Selam kızlar ben aranıza yeni katılıyorum.5 yıl önce dondurmuş olduğumuz Embriyoları artık transfer etme zamani geldi .Bu dondurduklarımdan önce 1 kizim oldu suan 4 yasina girecek artik ona kardeş yapmak istiyoruz.2 tane A+ embriyomuz var.Ben de estrofem elevit ve corasprin kullanyorum.Transfer tarihim 28 Mart.Kizima hamile kalma asamasinda da bu foruma yaziyordum.Burada paylasim yaparak bu sureci gecirmek çok daha guzel oluyor.Herkese simdiden hayirlı transferler ve hamilelikler diliyorum.Selamlar.
Kızlar benimde Cuma transferim olacak allah izin verirse. Dualarınıza pozitif enerjilerinize ihtiyacım var.
Merhabalar :) Rabbim gönlünüze göre versin. Bu güzel ve umut dolu mesajları okudukça inancım artıyor. Benim de Cuma günü kontrolüm var. Her şey yolunda giderse transfer olacak. Birbirimize bol bol dua edelim. Şu mübarek aylarda elbette dileklerimizi kabul olacaktır inşallah
Amin canım. Gerçekten zorlu bir süreçten geçiyoruz. Ben kendimi biraz gergin hissediyorum. Rabbim tez vakitte hamile haberlerimizi bir birimize verdiğimiz alışveriş listesi hazırladığımız günleri göstersin
ayy bende bilmiyorum ki rahim duvarında sıkıntıda yok gayet güzel kalinlasiyor biraz daha destek verelim dedi doktor cumaya kadar sanirim böyle cumadan sonra ınsallh azaltirBen de günde 3 defa kullanıyorum ama şükür bir sıkıntım yok. Seninki bana biraz fazla gibi geldi :/ Ne bileyim, günde 7 tane ilaç kullanmak garip yani.
hadi hayrlisi canım herkes ardı ardına transfere giriyor ınsallh güzel haberlerler gelirsiniz rabbim yardımcımız olsunKızlar benimde Cuma transferim olacak allah izin verirse. Dualarınıza pozitif enerjilerinize ihtiyacım var.
hadi hayrlisi canım herkes ardı ardına transfere giriyor ınsallh güzel haberlerler gelirsiniz rabbim yardımcımız olsun
Korkma kaçıncı gün embriyosu kac transfer olucakHepimizin duası isteği ayni . Olumsuz düşünmüyorum ama bir korku sardı içimi
Hepimiz bu yolda savaşıyoruz canım hiç korkma rabbim büyüktür elbet olacak nasibi ne zamnsa ozamn olacak ıllaki oluyor emin ol herkesde şuanda tedavi olan transfer olan bütün arkadaşlarımzda o korku arada geliyodur ama sen rahat ol gerisini allaha bırakHepimizin duası isteği ayni . Olumsuz düşünmüyorum ama bir korku sardı içimi
Hoşgeldin canım ilk denemendemi kızını aldın kucağına rabbim uzun ömür versin ona sizin sıkıntı neydi esden dolayımı yoksa sizden dolayımı tup bebek çok soru sordum kusura bakmayın herkesin sürecini burdan takip edenler var bende dahil aynı sıkıntıda olup yani olumlu sonuç alanlara da umut oluyor oyuzden bunları sordumSelam kızlar ben aranıza yeni katılıyorum.5 yıl önce dondurmuş olduğumuz Embriyoları artık transfer etme zamani geldi .Bu dondurduklarımdan önce 1 kizim oldu suan 4 yasina girecek artik ona kardeş yapmak istiyoruz.2 tane A+ embriyomuz var.Ben de estrofem elevit ve corasprin kullanyorum.Transfer tarihim 28 Mart.Kizima hamile kalma asamasinda da bu foruma yaziyordum.Burada paylasim yaparak bu sureci gecirmek çok daha guzel oluyor.Herkese simdiden hayirlı transferler ve hamilelikler diliyorum.Selamlar.
ayy bende bilmiyorum ki rahim duvarında sıkıntıda yok gayet güzel kalinlasiyor biraz daha destek verelim dedi doktor cumaya kadar sanirim böyle cumadan sonra ınsallh azaltir
Daha önce kontrol oldunmu ilk kontrollü buİnşallah. Bakalım benim doktorum ne diyecek Cuma günü, büyük merak içerisindeyim
3. Gün donduruldu bugün çözdüler allah izin verirse Cuma’ya kadar dayanırsa Cuma transferKorkma kaçıncı gün embriyosu kac transfer olucak
Al bendende o kadar canim hic bi belirti yok herkes yazmis kanama falan ben sanki dusmus gibi her yerim agriyor bi torba kemigim sanki hic bi yerime dokunamiyorumSelam kızlar, bugün 7. günüm ama hiç bir belirtim yok, lekelenme yada kanamada olmadı :/ benimle aynı süreçte olanlar sizde durum nedir ? içim çok sıkılıyor
Daha önce kontrol oldunmu ilk kontrollü bu
Hadi hayırlısı canımÇok teşekkür ederim aranızda olmak bana da bir terapi ve moral olacak.Sorulara hemen yanıt vereyim.Eşim azo spermiydi.O sebeple olmuyordu.Ilk denememiz devlette ve tecrubesiz ellerde oldugu icin embrio bile olusturamadilar.2. Denememizi ozelde yaptirdik ve iyi bir doktorla sorunsuz 4 embriyo olustu.2sini nakil yaptilar 2si donduruldu.nakil olanlardan 1i dustu digeri tutundu ve kizimi saglikla aldim kucagima cok sukur.simdi kizim ana okuluna gidiyor.Yine 2 embriyo nakil yapicaz haftaya persembe ben de cok heyecanliyim.Yslmiz kilolu hamile kalicam artik yapacak bisey yok umarim sorun olmaz.
Selam kızlar, bugün 7. günüm ama hiç bir belirtim yok, lekelenme yada kanamada olmadı :/ benimle aynı süreçte olanlar sizde durum nedir ? içim çok sıkılıyor
Canim kaçıncı gün kac embrio transferiniz çok fazla kendinizi dinleneyin belirti olması gerekmiyor bebişleriniz ınsallh tutunmustur güzel haberlerinizi bekliyorum
selam canım aynı gündük seninle bende 8. gündeyim bugün. 3. gün embr. bende de kanama yada lekelenme yok. bende de pek bir belirti yok. göğüslerime bastırınca biraz acıyor sadece. cumartesi idrar testi yapayım diyorum.Selam kızlar, bugün 7. günüm ama hiç bir belirtim yok, lekelenme yada kanamada olmadı :/ benimle aynı süreçte olanlar sizde durum nedir ? içim çok sıkılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?