2019 Mart'ta Dondurulmuş Embriyo Transfer Tedavisine Başlayanlar Gelin Beraber Başlayalım

İğneler ne için acaba? Bana transfer sonrası kullanmam için iğne verdi sadece.

Ben adetin 2. günü gitmiştim. 19. gün transfer olmuş olacağım. Kişiden kişiye değişir. Rahim kalınlığın falan yeterli seviyeye ulaştıysa en fazla 3 hafta içerisinde transfer oluyorsun.

Lucrin adet olmadan vuruldum yumurtlamamami baskiliycakmis ovitrella cuma günü vurdum onu bende bilmiyorum transferden sonra hangi iğneden verildi size

Oksapar diye bir iğne ama ne işe yarıyor bilmiyorum :)

benimde doktorum soyledi belki transferden sonra serum verebilmiş internetten bakın duymuştum ben bunu ama bu gun doktor eşime soylemis

Sakıncalı bir durum olmaz herhalde. Transfere girerken serum falan takılıyor mu ki?

Sakıncalı bir durum olmaz herhalde. Transfere girerken serum falan takılıyor mu ki?
Yok canım serumu araştırdım tup bebekde tutma olasiligi için gerek duyulursa yapılacakmış bağışıkliligi guclendiriyormus vb tekrarlayan düşükler ve tup bebekler için ıyi birşeymiş yani

Yok canım serumu araştırdım tup bebekde tutma olasiligi için gerek duyulursa yapılacakmış bağışıkliligi guclendiriyormus vb tekrarlayan düşükler ve tup bebekler için ıyi birşeymiş yani

Hmm, belki bende uygulanmayabilir. İlk denemem olacak ya o yüzden. Bu arada çift embriyo istedim ben de. Bakalım kaçı tutunacak? :)

Kızlar bende adetini bekliyorum gelmedi gitti stresten gelmiyo resmen

Yanlış yapıyorsun. Düşündükçe olmuyor. Takmamaya çalış, rahat ol. İnsan ister istemez sabırsızlanıyor elbette ama yine de strese sokma kendini.

Ayy bence çok iyi yptin evet ilk transferde yapmazlar bu işlemi çift embrio tekine göre daha iyi sevindim güzel bi karar vermişsin canım

Ani bir karar oldu ama daha garanti gibi hissediyorum sanki. Hayırlısı artık, inşallah güzel sonuçlar alırız

Ani bir karar oldu ama daha garanti gibi hissediyorum sanki. Hayırlısı artık, inşallah güzel sonuçlar alırız
Amin canım ınsallh çarşamba günü transfer az kaldı 2 dondurulmusm var ınsallh sağlıklı çözünür ve güzel bi transferim olur hepimiz için ınsallh rabbim bu sefer emklerimiz boşa çıkarmasın ilkinde ikizlerimi kaybettim 2 aylık ınsallh bidaha yaşamam dua edin kızlar

Çok üzüldüm senin adına. Aklına getirme o günleri. Bundan sonra çok daha mutlu olursun inşallah. Sıkı sıkı tutunurlar da sağlıkla kucağına alırsın umarım. Transferden sonra da bize haber edersin gelişmeleri

Guzel günler görürüz inşallah artik kizlar, hepimiz emeklerimizin karşılığını aliriz umarım. Çözünürken de mi risk var allahim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…