2019 Mart'ta Dondurulmuş Embriyo Transfer Tedavisine Başlayanlar Gelin Beraber Başlayalım

Test günüm 26 Mart Salı günü.ama benim en büyük adet belirtim olan sivilce çıktı..bugün 5.günüm moralim bozuldu
Sakin morelini bozma olabilir adet olacaksın diye birşey yok adet belirtilerinin hepsini yaşayabilirsin kac transferdi kaçıncı gün embriolarn

canim benim ya benimde 5 yildir ilk defa boylesine mutlu oldum rabbim insallah kucaklarimiza almayida nasip etsin kuzum

Sakin morelini bozma olabilir adet olacaksın diye birşey yok adet belirtilerinin hepsini yaşayabilirsin kac transferdi kaçıncı gün embriolarn
5.gün tek embriyo transfer edildi..hayırlısı artık rabbim bize de nasip eder inşallah

Test günüm 26 Mart Salı günü.ama benim en büyük adet belirtim olan sivilce çıktı..bugün 5.günüm moralim bozuldu
bende dun test yaptim canim 93 cikti sabah adet agrisiyla uyandim test yapmasam adet oluyorum zannederdim 12 gunu gormeden kesin hukum vermeyin benim de 26 mart ahni gun mu transfer olduk

bende dun test yaptim canim 93 cikti sabah adet agrisiyla uyandim test yapmasam adet oluyorum zannederdim 12 gunu gormeden kesin hukum vermeyin benim de 26 mart ahni gun mu transfer olduk
Hayırlı olsun canım gözün aydın.sen ne zaman transfer olmuştun?şişli Memorial da tedavi gördüm.5.gün embriyosu.9.gün kan testi istendi.ben 17 Mart’ta transfer oldum.test günü 26 Mart denildi

Hayırlı olsun canım gözün aydın.sen ne zaman transfer olmuştun?şişli Memorial da tedavi gördüm.5.gün embriyosu.9.gün kan testi istendi.ben 17 Mart’ta transfer oldum.test günü 26 Mart denildi
sagol cnm Allah razi olsun darisi sana insallah benimki 14 martta tranfer olmustu 12. gün test istedi 5. gun embriyosu
yarin yine verecem katlanmismi bakacagim

sagol cnm Allah razi olsun darisi sana insallah benimki 14 martta tranfer olmustu 12. gün test istedi 5. gun embriyosu
yarin yine verecem katlanmismi bakacagim
İnşallah katlanır canım.bana da dua et.bu 2.denememdi.acaba 7.gün bende mi yapsam dedim ama sanırım Salı’yı bekleyeceğim.dediğim gibi bu sivilceler moralimi çok bozdu

İnşallah katlanır canım.bana da dua et.bu 2.denememdi.acaba 7.gün bende mi yapsam dedim ama sanırım Salı’yı bekleyeceğim.dediğim gibi bu sivilceler moralimi çok bozdu
etmezmiyim canim dualarim butun kk icin dayanabilirsen bekle canim zaten seni erken cagirmislar bana gore
bende sivilceden muzdariptim bi jel kullaniyordum bitti yeniden alacagim dr hamileliktede kullanabilirsin demisti
canim bol bol su icmiyor musun benim cildim de hic sivilce kalmadi olumuyor su tuketiminden dolayi daha once de denedim

Benim bugün 1 iğnem vardı ovitrella onu vurdum yeni ilaçlara da başladım antibiyotik progestan ve prednol estrofemde aynen devam tarnsfrde kaç olur bilmem kalinlik

Ben sadece estrofem kullanıyorum şimdilik. 27 Mart’ta crinone jele başlayacağım.

Aynen insan belirti arıyor cok haklisiniz ilk denememde bende hep arastryrdm belirti arıyordum ama herkesin vücut yapısı farklı hAmilelik belirtileri bile farklı ama kasik ağrısının bi belirti olduğunu dusunuyrm herk3sde olur diye dusunuyrm ama böyle ağrısı olmayıpta hamile olan da çok var bence

Gözünüz aydın bende 10.günde idrarda pozitifi görmüstm o anki mutluluk tarif edilemezdi gercekten

Kızlar bende adet olup başlamak istiyorum yarin adet günüm Ins bekletmeden gelir heyecandan gelmicek gbi geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…