- 22 Şubat 2016
- 948
- 1.035
- 113
stres yapma canim hayirlisiyla baslarsiniz insallah 3 aydir ugrasiyoruz bizde rabbim kimsenin emegini bosa cikarmasinKızlar bende adet olup başlamak istiyorum yarin adet günüm Ins bekletmeden gelir heyecandan gelmicek gbi geliyo
Amin canim inşalalhstres yapma canim hayirlisiyla baslarsiniz insallah 3 aydir ugrasiyoruz bizde rabbim kimsenin emegini bosa cikarmasin
Hadi bakalım hayrlisi olsunKızlar bende adet olup başlamak istiyorum yarin adet günüm Ins bekletmeden gelir heyecandan gelmicek gbi geliyo
Amin inşallah:)Hadi bakalım hayrlisi olsun
Canım benim bugün 7.günüm değerim 59 çıktı.5.gün embriyosuydu. iki gün sonra tekrarlayacağım.nasıl sizce?Kızlar neler yapıyonuz sesiniz cikmiyor
Kızlar neler yapıyonuz sesiniz cikmiyor
Bence çok güzel 7 gün değere göre tek transfermiydi hadi gözün aydın canimCanım benim bugün 7.günüm değerim 59 çıktı.5.gün embriyosuydu. iki gün sonra tekrarlayacağım.nasıl sizce?
Ayy canım benim bende çarşamba günü transferim çok heyecanliyim heycan korku herşey varBeklemedeyim ben, gün sayıyorum transfer için :) Sen nasılsın?
Rahimkalinligi kacdi canım transferdenCanım benim bugün 7.günüm değerim 59 çıktı.5.gün embriyosuydu. iki gün sonra tekrarlayacağım.nasıl sizce?
Transfer günü kaçtı bilmiyorum canım.ama adetin 12.günü kontrolde 10 mm di...adetin 18.günü de transferim oldu o gün kaç olduğu söylenmedi..Rahimkalinligi kacdi canım transferden
5.gün embriyosu tek transfer.darısı başına inşallah :)Bence çok güzel 7 gün değere göre tek transfermiydi hadi gözün aydın canim
Ayy canım benim bende çarşamba günü transferim çok heyecanliyim heycan korku herşey var
Hayır canım 2 5.gun embriosuSenin tek transfer mi olacak canım?
Amin canım sağol ınsallh insallh5.gün embriyosu tek transfer.darısı başına inşallah :)
Hayır canım 2 5.gun embriosu
Gozunuz aydin canim,ne guzel bi haber degerinde 7.gune gore cok guzel,benimde 20 martta transferim oldu 5.gun embriyosu hic cesaretim yok erken test yapmaya.sen nasilsin neler hissediyosun varmi belirli bi belirtin falan.Canım benim bugün 7.günüm değerim 59 çıktı.5.gün embriyosuydu. iki gün sonra tekrarlayacağım.nasıl sizce?
Allah razı olsun canım.ben bildiğin adet ağrısı çekiyorum transferin 3.gününden beri.transferin 4.günü en belirgin adet belirtim olan kocaman sivilcelerim çıktı çenemde.bu benim çok moralimi bozdu.o kadar umutsuzdum bu yüzden.bende adetten bir hafta önce hep kaşık ve bel sızlaması ve de sivilce olurdu.şimdide test gününden önce oldu.kesin tutmadı adet olacağım diye düşündüm.benimde cesaretim yoktu.olmayacak diye diye yaptırdım, çok şükür korktuğun olmadı.inşallah katlanarak sağlıkla devam eder.sen de umutsuz olma allahım nasip etmiştir inşallah hepimizeGozunuz aydin canim,ne guzel bi haber degerinde 7.gune gore cok guzel,benimde 20 martta transferim oldu 5.gun embriyosu hic cesaretim yok erken test yapmaya.sen nasilsin neler hissediyosun varmi belirli bi belirtin falan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?