- 22 Şubat 2016
- 948
- 1.035
- 113
Kalanlari biz saklanması icin ayri bi ucret odedik onu da anlamadımda zaten donmus haldeydi tekrar dondurulmasi icin 1900 lira verdim
5 yil saklaniyor sonra yine iznimizle günü uzatiyorlar yillik bakim parasi 550 galiba böyle canim
ama bazi yerler hepsini cözdürüyormus transfer günü
Benimde perşembe günü transferim gerçekleşicek. Donmuş embryo ile. Çok heycanlıyım ilaçlarımı kullanıyorum rahim duvarı kalınlığı herşey normal bakalım hayırlısı:)
Çok teşekkürler. 8.6 dı en son muayene olduğumda. Estrofem günde 3 defa. 4 günlük bir antibotik tedavisi birde 4 gündür prednol içiyorum. Günde 2 defa da crinone jel kullanıyorum ilaçlar bu ara çok:)Hayırlısı olsun :) Rahim kalınlığınız ne kadar? Hangi ilaçları kullanıyorsunuz bu süreçte?
Kızlar bende şunu merak ediyorum biz raporluyuz dondurma için ücret istemediler doktor 2. Adete sarkıttı transferi dinlenmeye aldı rahmi. Şimdi bu adetimle başlicak transfer hazırlıkları çözdürürken mi vericem tekrardan ücret yoksa saklanırken mi?
Perşembe günü benimde tramsferiöopuda daha heycanliydim
transferim sıkısık olmam dısında hersey iyiydi cok icdim sanirim suyu dolastim hasyanede dr bile dedi cok sıkısmıssîn diye 10 dk ancak sürdü harikaydi insallah sonucta hayirlisiyla olur
Evet günde 3 defa. Diğer ilaçlara yeni başladımSiz saklanmasını istemiş miydiniz? Genelde fiyat bilgisi alırken bu konuda da bilgi veriyorlar, saklayı
Rahim kalınlığı için sadece estrofem mi kullandın?
Biz bütün ödemeleri yaptık saklanma için kimse bşy demedi iki ay sonra transfer dendi sadece 5 tane en iyi kalite donduruldu ama hiç bşy demedilerSiz saklanmasını istemiş miydiniz? Genelde fiyat bilgisi alırken bu konuda da bilgi veriyorlar, saklamak isteyip istemediğinizi soruyorlar.
taransfer gunu soruyorlar canim kalanlari dondurmak ister misiniz diyeBiz bütün ödemeleri yaptık saklanma için kimse bşy demedi iki ay sonra transfer dendi sadece 5 tane en iyi kalite donduruldu ama hiç bşy demediler
hayirli olsun canim aramizda tam bi hafta varPerşembe günü benimde tramsferiö
Evet günde 3 defa. Diğer ilaçlara yeni başladım
Biz bütün ödemeleri yaptık saklanma için kimse bşy demedi iki ay sonra transfer dendi sadece 5 tane en iyi kalite donduruldu ama hiç bşy demediler
1tane kalsa bile soruyorlar canim diger merkezleri bilmem ama benim gittigim merkezde 1 tanede olsa 30 tanede embriyo olsa 1900 aliyorlar kalanlari dondurmak icinAllah Allah. Bence gittiğinizde bir görüşün. 2 tane transfer edilse bile kalan 3 tanesi saklanabilir. Embriyoların saklanması için ayrı ödeniyor ücret.
taransfer gunu soruyorlar canim kalanlari dondurmak ister misiniz diye
bize fiyat bilgisi verirken oyle yaptilar anlattilar herseyi
1tane kalsa bile soruyorlar canim diger merkezleri bilmem ama benim gittigim merkezde 1 tanede olsa 30 tanede embriyo olsa 1900 aliyorlar kalanlari dondurmak icin
ilk gorusmede anlattilar zaten
transfer günüde sordular
Yok canim ilk görüsmede fiyatla ilgilenen kisi hersey anlatiyor odemeyle ilgili cizelgeyi verdiler zatenBize de daha yumurtalar toplanmadan sorulmuştu. Herkesin sistemi farklı anlaşılan.
yıllık bakımi 550 demislerdiSonraki seneler için ne kadar ödeyeceksiniz?
yıllık bakımi 550 demislerdi
Herkesin derdi farklı işte. İnşallah hayırla atlatırsın bu sıkıntıyı da. Rabbim mutlulukla sonuçlandırsın, emeklerin boşa çıkmaz inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?