- 3 Nisan 2018
- 1.654
- 1.676
- 83
Canim ben mart 9 adet oldum 27 sinde transferim olacak 17 18 günlük bi tedavi oluyor iki igne kullandım bu süreçte bitane adet olmadan lucrin bide adetten sonra ara kontrolde ovitrella igne tabi dediğim gibi herkesin tedavi süreci ayrıdır yardımcı olmuşumdur ınsallh hakkında hayrlisi
Teşekkürler kizlar o ay yumurta olusmasini yine ignelerle mi engelliyolar? Bir de ne kadar bir süre gerekiyor süreç için? Ben yaşadığım şehirde yaptırmiyorum Ankarada yaptırıyorum da yine işten izin ya da rapor almam gerekicek
Lucrin adet olmadan vuruldum yumurtlamamami baskiliycakmis ovitrella cuma günü vurdum onu bende bilmiyorum transferden sonra hangi iğneden verildi sizeİğneler ne için acaba? Bana transfer sonrası kullanmam için iğne verdi sadece.
Lucrin adet olmadan vuruldum yumurtlamamami baskiliycakmis ovitrella cuma günü vurdum onu bende bilmiyorum transferden sonra hangi iğneden verildi size
benimde doktorum soyledi belki transferden sonra serum verebilmiş internetten bakın duymuştum ben bunu ama bu gun doktor eşime soylemisBu konuda hiçbir bilgim yok canım. İlk defa senden duyuyorum.
Evet o iğneden bende aldim canım bende yok yok kan sulandiriciOksapar diye bir iğne ama ne işe yarıyor bilmiyorum :)
Oksapar diye bir iğne ama ne işe yarıyor bilmiyorum :)
benimde doktorum soyledi belki transferden sonra serum verebilmiş internetten bakın duymuştum ben bunu ama bu gun doktor eşime soylemis
Evet canım kan sulndirici transferden sonra tedbir amaclı verildi banaİnternetten baktım da pıhtılaşma için kullanılıyormuş.
Yok canım serumu araştırdım tup bebekde tutma olasiligi için gerek duyulursa yapılacakmış bağışıkliligi guclendiriyormus vb tekrarlayan düşükler ve tup bebekler için ıyi birşeymiş yaniSakıncalı bir durum olmaz herhalde. Transfere girerken serum falan takılıyor mu ki?
Transfere girerken sadece idrara sıkışık gireceğiz canım başka bisey yok transferde serum felan yok yaniSakıncalı bir durum olmaz herhalde. Transfere girerken serum falan takılıyor mu ki?
Yok canım serumu araştırdım tup bebekde tutma olasiligi için gerek duyulursa yapılacakmış bağışıkliligi guclendiriyormus vb tekrarlayan düşükler ve tup bebekler için ıyi birşeymiş yani
Canim stres ypmissin evet oyuzden kendini kasma rahat bırak ki adetin gelsinKızlar bende adetini bekliyorum gelmedi gitti stresten gelmiyo resmen
Kızlar bende adetini bekliyorum gelmedi gitti stresten gelmiyo resmen
Ayy bence çok iyi yptin evet ilk transferde yapmazlar bu işlemi çift embrio tekine göre daha iyi sevindim güzel bi karar vermişsin canımHmm, belki bende uygulanmayabilir. İlk denemem olacak ya o yüzden. Bu arada çift embriyo istedim ben de. Bakalım kaçı tutunacak? :)
Ayy bence çok iyi yptin evet ilk transferde yapmazlar bu işlemi çift embrio tekine göre daha iyi sevindim güzel bi karar vermişsin canım
Amin canım ınsallh çarşamba günü transfer az kaldı 2 dondurulmusm var ınsallh sağlıklı çözünür ve güzel bi transferim olur hepimiz için ınsallh rabbim bu sefer emklerimiz boşa çıkarmasın ilkinde ikizlerimi kaybettim 2 aylık ınsallh bidaha yaşamam dua edin kızlarAni bir karar oldu ama daha garanti gibi hissediyorum sanki. Hayırlısı artık, inşallah güzel sonuçlar alırız
Amin canım ınsallh çarşamba günü transfer az kaldı 2 dondurulmusm var ınsallh sağlıklı çözünür ve güzel bi transferim olur hepimiz için ınsallh rabbim bu sefer emklerimiz boşa çıkarmasın ilkinde ikizlerimi kaybettim 2 aylık ınsallh bidaha yaşamam dua edin kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?