2019 Mart'ta Dondurulmuş Embriyo Transfer Tedavisine Başlayanlar Gelin Beraber Başlayalım

Kizlar merhaba.iyi sonuc alsnlarin gozu ayfin olsun.darisi bizlerin basina olsun..ben de dondurulmus tek embriyom icin on hazirliga basladim.dogum kontrol hapi kullaniyorum.ama haftaya histeroskopi ile rahime cizik atma islemi olucak.aranizda bunu yaptiraniniz oldu mu? Sizde ise yaradi mi?mayis gibi de transferim olurmus.

Canım ben Ocak sonu gibi histeroskobi oldum miyom ameliyatından kalan bi yapışıklık vardı,çok şükür açıldı.rahme çizikte atıldı.şubat sonu adetimle de dondurulmuş embriyo transferine başladım.17 Mart ta transferim oldu.dün 7.günümdü pozitif çıktı şükürler olsun.darısı isteyen herkese olsun.

Cok sevindim canim.Allah tamamina erdirsin.saglikla kucagina almayi nasip etsin.benim aslinda bir problem var mi yokmu bilmiyorum rahime cizik atilcak sadece bildigim 3 nisanda.drum mayista olur transferin dedi.histeroskopi oldugum gune igne verilcekmis ne ignesi onu da bilmiyorum..daha once iki negatif transferim var.umarim bu sefer guzel sonuc alabilirim senin gibi ben de.

Bende transfer oldum. 7.günde kanda mı baktırdınız. Bende hiç belirti yok. Çok endişeliyim

Bende transfer oldum. 7.günde kanda mı baktırdınız. Bende hiç belirti yok. Çok endişeliyim
Endişe etmeyin belirti olmuyor yani ben hissetmedim.benim normalde adet belirtilerim çok olur transferden sonra da adet belirtilerim oldu o yüzden umutsuzdum.evet kanda 7.gün değerim 59 çıktı

Endişe etmeyin belirti olmuyor yani ben hissetmedim.benim normalde adet belirtilerim çok olur transferden sonra da adet belirtilerim oldu o yüzden umutsuzdum.evet kanda 7.gün değerim 59 çıktı

Öncelikle cevabın için teşekkür ediyorum. Bende adet öncesi baş ağrısı göğüs şişkinliği ve hassasiyeti olurdu. Bunların hiç biri yok anlam veremedim. Malum zorlu bir süreç insan belirti arıyor

Kizlar dondurulmus embriyo transferinde süreç nasıl ilerliyor? Ben estrofeme baslamistim opudan sonra, doktor tüm ilaçları kes dedi, ilk önce ilaçları kestiğin için kanaman olacak dedi, ondan sonraki ilk gerçek adetinin 2.günü gel dedi

Ben de adetin 2. günü gitmiştim. Estrofem kullanmaya başladım. Daha sonra kontrole gittim. Estrofeme devam edeceğim. 27 Mart’ta crinone jele başlayacağım. 1 Nisan’da transfer olacak.

Canim adetin 2.günü estrofeme başladım tabiki yanında folikasit coraspirn progestan fitil herkesde degisiyor tedavi süreci ama benim kadar ilaç kullananida gormedim

Canim adetin 2.günü estrofeme başladım tabiki yanında folikasit coraspirn progestan fitil herkesde degisiyor tedavi süreci ama benim kadar ilaç kullananida gormedim

Ben de kendimden şüphelenmiştim benim ilaçlarım neden az diye Bu kadar çok ilaca bünye iyi dayanıyor valla.

Gün-de iki tanede antibiyotik başlattı canım transferden sonra serum varmis bilgin varmı bu konuda

Teşekkürler kizlar o ay yumurta olusmasini yine ignelerle mi engelliyolar? Bir de ne kadar bir süre gerekiyor süreç için? Ben yaşadığım şehirde yaptırmiyorum Ankarada yaptırıyorum da yine işten izin ya da rapor almam gerekicek

Canim ben mart 9 adet oldum 27 sinde transferim olacak 17 18 günlük bi tedavi oluyor iki igne kullandım bu süreçte bitane adet olmadan lucrin bide adetten sonra ara kontrolde ovitrella igne tabi dediğim gibi herkesin tedavi süreci ayrıdır yardımcı olmuşumdur ınsallh hakkında hayrlisi

Cok sag ol canim, ovitrella catlatma icin degil miydi

Canim cok sağ ol. Ovitrella catlatma icin degil miydi? Yanlis mi hatırlıyorum, onu neden kullandin acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…