2019 Mart'ta Dondurulmuş Embriyo Transfer Tedavisine Başlayanlar Gelin Beraber Başlayalım

Canım benim bugün 7.günüm değerim 59 çıktı.5.gün embriyosuydu. iki gün sonra tekrarlayacağım.nasıl sizce?
Gozunuz aydin canim,ne guzel bi haber degerinde 7.gune gore cok guzel,benimde 20 martta transferim oldu 5.gun embriyosu hic cesaretim yok erken test yapmaya.sen nasilsin neler hissediyosun varmi belirli bi belirtin falan.

Gozunuz aydin canim,ne guzel bi haber degerinde 7.gune gore cok guzel,benimde 20 martta transferim oldu 5.gun embriyosu hic cesaretim yok erken test yapmaya.sen nasilsin neler hissediyosun varmi belirli bi belirtin falan.
Allah razı olsun canım.ben bildiğin adet ağrısı çekiyorum transferin 3.gününden beri.transferin 4.günü en belirgin adet belirtim olan kocaman sivilcelerim çıktı çenemde.bu benim çok moralimi bozdu.o kadar umutsuzdum bu yüzden.bende adetten bir hafta önce hep kaşık ve bel sızlaması ve de sivilce olurdu.şimdide test gününden önce oldu.kesin tutmadı adet olacağım diye düşündüm.benimde cesaretim yoktu.olmayacak diye diye yaptırdım, çok şükür korktuğun olmadı.inşallah katlanarak sağlıkla devam eder.sen de umutsuz olma allahım nasip etmiştir inşallah hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…