Aa tmm cnm sağoltaransfer gunu soruyorlar canim kalanlari dondurmak ister misiniz diye
bize fiyat bilgisi verirken oyle yaptilar anlattilar herseyi
Merhaba sayfayi basindan beri takip ediyorum ama pek yazmamistim.Biz de 1700 lira verdik saklasınlar diye. Söylediğin gibi 5 yıl saklayacaklar. Her yıl için de 300 lira ödeyeceğiz. Ama benim anlamadığım şey şu; en iyi halde olan çözdürülüp transfer ediliyorsa diğerlerinin kalitesi düşük demektir anlamına mı geliyor?
Ben ilk yil dondurulma paradi odemedim. Sizin hastanede oyle olabilirKızlar bende şunu merak ediyorum biz raporluyuz dondurma için ücret istemediler doktor 2. Adete sarkıttı transferi dinlenmeye aldı rahmi. Şimdi bu adetimle başlicak transfer hazırlıkları çözdürürken mi vericem tekrardan ücret yoksa saklanırken mi?
Merhaba sayfayi basindan beri takip ediyorum ama pek yazmamistim.
Sorunuza hitaben yazmak istedim.
Ben iki sene once tedavi gordum. 7 adet donduruldu, sonra birtanesi transfer edildi. O tedaviden bir kizim var.
Dun ikinci transferimi oldum. 3. Gun embriyolarim cozuldu 4 adet. Hepsi besinci gune geldi birtanesi transfer oldu digerleri tekrar donduruldu. Hepsi en iyi kalitede.
Biz toplu olarak hic para odemedik. Ilk yil dondurma ucreti almiyoruz sonrada her yil isteginize gore donduruyoruz dediler. Ilk yil odemedik. Gecen yil 500 tl odedik ve bu sene tekrar transfer oldugum icin kalanlara dondurma ucreti odemeyecegiz. Bir yil sonra eger hala dondurulsun istiyorsak bir yil icin odeme yapacagiz
Amin hepimizinki insallah. Sizinkileri duyunca benimki baya uygun gercekten.Sizin sistem daha iyiymiş sanki. Hayırla sonuçlanır inşallah süreciniz.
Bildiğim kadarıyla ztn ilk dondurma raporlu olduğum için ücretsizmiş. Çözdürmek için tekrar vericm mi acaba onu bilmiyorum transfer için filan çünkü dinlenmeye alan zaten doktorun kendisi bekleyip görcezBen ilk yil dondurulma paradi odemedim. Sizin hastanede oyle olabilir
Sonucta hic Transfer olmadiniz o yuzden vermeyeceksiniz buyuk ihtimalle.Bildiğim kadarıyla ztn ilk dondurma raporlu olduğum için ücretsizmiş. Çözdürmek için tekrar vericm mi acaba onu bilmiyorum transfer için filan çünkü dinlenmeye alan zaten doktorun kendisi bekleyip görcez
Reyapta yaptırıyorum ben şükür şimdilik herşey çok güzel gitti transfere kaldık bizde :)Sonucta hic Transfer olmadiniz o yuzden vermeyeceksiniz buyuk ihtimalle.
Bende ilkini raporlu yaptirdim. Yumurtalar toplanip donduruldu Sonra iki ay dinlenme sürecim oldu iki ay sonrada dondurulmus transferi oldu.
Hangi merkezde yaptiriyorsunuz
Hayirli olsun insallah. Guzel haberleriniz gelsinReyapta yaptırıyorum ben şükür şimdilik herşey çok güzel gitti transfere kaldık bizde :)
Kızlar biz 4 yıl once dondurduk o zaman 900 lira falan verdik başka da hic vermedik yılık bakım parası falanBiz de 1700 lira verdik saklasınlar diye. Söylediğin gibi 5 yıl saklayacaklar. Her yıl için de 300 lira ödeyeceğiz. Ama benim anlamadığım şey şu; en iyi halde olan çözdürülüp transfer ediliyorsa diğerlerinin kalitesi düşük demektir anlamına mı geliyor?
Kızlar biz 4 yıl once dondurduk o zaman 900 lira falan verdik başka da hic vermedik yılık bakım parası falan
Selam:) Ben de transferimin 6. Günündeyim sende ki gibi lekelenme, kanama olmadı ama şart da değil zaten. Hafif kasık ağrısı girip çıkıyor arada ama belirti olarak yormamaya çalışıyorum. İnsan kendini biraz fazla dinliyor bu dönemdeSelam kızlar, bugün 7. günüm ama hiç bir belirtim yok, lekelenme yada kanamada olmadı :/ benimle aynı süreçte olanlar sizde durum nedir ? içim çok sıkılıyor
Canim kaçıncı gün kac embrio transferiniz çok fazla kendinizi dinleneyin belirti olması gerekmiyor bebişleriniz ınsallh tutunmustur güzel haberlerinizi bekliyorumSelam:) Ben de transferimin 6. Günündeyim sende ki gibi lekelenme, kanama olmadı ama şart da değil zaten. Hafif kasık ağrısı girip çıkıyor arada ama belirti olarak yormamaya çalışıyorum. İnsan kendini biraz fazla dinliyor bu dönemde
Amiiin hepimiz güzel haberler veririz inşaallah. Dediğinde haklısın insan kendini dinledikçe, normalde farkına varmayacağı şeyleri hissedip belirti olarak yoruyor. En güzeli meşguliyet bulup birşeylerle ilgilenmek (çok yormamak şartıyla). 5. Gün embriyosu verdiler 2 adet. Normalde test günüm cumartesi ama ben mecbur pazartesini beklicem kan vermek için. Sonucu da en erken salı alırım heralde. Erken test yapmaya çok karşıyım, sabredip net cevap almak en doğrusu bana göre. Senin transferin ne zamandı, son kontrolünü olmuştun galiba :)Canim kaçıncı gün kac embrio transferiniz çok fazla kendinizi dinleneyin belirti olması gerekmiyor bebişleriniz ınsallh tutunmustur güzel haberlerinizi bekliyorum
Anladım canım 5.gun 2 embrio çok iyi ınsallh güzel sonuçlanir benim 27 sinde transferim cuma son kontrolüm var haftaya bugün bu saatler transferim olmus olur ınsallh bi sıkıntı cikmassaAmiiin hepimiz güzel haberler veririz inşaallah. Dediğinde haklısın insan kendini dinledikçe, normalde farkına varmayacağı şeyleri hissedip belirti olarak yoruyor. En güzeli meşguliyet bulup birşeylerle ilgilenmek (çok yormamak şartıyla). 5. Gün embriyosu verdiler 2 adet. Normalde test günüm cumartesi ama ben mecbur pazartesini beklicem kan vermek için. Sonucu da en erken salı alırım heralde. Erken test yapmaya çok karşıyım, sabredip net cevap almak en doğrusu bana göre. Senin transferin ne zamandı, son kontrolünü olmuştun galiba :)
Kizlar bu estrofem beni çok kötü etti kusma halsizlik szilerdede oldumu ben günde 4 oral 3 vajinal olarak kullnıyorum toplam 7 tane acaba estrof3mdenmi onuda bilemdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?