aynı gün kontrolümüz var hadi bakalım güzel haberlerle geliriz insallhKızlaaar yarın kontrole gideceğim, bakalım rahim kalınlığım ne kadar? Dua edin lütfen
aynı gün kontrolümüz var hadi bakalım güzel haberlerle geliriz insallh
Rahim duvarın istedikleri kalınlığa gelirse 1 2 güne transferin olur canım estrofemin bitmesine gerek yok zaten ertesi gün transfer derlerse ilacin bitmesine yada bitmemesine bakmazlar sabah kaçda randevunBir şey merak ediyorum. Doktor kontrolde rahimin uygun olduğuna karar verirse hemen ertesi gün transfer olabilir mi? Bir de kullandığım estrofemden 7 tane daha var. Onun bitmesi şart mı transfer için?
Rahim duvarın istedikleri kalınlığa gelirse 1 2 güne transferin olur canım estrofemin bitmesine gerek yok zaten ertesi gün transfer derlerse ilacin bitmesine yada bitmemesine bakmazlar sabah kaçda randevun
Benimde 10.4O DaAyyy inşallah tatlım :) Sabah 9 da benim randevum. Sen kaçta gideceksin?
Merhaba Forum'a hoş geldin Benim de 2015'te Aralık ayında Kızım dünyaya geldi geldi şimdi Ona kardeş istiyoruz Ben de adet olmayı bekliyorum Hakkımızda hayırlısı olsun En azından bu süreci ve hamleli yaşadığımız için inşallah arkadaşlarımızın sorularına da cevap verebiliriz onları onların meraklarını aydınlatabilirizSelam kızlar ben aranıza yeni katılıyorum.5 yıl önce dondurmuş olduğumuz Embriyoları artık transfer etme zamani geldi .Bu dondurduklarımdan önce 1 kizim oldu suan 4 yasina girecek artik ona kardeş yapmak istiyoruz.2 tane A+ embriyomuz var.Ben de estrofem elevit ve corasprin kullanyorum.Transfer tarihim 28 Mart.Kizima hamile kalma asamasinda da bu foruma yaziyordum.Burada paylasim yaparak bu sureci gecirmek çok daha guzel oluyor.Herkese simdiden hayirlı transferler ve hamilelikler diliyorum.Selamlar.
sagolun Allah razi olsun bende 14 martta transfer oldum bugun 8.gunum 5.gun embriyosu. bende cok stres yaptim herkes kanama oldu yazmis keske bendede olsa diyordum ona bile raziydim dun test yaptim 93 cikti rabbim izin verirse hamileyim yazarken bile inanamiyorum oysakiTransfer olan arkadaşlar kanama ve lekelenme beklemeyin herkesin vücut yapısı farklı Ben hamile kaldığım da hiç lekelenme yaşamadım sadece Kasıklarımda bir ağrı vardı demek ki bu da bebek oluştuğu için Kasıklarım ağrıyor orada ama Adet olacağım gibi bütün adet belirtilerini yaşadımbnm adet olacağım zaman ağrıyan Her yerim ağrıdı ama Adet olmadım sonra kızım 3 aylıkken kanamam oldu düşük tehlikesi yaşadım düşmedi çok şükür
Naptin canim sonucu aldnmiAyyy inşallah tatlım :) Sabah 9 da benim randevum. Sen kaçta gideceksin?
Benim adetin 12.günü rahim kalınlığım 10 mm di..sonra bakılmadı.herhangi bir ilaç kullanmadım kendisi kalınlaştı.transferim adetin 18.günü oldu.o gün kaçtı bilmiyorumKızlar rahim duvarı hazırlığında olanlar en son kontrolünuzde kaçtı kalinliginiz
Anladım canım sagol nasil gidiyor test günün ne zamnBenim adetin 12.günü rahim kalınlığım 10 mm di..sonra bakılmadı.herhangi bir ilaç kullanmadım kendisi kalınlaştı.transferim adetin 18.günü oldu.o gün kaçtı bilmiyorum
Ayyy çok sevindim masallh canım ya kac embriodu kaçıncı gündü rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çok sukurAğlayarak yazıyorum... Bugün transferimin 8. günü ve az önce yaptığım idrar testinde pozitif çıktı. Rabbim hepimizi sevindirsin, sevincimizi tamamına erdirsin ve diliyorum ki bu mutluluğu hepimiz yaşayalım... Hala inanamıyorum, 5 yıl sonra ilk defa pozitif bir test çıktı.
Benim adetin 12. Günü 0.8di. 16. günde 1.0 olmuştu, 18. günümde transferim oldu. Transfer günü ne kadardı bilmiyorum.Kızlar rahim duvarı hazırlığında olanlar en son kontrolünuzde kaçtı kalinliginiz
Çok iyi kalite 5. Gün çift embriyo verildi ama nasip işi, Rabbim ol demeyince olmuyomuş. Sana da nasip olsun, hepiniz dualarımdasınızAyyy çok sevindim masallh canım ya kac embriodu kaçıncı gündü rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çok sukur
Amin canım benimde 5.gun çift embrio 27 mar transferim dualarıni bekliyorum çok sevindim gercekden çok hadi bakalm hayrlisi olsunÇok iyi kalite 5. Gün çift embriyo verildi ama nasip işi, Rabbim ol demeyince olmuyomuş. Sana da nasip olsun, hepiniz dualarımdasınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?