- 3 Nisan 2018
- 1.654
- 1.676
- 83
Guzel günler görürüz inşallah artik kizlar, hepimiz emeklerimizin karşılığını aliriz umarım. Çözünürken de mi risk var allahim
Sağol canım benim ınsallh hepimiz mutlu oluruzÇok üzüldüm senin adına. Aklına getirme o günleri. Bundan sonra çok daha mutlu olursun inşallah. Sıkı sıkı tutunurlar da sağlıkla kucağına alırsın umarım. Transferden sonra da bize haber edersin gelişmeleri
Aslında oyle bisey çok nadir oluyormuş da eski yöntemde daha çok ölüyormuş ben endişeliylim ondan öyle düşündümÖyle miymiş
Öyle miymiş
Ya rahattim ama günüm geldi olmadım sabırsızlanıyorum ister istemezCanim stres ypmissin evet oyuzden kendini kasma rahat bırak ki adetin gelsin
Canım ben kendi kendime kuruntu yapiyom işte yaklaştığı için günüm evet dondurulmus embriyonun tutunma olasiligi daha yüksek hepsi çözülmüyor transfer günü kaç transfer olacaksa okadar çözülüyorArkadas saglikla çözülür insallah demis de o yüzden sordum ben de. Bahcecinin sitesinde dondurulmus embriyolarin tutunma sansinin daha yüksek ve fetus gelisimlerinin daha sağlıklı olduğu yazılmış
Kizlar düşün düşün kendime ssürekli kafaya takilcak yeni seyler buluyorumembriyolar cozulurken sadece transfer edilecekler çözülüyor değil mi? Yani demek istediğim daha fazla embriyo olustuysa onlari çözmuyorlar değil mi?
Cok sag ol canim cevabin icin, burda birbirimizi anlayip birbirimize destek olmamiz cok guzel gercekten cunku bazen insani en yakini bile anlamiyor. Bugun transferin ertelendiğini duyunca üzüldüm diye eşim ve annem niye üzüldün ne var ki bunda diyorCanım ben kendi kendime kuruntu yapiyom işte yaklaştığı için günüm evet dondurulmus embriyonun tutunma olasiligi daha yüksek hepsi çözülmüyor transfer günü kaç transfer olacaksa okadar çözülüyor
Cok sag ol canim cevabin icin, burda birbirimizi anlayip birbirimize destek olmamiz cok guzel gercekten cunku bazen insani en yakini bile anlamiyor. Bugun transferin ertelendiğini duyunca üzüldüm diye eşim ve annem niye üzüldün ne var ki bunda diyor
Benim 3. Gun olan dort adet cozuldu. Besinci gun Biri transfer oldu diger 3 tanesi yeniden donduruldu besinci gunArkadas saglikla çözülür insallah demis de o yüzden sordum ben de. Bahcecinin sitesinde dondurulmus embriyolarin tutunma sansinin daha yüksek ve fetus gelisimlerinin daha sağlıklı olduğu yazılmış
Kizlar düşün düşün kendime ssürekli kafaya takilcak yeni seyler buluyorumembriyolar cozulurken sadece transfer edilecekler çözülüyor değil mi? Yani demek istediğim daha fazla embriyo olustuysa onlari çözmuyorlar değil mi?
Demek çözülen de tekrar dondurulabiliyormusBenim 3. Gun olan dort adet cozuldu. Besinci gun Biri transfer oldu diger 3 tanesi yeniden donduruldu besinci gun
Neden ertelendi canım evet burda birbirimiz anlıyoruz aynı süreç de olduğumuz için ne demek canım benim her türlü herkesin sorularina elimden geldigince cevapliyorumCok sag ol canim cevabin icin, burda birbirimizi anlayip birbirimize destek olmamiz cok guzel gercekten cunku bazen insani en yakini bile anlamiyor. Bugun transferin ertelendiğini duyunca üzüldüm diye eşim ve annem niye üzüldün ne var ki bunda diyor
Yumurtaliklar fazla uyarilmis, hala gonal fin etkisindeymis ve yumurta uretiyormus, su anki hormon duzeyleri yüzünden rahim ici de hazir degilmis o yuzden adet olmayi beklicem canimNeden ertelendi canım evet burda birbirimiz anlıyoruz aynı süreç de olduğumuz için ne demek canım benim her türlü herkesin sorularina elimden geldigince cevapliyorum
Olsun canım gec olsun güç olmasin sonucun güzel olsun insallhYumurtaliklar fazla uyarilmis, hala gonal fin etkisindeymis ve yumurta uretiyormus, su anki hormon duzeyleri yüzünden rahim ici de hazir degilmis o yuzden adet olmayi beklicem canim
Pruloton iğneyi transferden sonra 3 günde bir kullanıcam ben canım evet agrisi oluyor daha önce kullandığından biliyorumProluton iğne yaptıran var mı çok fazla ağrı yapıyor perşembe günü transferim var
Pruloton iğneyi transferden sonra 3 günde bir kullanıcam ben canım evet agrisi oluyor daha önce kullandığından biliyorum
Hayır canım kalcadanBu iğne de mi göbekten?
Ben transfer öncesi başladım 2 günde bir ilk gün değil de ikinci gün çok ağrıyorPruloton iğneyi transferden sonra 3 günde bir kullanıcam ben canım evet agrisi oluyor daha önce kullandığından biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?