraki seneler için ne kadar ödeyeceksiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…