2019 Mart'ta Dondurulmuş Embriyo Transfer Tedavisine Başlayanlar Gelin Beraber Başlayalım

Arkadas saglikla çözülür insallah demis de o yüzden sordum ben de. Bahcecinin sitesinde dondurulmus embriyolarin tutunma sansinin daha yüksek ve fetus gelisimlerinin daha sağlıklı olduğu yazılmış

Kizlar düşün düşün kendime ssürekli kafaya takilcak yeni seyler buluyorum embriyolar cozulurken sadece transfer edilecekler çözülüyor değil mi? Yani demek istediğim daha fazla embriyo olustuysa onlari çözmuyorlar değil mi?

Kizlar hadi size bir soru daha transferden önce bi ara lazer epilasyona gitsem bişey olur mu acaba?

Canım ben kendi kendime kuruntu yapiyom işte yaklaştığı için günüm evet dondurulmus embriyonun tutunma olasiligi daha yüksek hepsi çözülmüyor transfer günü kaç transfer olacaksa okadar çözülüyor

Cok sag ol canim cevabin icin, burda birbirimizi anlayip birbirimize destek olmamiz cok guzel gercekten cunku bazen insani en yakini bile anlamiyor. Bugun transferin ertelendiğini duyunca üzüldüm diye eşim ve annem niye üzüldün ne var ki bunda diyor

Ben bu süreçte kimseden bir şey beklememeyi öğrendim. Ancak yaşayan bilir. O yüzden kimseye fazla bir şey anlatmıyorum, böylece kafam daha rahat oluyor Buradaki arkadaşlarla paylaşmak, fikir almak daha iyi geliyor çünkü birbirimizi anlayabiliyoruz :)

Benim 3. Gun olan dort adet cozuldu. Besinci gun Biri transfer oldu diger 3 tanesi yeniden donduruldu besinci gun

Neden ertelendi canım evet burda birbirimiz anlıyoruz aynı süreç de olduğumuz için ne demek canım benim her türlü herkesin sorularina elimden geldigince cevapliyorum

Neden ertelendi canım evet burda birbirimiz anlıyoruz aynı süreç de olduğumuz için ne demek canım benim her türlü herkesin sorularina elimden geldigince cevapliyorum
Yumurtaliklar fazla uyarilmis, hala gonal fin etkisindeymis ve yumurta uretiyormus, su anki hormon duzeyleri yüzünden rahim ici de hazir degilmis o yuzden adet olmayi beklicem canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…