Anladım canım sagolBenim adetin 12. Günü 0.8di. 16. günde 1.0 olmuştu, 18. günümde transferim oldu. Transfer günü ne kadardı bilmiyorum.
Test günüm 26 Mart Salı günü.ama benim en büyük adet belirtim olan sivilce çıktı..bugün 5.günüm moralim bozulduAnladım canım sagol nasil gidiyor test günün ne zamn
Sakin morelini bozma olabilir adet olacaksın diye birşey yok adet belirtilerinin hepsini yaşayabilirsin kac transferdi kaçıncı gün embriolarnTest günüm 26 Mart Salı günü.ama benim en büyük adet belirtim olan sivilce çıktı..bugün 5.günüm moralim bozuldu
canim benim ya benimde 5 yildir ilk defa boylesine mutlu oldum rabbim insallah kucaklarimiza almayida nasip etsin kuzumAğlayarak yazıyorum... Bugün transferimin 8. günü ve az önce yaptığım idrar testinde pozitif çıktı. Rabbim hepimizi sevindirsin, sevincimizi tamamına erdirsin ve diliyorum ki bu mutluluğu hepimiz yaşayalım... Hala inanamıyorum, 5 yıl sonra ilk defa pozitif bir test çıktı.
5.gün tek embriyo transfer edildi..hayırlısı artık rabbim bize de nasip eder inşallahSakin morelini bozma olabilir adet olacaksın diye birşey yok adet belirtilerinin hepsini yaşayabilirsin kac transferdi kaçıncı gün embriolarn
bende dun test yaptim canim 93 cikti sabah adet agrisiyla uyandim test yapmasam adet oluyorum zannederdim 12 gunu gormeden kesin hukum vermeyin benim de 26 mart ahni gun mu transfer oldukTest günüm 26 Mart Salı günü.ama benim en büyük adet belirtim olan sivilce çıktı..bugün 5.günüm moralim bozuldu
Hayırlı olsun canım gözün aydın.sen ne zaman transfer olmuştun?şişli Memorial da tedavi gördüm.5.gün embriyosu.9.gün kan testi istendi.ben 17 Mart’ta transfer oldum.test günü 26 Mart denildibende dun test yaptim canim 93 cikti sabah adet agrisiyla uyandim test yapmasam adet oluyorum zannederdim 12 gunu gormeden kesin hukum vermeyin benim de 26 mart ahni gun mu transfer olduk
Amin insallh canım insallh5.gün tek embriyo transfer edildi..hayırlısı artık rabbim bize de nasip eder inşallah
sagol cnm Allah razi olsun darisi sana insallah benimki 14 martta tranfer olmustu 12. gün test istedi 5. gun embriyosuHayırlı olsun canım gözün aydın.sen ne zaman transfer olmuştun?şişli Memorial da tedavi gördüm.5.gün embriyosu.9.gün kan testi istendi.ben 17 Mart’ta transfer oldum.test günü 26 Mart denildi
İnşallah katlanır canım.bana da dua et.bu 2.denememdi.acaba 7.gün bende mi yapsam dedim ama sanırım Salı’yı bekleyeceğim.dediğim gibi bu sivilceler moralimi çok bozdusagol cnm Allah razi olsun darisi sana insallah benimki 14 martta tranfer olmustu 12. gün test istedi 5. gun embriyosu
yarin yine verecem katlanmismi bakacagim
etmezmiyim canim dualarim butun kk icin dayanabilirsen bekle canim zaten seni erken cagirmislar bana goreİnşallah katlanır canım.bana da dua et.bu 2.denememdi.acaba 7.gün bende mi yapsam dedim ama sanırım Salı’yı bekleyeceğim.dediğim gibi bu sivilceler moralimi çok bozdu
Kızlar rahim duvarı hazırlığında olanlar en son kontrolünuzde kaçtı kalinliginiz
Benimde aynı canım 10 mm 27 transferim hadi bakalım güzel ilerliyoruz sonuda guz3l olur insallhBenim rahim kalınlığım 10 mm olmuş. 1 Nisan’da transfer yapılacak inşallah.
Benim bugün 1 iğnem vardı ovitrella onu vurdum yeni ilaçlara da başladım antibiyotik progestan ve prednol estrofemde aynen devam tarnsfrde kaç olur bilmem kalinlikBenim rahim kalınlığım 10 mm olmuş. 1 Nisan’da transfer yapılacak inşallah.
Benim bugün 1 iğnem vardı ovitrella onu vurdum yeni ilaçlara da başladım antibiyotik progestan ve prednol estrofemde aynen devam tarnsfrde kaç olur bilmem kalinlik
Benimde aynı canım 10 mm 27 transferim hadi bakalım güzel ilerliyoruz sonuda guz3l olur insallh
Aynen insan belirti arıyor cok haklisiniz ilk denememde bende hep arastryrdm belirti arıyordum ama herkesin vücut yapısı farklı hAmilelik belirtileri bile farklı ama kasik ağrısının bi belirti olduğunu dusunuyrm herk3sde olur diye dusunuyrm ama böyle ağrısı olmayıpta hamile olan da çok var bencesagolun Allah razi olsun bende 14 martta transfer oldum bugun 8.gunum 5.gun embriyosu. bende cok stres yaptim herkes kanama oldu yazmis keske bendede olsa diyordum ona bile raziydim dun test yaptim 93 cikti rabbim izin verirse hamileyim yazarken bile inanamiyorum oysaki
sizin dediginiz gibi oldu bende de hatta bugun adet sancisiyla uyandim sabah 7 de sadece agzimda 2 gun once agzimda aci tat oldu onun disinda adet sancilari gelip gidiyor ara ara
kullandigimiz ignelerd kasik ve bel agrisi yapiyor benimde cok oluyor benim ilk denemem acemiyiz
Gözünüz aydın bende 10.günde idrarda pozitifi görmüstm o anki mutluluk tarif edilemezdi gercektenAğlayarak yazıyorum... Bugün transferimin 8. günü ve az önce yaptığım idrar testinde pozitif çıktı. Rabbim hepimizi sevindirsin, sevincimizi tamamına erdirsin ve diliyorum ki bu mutluluğu hepimiz yaşayalım... Hala inanamıyorum, 5 yıl sonra ilk defa pozitif bir test çıktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?